Şimdi Ara

VLC player da altyazıyı aşağı kaydırmam lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vlc playerda altyazıyı aşağı kaydırabiliyormuyuz? altyazı filmin ortasında resmen ii olmuyo. yardım ederseniz scarface seyredecem

• Bende aramıştım fakat bulamamıştım bu yüzden bs player kullanmıştım.
  • bs de açamadım o yüzden vlc ye kaldık. bs kadar rahatı yok zaten. neyse artık böle izleyecem. saol hocam bi cevap senden geldi
  • vlc de sağa sola kaydırılıyor da aşağı yukarı haraket ettiremiyosun bu arada dosyanın formatı nedir? belki de doğru codeclerle BS açar,derdin de kalmaz
  • mp4 olması lazım.
  • mp4 ses formatı olması lazım..vlc ile açıp özelliklerinden bakabilirsin formata..
    total video converter ile avi'ye çevir bence sonra bsde izle..
    video lan ın en iyi yanı codecsiz bile tüm formatıları açması ve ses kalitesinin müthiş olması onun dışında kullanış olarak bs 1 numara
  • sağolun arkadaşlar. Empyrium dediğin gibi çeviriyorum. denedim biraz oldu. bs de altyazıyı shift+alt tuş şeklinde mi ayarlıyoduk?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC player altyazı ileri almak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shift+ yön tuşları aşağı yaparsan aşağı kayar yukarı yaparsan yukarı Empyrium un dediği gayet mantıklı
  • konu biraz eski ama hala güncel, google da aratınca burası çıktı.
    VLC de altyazıyı aşağı yukarı kaydırmak için araçlar-->secenekler-->altyazı ve EÜG tıklanır.
    altyazı konumunu belirle den pixel olarak konum girilir. default 0 dır. +1000px yazıyı komple en üstte gösterir. - değerler aşağı indirir.
    aşağıdaki video dan da bakılabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=XBJeYQcxgmo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.