Şimdi Ara

AVG INT.SEC güvenlik duvarı bileşeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün, simge durumundaki bir programın arayüzü açmak isterken win10 güvenlik merkezinin uyarı işareti verdiğini farkettim.Tıkladığımda ise yasal olarak kullandığım AVG güvenlik programın güvenlik duvarının kendiliğinden devre dışı kaldığı uyarısı ile karşılaştım.Programın bu bileşenlerinin kapatılması sakıncalı değil mi? Bu bileşenlerin kapatılması güvenlik zafiyetini de beraberinde getirir diye düşünüyorum.

Bilgisayarıma son günlerde güvenlik programı dahil herhangi bir yazılım yüklenmedi.Win10 defender kapalı durumda ve başka bir güvenlik programı yüklü değil.PC yi sadece ben kullanıyorum(sanıyordum).Ne yapmalıyım? Teşekkürler

• Güvenlik duvarının kapalı kalması güvenlikle ilgili bir sorun oluşturabilir. Acaba sorunu AVG'nin kendi arayüzünden çözmeyi denediniz mi?
  • Arayüzde bulunan onar butonuna tıkladıktan sonra ilgili bileşen tekrardan aktif konuma geldi.Güvenlik zaafiyetinin oluştuğu bir durumu rastgele tespit etmem ben de kaygı oluşturdu açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 25 Ocak 2018; 19:12:14 >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Arada sırada kontrol etmeniz lazım. Hangi nedenden dolayı devre dışı kaldığını bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Network ve Güvenlik
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.