Bildirim
Aveo sedan 1.2 SE 16V
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
güncel. -
aveo hb 1.2 90 BG araçım var çekiş güçünde hiçbir sorun yok bilirimisiniz bilmem ama antalya'da geyik bayırı yokuşları vardır baya dık yokuşlar ben araçım o yokuşlardan teklemede çıkıyo hatta hikayesi var "önceki zamanlarada köylüler dermişki bu yokuşdan çıkana araba derlermiş"...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinfb -- 13 Ekim 2010; 18:29:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erkinfb
aveo hb 1.2 90 BG araçım var çekiş güçünde hiçbir sorun yok bilirimisiniz bilmem ama antalya'da geyik bayırı yokuşları vardır baya dık yokuşlar ben araçım o yokuşlardan teklemede çıkıyo hatta hikayesi var "önceki zamanlarada köylüler dermişki bu yokuşdan çıkana araba derlermiş"...
aveo hb 1.2 8V olanlar 72 16V olanlar 84 hp dir.8V olanların çekişi gerçekten düşük ama 16V olanlar gerçekten başarılı.Benim aracımla ışıklardan itibaren yaptığımız bi denemede 1-1.5 boy arkamda 120 ye kadar geldi sonra tabiki geride kalmaya başladı hacimden dolayı.Şu an sıfır aveo hb alacak olsam 1.2 16V tercih ederim performansı 1.4 e yakın ama tüketimi çok daha azdır diye düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X