Şimdi Ara

AVERMEDIA USB 2.0 PLUS (notebook için) mı 37 ekran tv mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Avermedia usb 2.0 Plus modeline baktım inceledim çok güzel bir cihaz.
    Ben aslında 37 ekran bir tv alacaktım odama fakat kararsız kaldım. Notebook da kullanacağım.
    Amd Turion Ml-34 var. Kaldırmama veya zorlanma gibi bişi olur mu emin değilim.
    TV kartı 30 ytl kadar daha pahalı ama taşınabilir bişey ne dersiniz?

• aynı hatayı bende yaptım zamanında gittim avere verdim parayı tv izliyorum sadece ve koca bilgisayarım açık monitör+kasa+hoporlör artı gece gece fan sesi git al 37 ekranı bak keyfine
  • Monitörlerin çözünürlükleri TV yayınlarının çok daha üstünde oldukları için kötü gösteriyorlar üstelik hareketli sahnelerde avermedia yeterince hızlı değil takılmalı gösteriyor (özellikle futbol yayınlarında parazitli gibi oluyor ) Amacın sadeceTV seyretmekse bir tane televizyon al.Bence birazcık daha para verip 40 ekran al 37 ler çok kalitesiz , yok bilgisayara capture da yapacağım dersen o zaman TV kart düşünürsün, TV kartı alacaksan 10 bitlikleri tercih et ama ne yazık kı notebook için olanı henüz yok.
  • TAVSİYEM GİT BİR TANE SKYSTAR 2 2.6D AL hem dvb-s hem dvd kalitesinde görüntü ve 5.1 ses hem uydu download ve izlediğin göürüntüyü kaydetme (PVR) olanağı + daha sı için araştır illegal bilgilendirme ve dağıtım dh da yasaktır
  • Benim kardeş de aynı ikilemdeydi 6-7 ay önce ,avermedia aldı sırf taşıma sorunu falan olmasın diye şimdi gayet memnun pişmanlığı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.