Bildirim
Avize uzatma kablosu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşım oturduğun semtte sana yakın bir elektrikçi heralde vardır.Git anlat ve çöz olayı kal sağlıcakla. -
Yok çoğu biz ilgilenmiyoruz yapamayız diyor o yüzden buraya yazdım daha ilgili bir tanıdık vardır diye...quote:
Orijinalden alıntı: PERİSKOP
Arkadaşım oturduğun semtte sana yakın bir elektrikçi heralde vardır.Git anlat ve çöz olayı kal sağlıcakla. -
Yakın olsaydık sana yardımcı olurdum ben İstanbul'dayım ama piyasada bu işten para kazanan elektriçilerin olması gerek sonuçta para kazanacak yapmamalarına şaşırdım şayet yeterli iseniz sizde yapabilirsiniz zinziri baklalarınan ayırarak istediğiniz boyutta sabitleyebilirsiniz zincir tavana monte için gerekli ayrıca kabloları neden uzatıyorsunuzki illede uzaması gerekiyorsa ölçülü olarak kablo değişimini de yapabilirsiniz bağlantılara birebir dikkat etmek gerek tekli ve çoklu yanma durumu için kalın sağlıcakla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 17 Temmuz 2018; 13:11:9 > -
eğer zincirden kurtulmak istiyorsan, genelde zincirli tij boruları parçalara ayrılabilir şekilde üretilir. zincirin ucundaki parçalara bakarsan, somun gibi dişli olduklarını görebilirsin. çevirerek söktükten sonra, üstteki tij borusunun ucundaki parçayı söküp, alta takarsın. -
Standart izmir esnafı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X