Bildirim
webcam kablosu uzatma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım ben uzattım usb uzatma kabloları satılıyor.. alacaksın ve uzatacaksın bu kadar basitt -
quote:
Orjinalden alıntı: karahanli505
arkadaşım ben uzattım usb uzatma kabloları satılıyor.. alacaksın ve uzatacaksın bu kadar basitt
uzatma kablonuz kaç metre.aldığın uzatma kablosunun ucu ile kameranın kablosunun ucunu birleştirmen için herhangi bir birleştirici aparat kullanıyormusun yoksa uzatma kablonun ucu ile kamera kablosunun ucu birbirine takılabiliyomu,ayrıca görüntü kalitesi açısından bir düşüklük söz konusumu -
Ben 5 metrelik uzatma kablosu kullandım ama o zaman görmüyor. Zifiri karanlık. Galiba elektrik desteği gerekiyor... -
Bu günlerde kaset skandalları çoğaldı. -
çok uzun metrajlı uzatma kablolarında çalışma voltajı açısından iletim sorun yaşanıyor haliyle çalışmıyor.
uzatma usb kablolarının bir ucu kaynak kablonuzun usb ucuna uygun olarak genişletilmiş halde oluyorlar eklemesi çok basit ancak söyledigim gibi metraj için mutlaka önce denemeniz gerekir. ben 1 mt uzatma usb kablosuyla kasanın ön usb girişlerinden takıp çalıştıramamıştım.ancak aynı usb girişinde oyun kolu baglayıp (ekli usb ile) sorunsuzca şuan kullanıyorum.
not: uzatma ile baglı webcam da kasanızın arka paneldeki usb çıkışları belki daha sorunsuz çalışabilir. (öndeki usb girişlerine zaten anakart tan bir ara kablo ile baglıyoruz, birde usb uzatma ara kablosu verimliligi düşürüyor olabilir) -
Kablo uzunluğu ne kadar fazla ise kablodaki kayıp o kadar fazla olur. Bu da güç kaybıdır. USB'den aldığınız güç webcam'e kadar kablodan dolayı azaldığından webcam'i çalıştırmak için yeterli güç kalmayabilir. Arkadaşların da dediği gibi önceden denemeniz gerekir. Denemeden çalışır ya da çalışmaz demek yanlış olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Okifi
Bu günlerde kaset skandalları çoğaldı.
Güzeldi. -
arkadaşlar konuuyu hortlatmak istemezdim ama bunun kesin bi çözümü bulundumu. araya direk 10 m uzatma kablosuu koysak işe yarar mı -
hala deneyen yok mu?
5 metre eklesek çalışır mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X