tamamı olmamakla birlikte bazı avi dosyaları atıyorum 700 mb lık bir filmi açıyorum ama başında 5-10 saniye gösterdikten sonra kapanıyor. neredeyse bütün codecleri denedim divx player ı denedim bs palayer ı denedim ama sorunu çözemedim.böyle bir problemle karşılaşan arkadaş varmı kafayı yemek üzereyim..lütfen yardım..
gom player onu indir rahat bi program iyi günler
Tamamı değil bazılarıysa o zaman filmlerde problem var demektir.Filmleri başka bir bilgisayarda açmayı denediniz mi?
Codec problemi olması kuvvetle muhtemel.. Eğer yüklü mevcut bir codec yoksa ;
buradaki codec pack i indir. Ve avi dosyalarını tekrar çalıştırmayı dene. BsPlayer ile denemen mevcut. Eğer Bsplayer ile gerçekleşmezse bu codec pack ayrıca media player classic yükleyecek. Bütün codecler o mp classic üzerinde aktif olacak. Bi de onunla denersin. Eğer yine videoların çalışmazsa problemine farklı bi açıdan bakmaya çalışırız. Şimdilik bunu yapmanı tavsiye ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: FAQ
buradaki codec pack i indir. Ve avi dosyalarını tekrar çalıştırmayı dene. BsPlayer ile deneyebilirsin. Eğer Bsplayer ile gerçekleşmezse bu codec pack ayrıca media player classic yükleyecek. Bütün codecler o mp classic üzerinde aktif olacak. Bi de onunla denersin. Eğer yine videoların çalışmazsa problemine farklı bi açıdan bakmaya çalışırız. Şimdilik bunu yapmanı tavsiye ediyorum.
buradaki codec pack i indir. Ve avi dosyalarını tekrar çalıştırmayı dene. BsPlayer ile deneyebilirsin. Eğer Bsplayer ile gerçekleşmezse bu codec pack ayrıca media player classic yükleyecek. Bütün codecler o mp classic üzerinde aktif olacak. Bi de onunla denersin. Eğer yine videoların çalışmazsa problemine farklı bi açıdan bakmaya çalışırız. Şimdilik bunu yapmanı tavsiye ediyorum.
arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için codec leri yükledim fakat bir şey değişmedi. gom player da ise kısmen sorun hallolmuş oldu.yani açılmayan bir kaçını açmayı başardı fakat bazılarını ya açmadı daha ilginci başka player da atıyorum10 saniyede biten film gop player da 1,5 dakka filan oynadıktan sonra bitiyor çok az uzama oldu.bu nedir nasıl böyle oluyor anlamış değilim olurda bunu çözen birine denk gelirseniz lütfen haberdar edin gıcık bir sorun oldu benim için tekrardan teşekkürler
arkadaşım istersen format atıp k lite mega codecs paketini ve bs playeri yükle. birde filmlerin hatalarını onaran " ASF-AVI-RM-WMV Repair " adlı prgram var onu da dene ama sen bence format at istersen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme