Şimdi Ara

Ethernet kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda gördüğünüz siyah turkuaz kablo ISS’in direkten çektiği kablo Beyaz kabloyla birleșip evdeki cat 3 prize gidiyor oradan da modeme. Sadece mavi ve beyaz bağlı.

Ethernet kablosu

Ben geçen günlerde router modem aldim ve cat 5 (așağidaki grimsi kablo) kablomla çalistigini teyit ettim.

cat 5 gri kablonun rj45’i ana modeme bağlı duvardan alip disariya kabloyu cikardim bunu da turkuaz kabloya bağladim sanirim cat 6 olmali.

modeme bagli olan gri kabonun icinden siyah ve pembemsi rengi turkuazin mavi beyazina bağladim.

Ethernet kablosu

Așağidaki odama yani router modemi bağlayacagim yerde de mavi beyazi cat 3 prize bağladim ama randiman alamadim.

Ethernet kablosu

Ethernet kablosu

bana yardim eder misiniz nerede yanlis yaptim ?

• Niye kimse konuyla ilgilenmedi ya

• beyaz kablonda, uçları rj11'e ters bağlayarak, modemine sinyal gelip gelmediğini deneyebilirsin. bunun haricinde başka yapacğın bir şey yok. soketi elle ittirmeyi dene temas etmiyor olabilir.

• The souls migration kullanıcısına yanıt

Kablo kisa oldugu icin tt’nin disarisi icin kullandigi turkuaz kabloyu kullandim 4 tane renkli kablo var icinde benim beyaz kabloda rj 45 takiliydi eskiden ve randiman alabilmistim turkuazla uzatinca baglayamadim az once gidip cat 6 priz soketi aldim. Beyaz kablodaki geri kalan 6 farkli renkteki kabloyu hangileriyle baglayacagimi bilemedim. Bu konuda bilginiz var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem adaptörü
    7 yıl önce açıldı
    GPON ETHERNET KABLOSU?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.