Arkadaşlar avi uzantılı filimleri nero ile dvd,ye yazdıramıyorum acaba farklı birşeymi yapmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim
bana yardımcı olacak kimse yokmu
Niye yazamıyorsun , ilginç valla. Ben ''Veri DVDsi Yarat'' seçeneğini kullanarak rahatlıkla yazıyorum. Kolay gelsin...
konuyu biraz daha netleştirsene. Avi ler dvd formatın da mı yazmak istiyorsun yoksa veri olarak mi.. Dvd yapmak istiyorsan elindeki avi divx olabilir bu nedenle yazamiyor olabilirsin. Veri olarak yazmak isteyip yazamiyorsan da nero da sorun olabilir hangisi?
Avi uzantılı filimi dvd formatın da yazmak ve dvd pleyerda seyretmek istiyorum elimdeki (avi divx )pc,de seyrediyorum
divx filmleri ancak data formatında yazabilirsin.Bu filmleri de ancak divx playerlarda izleyebilirsin.Normal bir dvd player ile bu formatı okutamazsın.
Divx leri baska formata cevirerek dvd player da izlenebilecek hale getirebilirsin. Mesela mpeg olabilir..
quote:
Orjinalden alıntı: feylesof
divx filmleri ancak data formatında yazabilirsin.Bu filmleri de ancak divx playerlarda izleyebilirsin.Normal bir dvd player ile bu formatı okutamazsın.
quote:
Orjinalden alıntı: OstotheK
Divx leri baska formata cevirerek dvd player da izlenebilecek hale getirebilirsin. Mesela mpeg olabilir..
quote:
Orjinalden alıntı: feylesof
ama bu da baya bir görüntü kaybına neden olacaktır...
Kayıp istemiyorsan sıkıştırılmamış avi yaparsın:) Tabi epey bir gb sahibi olman gerekecektir:)
Ya da bir yerden 20000$ bir vtr bulup PC ye aktaracaksın sonra onu VTR den birebir okutarak dvd ey yazacaksın:) Seçim sizin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme