Şimdi Ara

avermedia avertv studio 303 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün bu karttan alım. taktım görüntü falan harika ama aynı anten fişini aynı deliğe takınca televizyonun gördüğü kanalları göremedi
    sadece 15 kanal var bu yüzden de elle ayar yapınca diğer kanallar çıkıyor. bunu nası halledeblirim yada diğer boşta olan kanallarda nasıl elle arama yapabilirim.

şimdiden teşekkür ederim

• yokmu kimse
  • girişi belirtmemişsiniz normalse yani anten olagan kablo ise normal degil......
  • giriş kablo. benide meraklandıran o zaten...
  • Ayarlarda antense anteni,kablolu yayın kullanıyorsan kabloluyu işaretledinmi.Bir kontrol et.
  • bende 203 studio yu kullanıyorum. bendede tvde cıkan 20-25 kanaldan bitanesi bile cıkmıyor aynı antenden.. bilgisayarın yaydıgı elektron dalgaları anteni olumsuz etkiliyor.. onun çözümü kablo tv oldu, daha yüksek gerilim tasıyan kablo tv hattını bi bagladım, ooh.. tam süper oldu
    maliyetimi?
    ayda 7.25YTL ;)
  • İcabetmez arkadaşım sorunun çözüldümü.Şunu denedinmi?
    Tv kartını yeni takıp kurduysan,ayarlara gir.Kablolo tv kullanıyorsan kablo tv yi,normal anten kullanıyorsan yayında yı işaretle.Ülkeyi Türkiye pal/bg yap ve kanal taramasını yeniden çalıştır.Bütün kanalları otomatik olarak atayacaktır.Anten kullanıyorsan,antenin hangi kanalları çekiyorsa onları bulup atayacaktır.

Bunları yapmadan önce anten kablosunun fişlerini kontrol et.Kablodaki blandajlı (çoklu) tellerden bir tanesi ortadaki tele temas ediyor olabilir.Önce kablodan emin ol.sonra tarat bakalım netice ne olacak.Ben kablolu tv kullanıyorum.Hiçbir problem yok bütün kanallar çıkıyor.Ses Tv hariç.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 26 Mart 2007; 18:28:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.