Şimdi Ara

AVerTV SatGate Teledünya HD izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teledünya hd izlemek için araştırma yaptım tv kartından hd yayın izlemek için gerekli bir takım işlemler gerekiyor.

İlk başta hd yayını destekleyen ve CI modul uyumlu bi tv kartı lazım bunun için türkiyede satışı başlayan AVerTV Satellite Trinity tv kartı gerekli

Bundan sonra teledünyadan aldığınızda size verilen kartı takmak için gerekli CI modulu lazım bunun için AVERTV SATGATE modulu lazım ama şuanda türkiyede mevcut değil Avermedia distribütoru Multimedya'yı aradım bu modulu getirtmek istediklerini ama dialog sağlıcak kişilerle sorun yaşadıklarını en geç 1, 1.5 ay sonra durum hakkında onları aramamı sölediler.

Kullanımda şu şekilde:

Tv kartının arkasında Avertv Satgate e entegre etmek için yuva var bunları birbirine bağladıkdan sonra internetten Teledünyanın size verdiği yayını çözmek için HD destekli modul almanız gerekli bu modulu Avertv Satgate takıp teledünyanın size vermiş olduğu kartıda module takınca işlem tamamkanmış oluyor.

Avertv Satgate yaklaşık 40$ (multimedya nın verdiği ortalama civar)
    AVerTV Satellite Trinity 100$
    HD destekli modul ( markaya göre değişebiliyor 140 TL civarı )
    Teledünya HD yayın (kablo tv fiyatına 2 TL ilave ücret)

AVerTV SatGate Teledünya HD izleme

• Çok teşekkürler..Dsmart modül alıcam..Umarım iş görür.Biraz eski tarihli bir anlatım ama..Heralde buluruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.