Şimdi Ara

AVIRA GÜVENLİK KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
4
Favori
93.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NEANDARTEL

avira hakkında bir sorum olcak bende free sürümü mevcut virüs taraması yapıyorum viürs bulunca bana ne yapayım diye soruyor ve taramayı beklemeye alıyor bunu bana en son sorsun istiyorum!! 2. sorum ise bende 3 adet hdd var sadece c yi tarasın istiyorumnasıl yapıcam

Arkadaşım, programı açtığında, sol tarafta "Local pretection" a gel. Orda ortada bir liste çıkacak. Oradan en alta "Manual Selection" a gel. Orayı çift tıkla ve açılan yerden "Yerel Disk C nin kutucuğunu işaretle.

• torrent sitesinde problem yok, zaten dunyaca en çok kullanılanlar. Neyse bu programı kurunca torrent 0 dan çıkımıyor 0-1 arası surunuyor. Programı siliyorum eskiye donuyor. anlamadım bun işi

quote:

Orjinalden alıntı: cMbRs

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

yok mu çaresi

quote:

Arkadaşlar avira yukledigim zaman 100K gelen torrent dosyalarim sıfıra iniyor. Daha sonra da hiçbir dosya 0kyi geçmiyor. Bu sebeple 2 kere kurdugum avirayi 2 kere de uninstall ettim. Torrent ile nasıl dost ederiz bunu.

Bende böyle bi sorun olmuyo torrent çok sık kullanırım avirayıda uzun süredir kullanmaktayım bunun avirayla değilde indirdiğin torrent sitesiyle alakası olabilir belki baska torrent sitelerini dene bide..

Bu arada Facebook'a geçilmesin orda pek ciddiye alınmaz ki oranın kullanıcılarının ilgi duyacagı bişey değil gerek yok.. Her şey yerinde olsun..

• Webguard seçeneğini kapatırmısın(program ekle kaldıra girip değiştir e girerek kapatabilirsin)arkadaşım.Bazı kullanıcılarda webguard,download da sorun yaratıyor.Torrent ta bu sorunu görmedim,genelde site üzerinden direkt çekilen dosyalarda oluyor ancak denemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 16 Aralık 2008; 19:54:24 >
  • Beni listeden silin lütfen. Nod32 nin full sürümünü kullanıyorum çok memnunum avira dan kat kat daha iyi.
  • Ne bakımdan kat kat daha iyi açıklarsanız sevinirim.Lakin test sonuçlarında bir başarısını göremiyoruz.Yani güvenlik açısından Avira nın altında kalıyor ama kullanım ve hafiflik açısından belki.Ama güvenlik bakımından son 1 yıl içerisinde nod32 nin başarısı yok malesef.Özellikle malware konusunda çok zayıf.
  • benide ekleyin bir zahmet, ve kampanyalardan haberdar ederseniz sevinirim.
  • Kusura bakmayın. Pc'm serviste olduğu için giremiyorum nete. EmreErdem'in yerine seni yazdım asbengü.

Saygılarımla...
  • quote:

yok mu çaresi

quote:

Arkadaşlar avira yukledigim zaman 100K gelen torrent dosyalarim sıfıra iniyor. Daha sonra da hiçbir dosya 0kyi geçmiyor. Bu sebeple 2 kere kurdugum avirayi 2 kere de uninstall ettim. Torrent ile nasıl dost ederiz bunu.

online protection dan firewall ı low a çek dene
  • bende az önce avira premiumu yükledim şuan tarıyo. avira premium+avast+comodo güvenlik duvarı aktif. ayrıca ad-awareda yüklü gerekli olduğunda taramak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esenkoylu

bende az önce avira premiumu yükledim şuan tarıyo. avira premium+avast+comodo güvenlik duvarı aktif. ayrıca ad-awareda yüklü gerekli olduğunda taramak için.

Ekledim hoşgeldin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzz

quote:

Orjinalden alıntı: esenkoylu

bende az önce avira premiumu yükledim şuan tarıyo. avira premium+avast+comodo güvenlik duvarı aktif. ayrıca ad-awareda yüklü gerekli olduğunda taramak için.

Ekledim hoşgeldin.

eyvallah dostum, yalnız şöyle bi durum var bende avast yüklüydü, ayrıca comodo güvenlik duvarı aktif. dün gece avast+comodo+antiviride aktif hale getirdim. Bi virüs test sitesi var orayı girip test edeyim dedim, daha önce avastı denedim avast girişi önlüyo uyarı veriyor virüslü sitedir diye. bu siteye girmek için tıkladım antivirde uyarı verdi ama ne yazdığını anlamadım ufak pencerede ingilizce 3 seçenekli pencere çıktı bende artık birini işaretledim çıktım. daha sonra girmek için tekrar tıkladım bu sefer antivir uyarı vermedi exe dosyasını kaydediyimmi seçeneği çıktı. sitede şu isterseniz sizde deneyin:http://www.eicar.org/anti_virus_test_file.htm
    hee birde antiviri sistemden kaldırdım şuan sadece avast yüklü birde comodo gv. antivir ham program olarak duruyo istediğim an kurarım ama avastla beraber biraz ağırlaştırıyor sistemi.

• beni de listeye ekler misiniz? avira kullanıyorum ve çok memnunum
  • dephyrla olan tartışmaların iddia mesajları yok sadece cevaplar var niye sildniz ki cevapları da silsediniz o zaman
    bende kav 09 var şimdilik sorun yaşamdım ama aviranın bedava tam sürüm olması, sisteme abanmaması, testlerde iyi olması ve doctus.org da öven kıdemli kişinin fazla olması beni cezbediyor.
    bi ara yüklemiştim internetle bağlantım kesildi falan uğraşmadım sildim.belki tekrar dönerim türkçesi çıkınca.

bende p2pden yemiştim pcyi doğrultamdım bir daha sonra kasperskya geçtim.sende yersen görürüm memnuniyetini
    quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

Beni listeden silin lütfen. Nod32 nin full sürümünü kullanıyorum çok memnunum avira dan kat kat daha iyi.

• Yazın Benide O Listeye :D

Avira'sız Hayat DÜşünemiyorum
  • benide ya o listeye hatta en başına koy :)
    yakında avira ile ilgili çok öenmli bir config olayını anlatacam az sabredin :)
  • 3 yıldan beri avira kullanıyordum, geçen pazar teledünyanın sitesinden bir virüs kaptım, virüs firewallu kapattı (disableFW)aktive edemedim, silemedim bilgisayar her açılışta win klasörüne file.bat diye bir dosya yazıyordu, avira da batch file virüs diyor ama ne yaptıysam bir türlü silemedim her açılışta tekrar yazıyordu, neyse avg kurdum temizledim ama alışmışız bir kere şimdi yine avira kuracağım silemediği birşey olursa yine avg veya başka birşey kurar temizler tekrar aviraya dönerim bi daha teledünyanın sitesine de girmem, beni de listeye yazın...
  • Genelde AVG Free Editionları kullanırdım.Bugün formattan sonra Avira'yı denemeliyim dedim.Asla pişman değilim
    Benide ekler misiniz???

Bir sorum daha olacak.Ben 'Personal' sürümünü kullanıyorum ve bu kampanya keylerinden yararlanabilir miyim?Yararlanabilirsem key i nereye yazacağım.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 5 Ocak 2009; 23:15:15 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28726581/tm.htm

böyle bi sorunla karşılaşan var mı
  • avira sbs kullanıyorum şirkette aynı zamanda exchange kontrolüde yapıyor spam virus vs sorunsuz bir şekilde çalışmakta gayet memnunum.
  • ben de avira internet security kullananlardanım,ekleyebilir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.