Şimdi Ara

Avira ve Comodo nasıl ikili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni laptop aldım antivirüs+firewall denemek istiyorum. Ücretsiz yazılım arıyorum. Forumlarda araştırarak Avira+Comodo denemeye karar verdim. Sizce ne yapayım? Yoksa sadece internet securityler var, onlardan mı kurayım?
    Edit: İşletim sistemi Windows 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afer -- 5 Temmuz 2011; 13:00:14 >

• süper ikili
  • quote:

Orijinalden alıntı: énergy

süper ikili

+1
    Fazlasıyla memnun kalırsınız, Comodoyu Proactive Security ayarında kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Şu anda kullandığım ve memnun olduğum ikilii
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • Bana sorarsan çok güzel bir ikili yanlız comodonun antivirüsü kötü firewall ı mükemmel ama ben şu anda kaspersky internet security 2012 kullanıyorum herkese tavsiye ederim.
  • Comodo virüs konusunda berbat bir program, firewall için diyecek sözüm yok.

Kasperski sayesinde kurtuldum, pc'ye aldığı virüsten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bende su an avira premium security suite(firewallsız)+comodo firewall kullanıyorum.comodonn ayarlarından anlayan varsa paylaşabilir mi?
  • Firewall olarak Zonealarm Free Firewall'u tavsiye ederim.

Bedava antivirüs olarak Avast'ı tavsiye ederim. İsteyenler Avast'ın yanına uyumlu bir antivirüs programı daha kurabilirler.

NOT:
    Zonealarm fazla uyarı vermez ve yormaz.
    Avast ise davranışsal analize sahip tek bedava antivirüs programıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Firewall olarak Zonealarm Free Firewall'u tavsiye ederim.

Bedava antivirüs olarak Avast'ı tavsiye ederim. İsteyenler Avast'ın yanına uyumlu bir antivirüs programı daha kurabilirler.

NOT:
    Zonealarm fazla uyarı vermez ve yormaz.
    Avast ise davranışsal analize sahip tek bedava antivirüs programıdır.

Avast kullanan insanın bilgisayarına virüs girmemesi imkansıza yakın bir şey.
  • Microsoft Security Essentials + Norton Internet Security 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: afer

Yeni laptop aldım antivirüs+firewall denemek istiyorum. Ücretsiz yazılım arıyorum. Forumlarda araştırarak Avira+Comodo denemeye karar verdim. Sizce ne yapayım? Yoksa sadece internet securityler var, onlardan mı kurayım?
    Edit: İşletim sistemi Windows 7

comodo internet security içinde hem antivirüs var hem güvenlik duvarı. bence onu yükle
  • Comodo 'nun antivirus'u cok yetersiz ve neredeyse ayda bir guncelleniyor. Benim onerim Comodo + Nod32
  • bitdefender 2011 yada kaspesrsky int.sec 2012 firewall'a pek gerek yok
  • ben de kasperskiyi öneririm
    toptan çözüm oluyor

avira da alsan kasperski de alsan avantajix te para iadesi var, boşuna fazla verme
    http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/kaspersky-lab-kampanya-ve-avantajlari
    http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/avira-antivirus-kampanya-ve-avantajlari

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteleo

Microsoft Security Essentials + Norton Internet Security 2011

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.