Şimdi Ara

AVG antivürüs hakkında yorumlarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 arkadas Orjinal olarak almaya karar verdik ve malum öğrenci oldugumuzdan dolayı fiyatlar baya yuksek geldi :) Norton olsun nod32 olsun bitdefender olsun falan. En hesaplısı AVG aralarında :) Free sürümünü cok önceden kullanmıstım ama uzun zamandırda ne durumda bilmiyorum. 2 secenek olarak sunmuslar ve 2 bilgisayar için ayrı ayrı 1 yıllık fiyatları 55 ve 69 tl olarak değişiyor. Kullanan ve bu işten anlayan arkadaslar varsa bu paranın karsılıgını verir mi ? Bide sürekli cıkıp cıkıp rahatsız etmesin altta kafasına göre takılsın istiyorum :) Şimdiden tesekkürler

• Avg int.sev. 2014 1 senelik kampanyadan ücretsiz yararlanmıştım. Şöyle belirteyim. Geçenlerde pc virüs kaptı. Pc tarattım 5-6 virüs buldu sildi. Ancak pc düzelmedi. Tekrar tarattım 1 tane buldu. Sonrasında Malwarebytes lede tarattım oda buldu zararlı yazılım ancak yine olmadı. Kampanyadan 180 günlük Bitdefendeder indirdim kurdum problem çözüldü.İstersen 1-2 lisans kodum var. Öğrenciye yararımız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 17 Mart 2014; 23:02:55 >
  • pm gönderdim :)
  • Şu ana kadar kullandığım en kötü programlardan birisi arayüz berbat ve çok kullanışsız. Bitdefender,kaspersky nod32,malwarebytes,avast,avira,g-data kullanmış birisi oalrak söylüyorum bunu
  • Ücretsiz antivirüslerin içinde yıllardır bence en iyisi Avira'dır ama son sürüme kadar Avira kurulumu esnasında reklam, toolbar, vb uygulamalar da kuruluyordu arka planda. Şimdi artık temiz kurulum seçilebiliyor ve istenirse reklamsız, toolbarsız kullanılabiliyor. Ücretsiz ve reklamsız Avira varken antivirüslere para vermem.
  • yorumlarınız için tesekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.