Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmaların sigorta koşullarını nasıl karşılaştırabiliriz?

Bildiğim kadarıyla yattı parası avis'te ya da budget'ta yok.

Diğer firmalarda durum nedir?
  • Avis sorunu geçte olsa çözdü,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secretcoder -- 30 Mart 2017; 8:35:21 >
  • Enterprise'den iki defa kiraladım. Biri Ankara'da idi 2015 Peugeot 208 1.2 puretech etg5, donanımını hatırlamıyorum ama dolu bir araçtı. Diğeri Nevşehir'de 2012 Focus 1.6 dizel Trend donanım paketi. İkisi de sorunsuz ve hızlıca teslim yaptı. Provizyonlar da aynı gün içinde iade edildi.
    Bir kez de Avis'ten yaptım. 2016 Egea 1.3 multijet easy donanım. 29.000 km idi. Rezervasyon yaptırdığım aracı (Fiesta) almadan önce bir üst sınıftan araç (Egea) almak istedim. Aradaki fark yerine bir araç parası aldılar. Daha sonra bunu bildirdim. 1 hafta içinde iade edildi tutar. İki şirkette yeni ve temiz araçlar verdi. İkisinden de memnunum.
  • Arkadaşlar merhaba

19-21 Mayıs 2 Günlük araç kiralayacağım düğün için gelin arabası yapacağım.Mercedes C class Cla class kiralamayı düşünüyorum.Önerebileceğiniz uygun kurumsal firma varmı ? Ayrıca kardeşim dikkat et diyeceğiniz birşey...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 1 senelik araba kiralamak istiyoruz. Nereyi önerirsiniz?
  • Arkadaşlar tam güvenceli kiralama yapan firmalar paketler var mı ? Mesela kiraladığımız araçla kaza yaptık diyelim ya da duvara surttuk ya da park halindeki bir arabaya çarptıktan diyelim . Hem bizim hem karşı tarafın masraflarını karşılayan ya da tek taraflı o kazalarda bize fatura çıkartmayan vs. yani bize bindirmeyen masraf çıkartmayan firmalar hangileri?

• quote:

Orijinalden alıntı: harvardharvey

Arkadaşlar tam güvenceli kiralama yapan firmalar paketler var mı ? Mesela kiraladığımız araçla kaza yaptık diyelim ya da duvara surttuk ya da park halindeki bir arabaya çarptıktan diyelim . Hem bizim hem karşı tarafın masraflarını karşılayan ya da tek taraflı o kazalarda bize fatura çıkartmayan vs. yani bize bindirmeyen masraf çıkartmayan firmalar hangileri?

kurumsal firmaların hemen hepsinde hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

lastik cam far sigortasını ayrı olarak satıyorlar onu da alırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız

kaza tek taraflı da olsa polis çağırıp tutanak tutturmanız yeterlidir

ben central'dan kiraladığım aracı parktan çıkartırken kapı sacını yırttırdım aradım firmayı polis çağırın dediler çağırdım tutanak tutuldu o kadar... forumda fotoları falan var ararsanız bulursunuz

• @neccko

hocam meraba ben budgettn ilk defa araç kiralamak istiyorum hemen hemen bütün yorumlarını okudum budgetin çocu kişi puanla ilgili birşeyler söylüyor kredi kartı limiti ve puanı ne kadar olması gerekiyor gidipde geri iade ile ugraşmak istemiyorum kurumsal bir firmadan almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim birde kaza yaptıgımızda ne kadarını ödetiyorlar veya ne kadardan muaf tutuluyoruz 500 tl hasar güvencesini yapmak istemiyorum ama korkuyorum ufak tefek şeylerden çok fazla para keserler diye teşekkürederim şimdiden :)
  • Arkadaşlar Avis'te mercedes a180'den başka araç varmı sitesinde göremedim aramıştım bayan c200 felan bahsetmişti ama...

• Rezervasyon tarihini değiştirebilmek mümkün müdür? Sixt den ramazan bayramını da kapsayacak şekilde 6 günlük araç kiralamıştım. (parafly puan)

Bu ay ortası için tarih değiştirmek için arasam şansım var mıdır? Daha önce yapan varsa bilgi verirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Arkadaşlar Avis'te mercedes a180'den başka araç varmı sitesinde göremedim aramıştım bayan c200 felan bahsetmişti ama...

var hocam, o sınıfta bmw 1.16 da var

Bi üst sınıfta superb, daha üstü 3.20 veya mercedes c sınıfı var
  • Arkadaşlar Avis'te Fiat Freemont var. Bu araç 7 kişilik değil mi? Sitede 4 yazıyor ama. Artırma imkanımız var mı acaba? Veya diğer firmalarda büyük araç var mı bildiğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Rezervasyon tarihini değiştirebilmek mümkün müdür? Sixt den ramazan bayramını da kapsayacak şekilde 6 günlük araç kiralamıştım. (parafly puan)

Bu ay ortası için tarih değiştirmek için arasam şansım var mıdır? Daha önce yapan varsa bilgi verirse sevinirim.

Hocam iptal iade değişiklik yok dense de Avis den olumsuz hava şartından ucak iptali vs ile değişik tarihe aldıydık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 5 Mayıs 2017; 10:56:53 >
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    Mail atmıştım, dönüş yapıp değişikliği gerçekleştirdiler.Sorun olmadı.

• sorunum cozuldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoeBE22 -- 6 Mayıs 2017; 23:21:10 >
  • ben halletim arkadaslar... sorularım cevap buldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

quote:

Arkadaşlar Avis'te mercedes a180'den başka araç varmı sitesinde göremedim aramıştım bayan c200 felan bahsetmişti ama...

İnternet sitesinde c serisi ve fiyatı yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

quote:

İnternet sitesinde c serisi ve fiyatı yok.

Atatürk havaalanında var ama garanti vermezler hocam 3.20 ile aynı sınıf

• Arkadaşlar budget'ta fiyatlar neden bukadar uçuşa geçti? Fiesta-clio 120 130 tl görünüyor, herkesdemi öyle acaba?
  • Telefon rezervasyonu ile avis 19-21 tarihine 2 gunluk arac kiralama yaptim.3,20 c180 veya c200 olacak arac.Bir sikinti yasarmiyim ? Dügün arefesinde sikinti yasamak istemiyorum.Birde kapora almadan neye dayanarak rezsrvasyon aliyorlar ?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.