Şimdi Ara

Avensis aldım, yorumlarınızı bekliyorum.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullanın yerinde bir tercih bende her zaman üst segmente yönelinmesi taraftarıyım.
  • Fiyat makul hayırlı olsun. Böyle sınıf arabanın fiyatı da böyle olmalı işte. Yok 70-80 bin ler, yok bir navigasyona 2500 euro istemeler, sanki f sınıf araba alınıyor. Bravo toyotaya.
  • Gidip ucuz ekonomik diye lanse edilen B sınıfı küçük otomobillere 52.000 Lira vermekten bu tercih AVENSİS TERCİHİ ..100 defa daha doğru ve makul diye düşünüyorum..Allah akıl vermiş..Kullanmak lazım...Mukayese yapmak lazım...Ne veriyorum ? Ne alıyorum ? Deyip iyi araştırmak lazım..KİMSE PARAYI SOKAKTAN TOPLAMIYOR...Zor kazanıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 6 Nisan 2013; 11:28:03 >
  • Hayırlı uğurlu olsun.Bu fiyat seviyesinde insignia ile en iyi araçlar.İnsignia 3-4bin daha pahalı aynı donanımda sanırım.Aynı sınıf olsalarda farklı beklentilere ihtiyaç veren araçlar.Bizde sizin gibi astra sedan bakmaya gidip fazla fiyat farklı olmayınca insignia almıştık.D sınıfı aracın konforu vs C ile kıyaslanmaz ancak D sınıfı arabanında şehir içi dar yollarda kullanımının biraz zor olduğu da bir gerçek..
  • hayırlı olsun hocam , benim de çok ilgimi çeken bir araç. Lpg garanti kapsamında takılıyor mu bu arabaya ?
  • Bende "avensis elegant extra" almayı düşünüyorum.Sizin renk tercihi ne oldu acaba?
  • Çok mantıklı bir seçim, hayırlı olsun.

İnceleme bekliyoruz.
  • şehir içi kullanım için auris daha pratik ve yeni bir araç.

avensis ise konfor ve prestij bakımından önde.

ben de olsam avensis seçerdim. hayırlı olsun. kazasız belasız stressiz binin inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: homebird

Bende "avensis elegant extra" almayı düşünüyorum.Sizin renk tercihi ne oldu acaba?

En çok Beyaz renk tutuluyor ama bence Metalik gri daha çok yakışıyor.

Avensis aldım, yorumlarınızı bekliyorum..

Resimler alıntıdır.

• Auris vs Avensis , Avensis'i tercih etmeniz bencede mantıklı hocam.Hayırlı olsun.
  • Hayirli olsun c sagmenti parasina d sagmenti almissiniz avensis size 10yil rahat hizmet eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Avensis'in tam hatırlamıyorum ama ya 2006 yada 2007 modeldi o kasasını kullanmıştım. Aracı almak için bakıyorduk. Bir çok kişi tasarımı beğenmiyor önüyle arkası birbirine benziyor diyor ama bence çok şık. 2.0 dizel olmasına rağmen içeri motor sesini hiç almıyordu, hatta kaputu açtık yine ses diğer dizellerin yarısı kadar bile değil Toyota bu işte çok iyi.
  • hayırlı uğrlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
  • Bizde siyahı var. Elegant. Tüpsüz. Ş.içi ortalama 7.5 Litre. Çok güzel seçim yapmışsınız. Hayırlı olsun. 4.000'den sonra gidişine hasta olacaksınız:)
  • Çoklu alıntı yapmayı beceremedim, herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim, Allah forumdaşlarıma en iyilerini nasip etsin.Hepimiz kazasız belasız kullanalım araçlarımızı inşallah..
    Aracı en erken Çarşamba günü alabileceğim. İnşallah alır almaz detaylı fotoğraflarını çeker ve araç hakkındaki düşüncelerimi yazarım.
    Evet, uzun bir süredir Focus'tan Bravo'ya, Megane'dan Auris'e hep C segment modelleri düşündüm ve inceledim. Bu amaçla bir çok bayiye gittim, test sürüşleri yaptım. En son Auris ile Golf arasında kaldım. Golf'te aramadığım bayi kalmadı, uzun bekleme süresi yüzünden vazgeçtim. Son seçenek olarak Auris kaldı kafama yatan tek araç. Pazarlığı yapıp işi bitirmeye gittim ancak Avensis f/p olarak cezbetti beni,yakıt sarfiyatı çok makul geldi, uzunca bir süre araç değiştirmeyeceğimi ve bu süreçte aile bireylerindeki muhtemel artışı düşünerek Avensis'te karar kıldım.
    Bir arkadaş araç aldıktan sonra yorum beklemek harbi saçmalık demiş, kısmen doğru..Ancak doğru bir seçim yaptığıma onay almak istedim sadece forumdaşlardan, zira ben araba alımıyla ilgili bir çok fikir ve bilgiye bu forum sayesinde ulaştım.
    Selamlar, saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

hayırlı olsun hocam , benim de çok ilgimi çeken bir araç. Lpg garanti kapsamında takılıyor mu bu arabaya ?

Bayide takılmıyor. Ancak bayi LPG taktırmanın aracın garantisini tamamen bozmadığını söyledi. Yani Lpg takılı diye Lpg'den kaynaklanmayan arızalar için garanti devre dışı kalmıyor..Benzinlide biraz denemeyi, beni çok üzmezse Lpg taktırmamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfnmires -- 6 Nisan 2013; 18:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: homebird

Bende "avensis elegant extra" almayı düşünüyorum.Sizin renk tercihi ne oldu acaba?

Renk beyaz Hocam, ayrıca renk tercih şansım yoktu. Muhtemelen 2012'den kalan son Avensis'lerden.
  • Güzel bir tercih, D sınıfı aracınız oldu.

Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun, ben de elegant extra siparişi vericem bu hafta. Kaskoya ne kadar ödediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chupin

Hayırlı olsun, ben de elegant extra siparişi vericem bu hafta. Kaskoya ne kadar ödediniz?

Teslim aldığım gün yaptırıcam kaskoyu heralde bayide, neticeyi bildiririm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.