Şimdi Ara

AVIRA GÜVENLİK KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
4
Favori
93.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de kullanıyorum virüs kovalamada sorun yok ama hergün update yapmasa tam süper olacak.

Ekleme beni. Avira'nın fanı değilim; kullanıcısıyım.
  • avira personel var
    avira premium var
    avira security var

şimdi benim anlamadığım bişey var

AVIRA GÜVENLİK KULÜBÜ

burda personel diyor.ama burda;

AVIRA GÜVENLİK KULÜBÜ
    premium diyor...

şimdi ben hangisini kullanıyorum.yaklaşık (yanlış sölemiim ama) 1,5 senedir böle ücretsiz lisans ala ala kullanıyorum/z.e peki avira burdan ne kazanıyor.hayır madem böle bişi var neden ücretli satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 14 Ocak 2009; 19:28:19 >

• Personal edition premium dur zaten aslı.Ev kullanıcıları için konulmuş isimdir personal.
    Lisans konusuna gelince.Kampanyayı Avira kendisi yapmıyor.Dergiler veya başka kuruluşlar yapıyor.Bunun için Avira ya ücret ödüyorlar tabiki.Yani Avira her türlü kazanıyor.Ayrıca bu sayede hem kampanyayı yaptıran hem de Avira kendi reklamını yapmış oluyor.6 aylık kampanyalar uzun vadeli olmuyor 1 ay kadar açık kalır.Ama 3 aylık kampanyaları sürekli birileri düzenlettiriyor.Biz de bundan faydalanıyoruz.Ülkemizde alım gücü düşük olabilir ama dışarıda çok satılıyor.O yüzden bu kampanyalar ile batmaz avira.Dişinin kovuğu kadar bile değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Personal edition premium dur zaten aslı.Ev kullanıcıları için konulmuş isimdir personal.
    Lisans konusuna gelince.Kampanyayı Avira kendisi yapmıyor.Dergiler veya başka kuruluşlar yapıyor.Bunun için Avira ya ücret ödüyorlar tabiki.Yani Avira her türlü kazanıyor.Ayrıca bu sayede hem kampanyayı yaptıran hem de Avira kendi reklamını yapmış oluyor.6 aylık kampanyalar uzun vadeli olmuyor 1 ay kadar açık kalır.Ama 3 aylık kampanyaları sürekli birileri düzenlettiriyor.Biz de bundan faydalanıyoruz.Ülkemizde alım gücü düşük olabilir ama dışarıda çok satılıyor.O yüzden bu kampanyalar ile batmaz avira.Dişinin kovuğu kadar bile değildir.

teşekkürler açıklamalar için.ya asıl öle dememin sebebi su.şimdi ben premium key diye aldığım şey aslında personel key imi diye bi şüpheye düştüm.heralde o yüzden ücretsiz dedim.ama sizin dediğinize göre premium olduğuna emin oldum

kafamı bide şu karıştırdı.sitede personel - premium -security diye ayırmışlarda...
    http://www.free-av.com/en/products/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 14 Ocak 2009; 19:38:35 >

• Windows öyle tanıyor.Öyle tanımlanmış çünkü(bende de personal yazıyor.Önceki adı personal edition premium olduğu için windows öyle tanımlıyor).Asıl önemli olan programda ne yazdığıdır.Sizde de premium yazıyor.Yani Avira Premium sahibisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 14 Ocak 2009; 19:45:19 >
  • teşekkürler
  • yaz benide
  • Herkesi ekledim. Konu güncel
  • 81 olduk arkadaşlar
  • hocam ekle
  • Avira Premium Security Suite indirdim dün akşam ve 3 aylık kampanyadan kullanmaya başladım.Nisandada kampanya sona erecek.Yeniden bu kampanyadan yararlanmam için farklı bir maille KEY dosyası alıp programı kaldırıp yeniden mi kurmalıyım yoksa programın içinden bir menüden KEY dosyasını tanıtmalımıyım?Bu soru kafamı çok kurcalıyorda.
  • Avira gecen sefer spyware doctor ile yaptıgım taratmalardaki buldugum trojanları bulamamıştı. Avira ile beraber herhangi bir spyware,malware programı kullanıyormusunuz ?
  • Bende gruba girmek istiyorum. Yaklaşık 6 aydır avira kullanmaktayım ve nortona göre sistem çok daha rahat ve hızlı çalışıyor.
  • ekle beni de
    avira kullanmaya başladıktan sonra başka anti-virus programına gerek kalmadı,
    hem ücretsiz hem de en iyisi..
  • arkadaşlar bugunlerde avira ile güncelleme yapamıyorum sizde de aynı sorun var mı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

arkadaşlar bugunlerde avira ile güncelleme yapamıyorum sizde de aynı sorun var mı acaba ?

evet aynı sorun bende de var . 'internet connection failed.' hatası alıyorum,yaklaşık bir haftadır durum böyle
  • benimki kendisi yaptı oto
  • bugün 3 kez trojen delete yaptık

Avira
  • hocam nerelere giriyorsun oyle gunde 3 trojan yakalıyorsun, benim avira kuzu gibi kıpırdamıyor valla :)

quote:

Orjinalden alıntı: poseidon_19

bugün 3 kez trojen delete yaptık

Avira
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.