Şimdi Ara

AVIRA GÜVENLİK KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
4
Favori
93.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende avira kullancagım ama arkadaslar buludugu herseyi bana soruyor.Buda benım hosuma gitmıyor.Bunun ayarı nerden yapılıyor zararlı olan virus,trojanleri temizlesin aban sormasın
  • @Virtus
    Configuration>(Expert seçeneği işaretli olmalı)Guard>Scan>Action for concerning files>INTERACTIVE i AUTOMATIC olarak değiştir.Sonra yapılmasını istediğin 2 seçeneği işaretle(yandaki "copy file to quarantine before action" ı işaretlemen lazım.Primary için quarantine,secondary için delete seçebilirsin.)

@mc_BlackMamba
    Server da çalışma olabilir.Düzelir kısa zaman içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 13 Aralık 2008; 18:11:40 >
  • Benide eklermisiniz?

• Kullanıyorum diyen herkesi ekledim. Bu arada arkadaşlar, klubü Facebook'a taşımayı düşünüyorum. Daha rahat olur. Kategori ve başlıklar halinde konular, haberler, bilgiler yayınlayabiliriz. Ama tabi sizin seçiminize göre. Geçelim mi? Geçmeyelim mi?

@BrooklynZU:

O kadar onursal üyesin, klubümüzün imzasını taşımıyorsun. Şaşırdım
  • Resimli imzaları pek sevmiyorum ondan.Birde imza kısmım biraz dolu.Birkere abarttığım için imzam kuraldığı kalmıştı.Yoksa forumda çok kişi bilir Avira kullandığımı.Birde forumda her program hakkında yorum yaptığım için insanların kafasında AVIRA FANATİĞİ damgasını yemek istemem ki şu ana kadar bunu korudum.Ama bu başlıkta Avira konusunda her türlü yardıma açığım elimden geldiğince.
  • Ne olacak canım. Zaten biz bu klubü Avira Fanları ve Kullananları için açtık. Herkesin Fanatiği olduğu, sevdiği bir program vardır.

Anketi oylamayı unutma.

Tekrar teşekkürler.
  • Ekle benide 2 yıldan fazla süredir premium olarak kullanıyorum bir sorununu göremedim
  • Teşekkürler beni de eklediğiniz için arkadaşlar. Krımızı güzzel durmuş :)) imzayı da koyalım şimdi :)
  • bende Avira Premium Security Suite kullanıyorum. Beni de ekler misin? :)
  • 2-3gün tam kapsamlı kullanabildim fakat lisansı bitti, ne update yapıyor nede tarama :(

satın almayı düşündüm ama diğerlerine göre ücreti çok yüksek.
  • Ekledim herkesi.

@zeus1907: Dediğim gibi, konunun ilk sayfasında gerekli linkler mevcut. Oradan Ulaşabilirsin.

İmzamızı kullananlara teşekkür ederim.

• Avira AntiVir Premium 2008 yılın ürünü seçildi

Tettnang, 12 Aralık 2008 – AV-Comparatives’teki antivirüs test uzmanları Avira AntiVir Premium’u 2008’in en iyi antivirüs çözümü seçtiler. Avusturya’daki uluslararası test merkezine rağbet oldukça yüksek. Test edilen tüm ürünler birçok periyodik testte ortalama tespit oranını geçerek kendilerini ispatlamak durumundalar ve ayrıca proaktif tespite de özellikle önem veriliyor. Testler sırasında antivirüs çözümlerinin hemen hemen hiç yanlış alarm verilmemesi ve taramanın da bilgisayarların performansını etkilememesi gerekiyor. Çalışmama, sistemi durdurma ve diğer yazılım hataları da AV-Comparatives’in nakavt kriterleri arasında sayılıyor. Avira tüm testleri çok iyi oranlarla tamamladı.

Devamı için >http://antivir.com.tr/en/company_news/2008_best_antivirus.html

• Arkadaşlar avira yukledigim zaman 100K gelen torrent dosyalarim sıfıra iniyor. Daha sonra da hiçbir dosya 0kyi geçmiyor. Bu sebeple 2 kere kurdugum avirayi 2 kere de uninstall ettim. Torrent ile nasıl dost ederiz bunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

Galiba imza kurallarına uygun değil resim.

Ayrıca o ses kapanabiliniyor. Ayarlardan Scanner diye bir kısım olması lazımdı ve orda bir yerde "Acoustic Alert" yanındaki tiki kaldırıyordum.

Scanner değilse bile tüm ayar sekmelerine tek tek bakın , mutlaka bulacaksınız.

sadece expert mode de çıkıyor o. Üstten o kutucuğu seçin. Sonrası: Scanner/Scan/Further actions sonra buradaki tiki kaldırıyoruz. İsterseniz başka melodi de koyabilirsiniz.
  • Bedava kampanyalarına başladığı anda kullanıcısı olmuştum.Benide ekleyebilirsin.
  • yok mu çaresi

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Arkadaşlar avira yukledigim zaman 100K gelen torrent dosyalarim sıfıra iniyor. Daha sonra da hiçbir dosya 0kyi geçmiyor. Bu sebeple 2 kere kurdugum avirayi 2 kere de uninstall ettim. Torrent ile nasıl dost ederiz bunu.
  • quote:

yok mu çaresi

quote:

Arkadaşlar avira yukledigim zaman 100K gelen torrent dosyalarim sıfıra iniyor. Daha sonra da hiçbir dosya 0kyi geçmiyor. Bu sebeple 2 kere kurdugum avirayi 2 kere de uninstall ettim. Torrent ile nasıl dost ederiz bunu.

Bende böyle bi sorun olmuyo torrent çok sık kullanırım avirayıda uzun süredir kullanmaktayım bunun avirayla değilde indirdiğin torrent sitesiyle alakası olabilir belki baska torrent sitelerini dene bide..

Bu arada Facebook'a geçilmesin orda pek ciddiye alınmaz ki oranın kullanıcılarının ilgi duyacagı bişey değil gerek yok.. Her şey yerinde olsun..

• avira hakkında bir sorum olcak bende free sürümü mevcut virüs taraması yapıyorum viürs bulunca bana ne yapayım diye soruyor ve taramayı beklemeye alıyor bunu bana en son sorsun istiyorum!! 2. sorum ise bende 3 adet hdd var sadece c yi tarasın istiyorumnasıl yapıcam
  • Kardeşim benide eklermisin.Kendimi bildim bileli Hep AVİRA kullanırım.Ne kaspersky ne başka programlar kesinlikle eline su dökemez.Diğer programlar makineyi kasarken avira sessiz sakin çalışan o yüzden 10 üzerinden 10 verdiğim bir prgram.
  • benıde ekleyebılırsınız
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.