Arkadaşlar Avermedia usb 2.0 Plus modeline baktım inceledim çok güzel bir cihaz. Ben aslında 37 ekran bir tv alacaktım odama fakat kararsız kaldım. Notebook da kullanacağım. Amd Turion Ml-34 var. Kaldırmama veya zorlanma gibi bişi olur mu emin değilim. TV kartı 30 ytl kadar daha pahalı ama taşınabilir bişey ne dersiniz?
aynı hatayı bende yaptım zamanında gittim avere verdim parayı tv izliyorum sadece ve koca bilgisayarım açık monitör+kasa+hoporlör artı gece gece fan sesi git al 37 ekranı bak keyfine
Monitörlerin çözünürlükleri TV yayınlarının çok daha üstünde oldukları için kötü gösteriyorlar üstelik hareketli sahnelerde avermedia yeterince hızlı değil takılmalı gösteriyor (özellikle futbol yayınlarında parazitli gibi oluyor ) Amacın sadeceTV seyretmekse bir tane televizyon al.Bence birazcık daha para verip 40 ekran al 37 ler çok kalitesiz , yok bilgisayara capture da yapacağım dersen o zaman TV kart düşünürsün, TV kartı alacaksan 10 bitlikleri tercih et ama ne yazık kı notebook için olanı henüz yok.
TAVSİYEM GİT BİR TANE SKYSTAR 2 2.6D AL hem dvb-s hem dvd kalitesinde görüntü ve 5.1 ses hem uydu download ve izlediğin göürüntüyü kaydetme (PVR) olanağı + daha sı için araştır illegal bilgilendirme ve dağıtım dh da yasaktır
Benim kardeş de aynı ikilemdeydi 6-7 ay önce ,avermedia aldı sırf taşıma sorunu falan olmasın diye şimdi gayet memnun pişmanlığı yok.