2004 senesinde şuanki aracı aldıgımda, müşteri temsilcisi +4,000 ytl fark ile elegant modelini önermişti ki o arabada cruise control vardı.
Şimdi toyotanın sayfasına baktım 1.6 elagant modelinde cruise control gözükmüyor.
keşke elegant alsaydın, comfort almak biraz mantıksız bence, bizde de comfort var ancak biz aldığımızda 1.6 elegant seçeneği yoktu!
çok komik bir olay anlatmak istiyorum bu konuda. şimdi bizden acayip paralar istiyolar ya cruise control için. arkadaşın astrası var 2002 adamla serviste ustalarla konuşuyorduk. işte cruise control falan diye. usta ne dese beyenirsiniz. dediki bu araçta cruise control var (beyninden bahsediyo) ama düğmesini koymuyolar. arkadışın silecek kolunu cruise controllü olan ile değiştirdiler 220 ytl li mi ne ark. ın cruise control lü arabası oldu
ttt335 bu astra bildigimiz opel astra oluyor dimi? cok ilginc bir mevzu bu ya? ben tilt oldum. aciklama bulamiyorum. garip...
Aslında bizde olmayan bir çok özellik arabanın beynınde var. Beyinler tek tip çıkıyor. Arabada sunroof yok ama beyinde programı var. Astra'da da aynı olay olmuş. Bendeki Vectra'da direksiyondan kumandalı teyip yoktu. Önce çalındığı için teybi, daha sonra da uygun fiyata temiz bulduğum için direksiyonu değiştirmiştim. Bu sistem sorunsuz çalıştı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme