Şimdi Ara

avensis cruse control!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avensis 1.6 elagant modelinde cruse control standart mı yoksa opsiyonel olarakmı görünüyor.. bi yardımcı olursanız ii olur...

• quote:

Orjinalden alıntı: brk_

arkadaşlar avensis 1.6 elagant modelinde cruse control standart mı yoksa opsiyonel olarakmı görünüyor.. bi yardımcı olursanız ii olur...

Elegantta standart.
  • saolasın kardeş zaten olmaması saçmalık olurdu...
    quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Orjinalden alıntı: brk_

arkadaşlar avensis 1.6 elagant modelinde cruse control standart mı yoksa opsiyonel olarakmı görünüyor.. bi yardımcı olursanız ii olur...

Elegantta standart.
  • 1.6 elegantta C.C YOK

2.0 ELEGANTTA var..
  • 1.6 avensiste yok yalnız 2.0 da var
  • saçmalık yaw bu sunıftaki bi arabada böyle bi özellik nasıl olmaz hayret corolloda bile var yani...
  • 2004 senesinde şuanki aracı aldıgımda, müşteri temsilcisi +4,000 ytl fark ile elegant modelini önermişti ki o arabada cruise control vardı.

Şimdi toyotanın sayfasına baktım 1.6 elagant modelinde cruise control gözükmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon Vites Göstergesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hedo5

2004 senesinde şuanki aracı aldıgımda, müşteri temsilcisi +4,000 ytl fark ile elegant modelini önermişti ki o arabada cruise control vardı.

Şimdi toyotanın sayfasına baktım 1.6 elagant modelinde cruise control gözükmüyor.

keşke elegant alsaydın, comfort almak biraz mantıksız bence, bizde de comfort var ancak biz aldığımızda 1.6 elegant seçeneği yoktu!
  • çok komik bir olay anlatmak istiyorum bu konuda. şimdi bizden acayip paralar istiyolar ya cruise control için. arkadaşın astrası var 2002 adamla serviste ustalarla konuşuyorduk. işte cruise control falan diye. usta ne dese beyenirsiniz. dediki bu araçta cruise control var (beyninden bahsediyo) ama
    düğmesini koymuyolar. arkadışın silecek kolunu cruise controllü olan ile değiştirdiler 220 ytl li mi ne ark. ın cruise control lü arabası oldu
  • ttt335 bu astra bildigimiz opel astra oluyor dimi? cok ilginc bir mevzu bu ya? ben tilt oldum. aciklama bulamiyorum. garip...
  • Aslında bizde olmayan bir çok özellik arabanın beynınde var. Beyinler tek tip çıkıyor. Arabada sunroof yok ama beyinde programı var. Astra'da da aynı olay olmuş. Bendeki Vectra'da direksiyondan kumandalı teyip yoktu. Önce çalındığı için teybi, daha sonra da uygun fiyata temiz bulduğum için direksiyonu değiştirmiştim. Bu sistem sorunsuz çalıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.