Şimdi Ara

AVI UZANTILI FİLİMLERİ DVD YAPILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avi uzantılı filimleri nero ile dvd,ye yazdıramıyorum acaba farklı birşeymi yapmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

• bana yardımcı olacak kimse yokmu
  • Niye yazamıyorsun , ilginç valla. Ben ''Veri DVDsi Yarat'' seçeneğini kullanarak rahatlıkla yazıyorum.
    Kolay gelsin...
  • konuyu biraz daha netleştirsene. Avi ler dvd formatın da mı yazmak istiyorsun yoksa veri olarak mi.. Dvd yapmak istiyorsan elindeki avi divx olabilir bu nedenle yazamiyor olabilirsin. Veri olarak yazmak isteyip yazamiyorsan da nero da sorun olabilir hangisi?
  • Avi uzantılı filimi dvd formatın da yazmak ve dvd pleyerda seyretmek istiyorum elimdeki (avi divx )pc,de seyrediyorum
  • divx filmleri ancak data formatında yazabilirsin.Bu filmleri de ancak divx playerlarda izleyebilirsin.Normal bir dvd player ile bu formatı okutamazsın.
  • Divx leri baska formata cevirerek dvd player da izlenebilecek hale getirebilirsin. Mesela mpeg olabilir..

quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

divx filmleri ancak data formatında yazabilirsin.Bu filmleri de ancak divx playerlarda izleyebilirsin.Normal bir dvd player ile bu formatı okutamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

Divx leri baska formata cevirerek dvd player da izlenebilecek hale getirebilirsin. Mesela mpeg olabilir..

quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

divx filmleri ancak data formatında yazabilirsin.Bu filmleri de ancak divx playerlarda izleyebilirsin.Normal bir dvd player ile bu formatı okutamazsın.

ama bu da baya bir görüntü kaybına neden olacaktır...
  • Kayıp istemiyorsan sıkıştırılmamış avi yaparsın:) Tabi epey bir gb sahibi olman gerekecektir:)

Ya da bir yerden 20000$ bir vtr bulup PC ye aktaracaksın sonra onu VTR den birebir okutarak dvd ey yazacaksın:) Seçim sizin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.