Şimdi Ara

AVM girisinde metal esya cikartma (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sinless34

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: west

Ya abicim bu nedir ya her avm girisinde bozuklara anahtar telefon cikar dur
    Herseye otuyor melet
    Direk geciyim dedi. Guvenlik arkamdan bariniyor beyefendi beyefendi diye
    Bunun zorunlulugu nedir yasal boyutu
    İlllam mecburmuyuz zz?

Güvenlik görevlisinin talimatlarına uymak zorundasın. Güvenliklerin görev yeri ve saatinde polisten hiç bir farkı yoktur. Tek fark arama yaparken elle aramaz onun yerine talimat verir şunu çıkar bunu çıkar diye bu noktada iki seçenek var ya talimatlara uyar istediklerini yaparsın yada onun görevlisi olduğu yere girmezsin. Ayrıca bu arama esnasında suç teşkil edecek bir şey olursa seni tutuklama o eşyaya el koyma yetkisi var kanunen. 18 yaşından büyük isen kelepçe kullanabilir şiddete başvurursan zor kullanabilir dediğim gibi görev yeri içinde polisten tamamen farksızdır.

Tek fark arama yaparken elle aramaz onun yerine talimat verir şunu çıkar bunu çıkar diye

Bunu biraz açalım eğer valilik ten özel izin aldı ise elle arayabilir. Örneğin Hava alanların da elle arama yetkileri mevcuttur. Antalya hava alanında kişi gözetmeksizin elle ararlar. Hava alanının bir bölgesinde çalışıyorum ve çıkış yapılan kapıdan çıkmak istediğin de detektör + el araması yapılmakta.

Konu sahibi arkadaş arama görmemiş doğru düzgün :)

Canım kardeşim Celebi-IC 2.dış hatlar terminalinde 1 yıl IT 'de sistem destek teknisyeni olarak calıstım.
    Eşimde 5 yıldır havalimanında calısıyor yeni ayrıldı.
    Havalimanının yarısı arkadaşım antalyada suanda :)

Arama görmedim evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi west -- 5 Aralık 2012; 12:15:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herseye otuyor melet
    İlllam mecburmuyuz zz?

Güvenlik görevlisinin talimatlarına uymak zorundasın. Güvenliklerin görev yeri ve saatinde polisten hiç bir farkı yoktur. Tek fark arama yaparken elle aramaz onun yerine talimat verir şunu çıkar bunu çıkar diye bu noktada iki seçenek var ya talimatlara uyar istediklerini yaparsın yada onun görevlisi olduğu yere girmezsin. Ayrıca bu arama esnasında suç teşkil edecek bir şey olursa seni tutuklama o eşyaya el koyma yetkisi var kanunen. 18 yaşından büyük isen kelepçe kullanabilir şiddete başvurursan zor kullanabilir dediğim gibi görev yeri içinde polisten tamamen farksızdır.

Tek fark arama yaparken elle aramaz onun yerine talimat verir şunu çıkar bunu çıkar diye

Bunu biraz açalım eğer valilik ten özel izin aldı ise elle arayabilir. Örneğin Hava alanların da elle arama yetkileri mevcuttur. Antalya hava alanında kişi gözetmeksizin elle ararlar. Hava alanının bir bölgesinde çalışıyorum ve çıkış yapılan kapıdan çıkmak istediğin de detektör + el araması yapılmakta.

Canım kardeşim Celebi-IC 2.dış hatlar terminalinde 1 yıl IT 'de sistem destek teknisyeni olarak calıstım.

Arama görmedim evet.

Madem havaalanıcısın.. Şu istanbul atatürk havalimanına girerken verdiğim sorguyu soyun giyin soyun giyin.. iflahım kesildi.. herşeyi cıkarttık bide laptop var yanımızda hepsine ayrı çanta.. kemerlere kadar cıkarttık yürüdük geçtik her neyse gate kapılarına doğru yaklastık gene aynı yerden bisaat geçtik.. onu geçtim ben annem kardeşim var.. babam geçemedi sadece bileti olan yolcularmış her neyse babam bekledi biz gate kapıları acıldı verdik biletleri geçtik.. değişik bir his.. şehirler arası ucustu yurtiçi yani ucakların sevdiğim yanı 1saatte taa nerden nereye geldiğine inanamıyorsun.. ama şu güvenlikler kuralları baya agır havalimanında.. bu kac yıldır böyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herseye otuyor melet
    İlllam mecburmuyuz zz?

Arama görmedim evet.

Hayret ben nasıl görüyorum hergün ? 14 tane apron kapısından hangisinden geçsem aramalar sanırım benim hayal ürünüm :)

Antalya ya gidersen birgün cebinde madeni para bırak 2 kere ötmesini bekle 3 cüde seni elle nasıl didik didik arıyorlar anlarsın. ;)

• ben avm den actım konuyu gittiniz havalimanına bağladınız walla .D bravo.
  • çakı çkmak anahtar telefon bozuk para kağıt pra sürekli taşırım ama hiç biraz zaman ikinci kez geçmedim
  • Bomba patlayıp anan baban kardeşin 5 parçaya ayrılınca hönküre hönküre bağırırsın neden arama yapılmadı diye.
  • Ya aslında genelde ses etmiyorlar. Zaten ötücek olan şey deli gibi öttürüyor aleti diye biliyorum. Genelde özen gösteririm ama bazen elimde bişilerle uğraşıyorsam falan ya da daldıysam geçerim geçince öter duraklasam bile sorunyok derler genelde.
  • Geçen gün İstanbul'da Kanyon'a gittim. Abi girerken rutin olarak cep telefonunu koydum yan tarafa ve öttüm.Sebep Islak Mendil !
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Bomba patlayıp anan baban kardeşin 5 parçaya ayrılınca hönküre hönküre bağırırsın neden arama yapılmadı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeLiHBeY59

Geçen gün İstanbul'da Kanyon'a gittim. Abi girerken rutin olarak cep telefonunu koydum yan tarafa ve öttüm.Sebep Islak Mendil !

ıslak mendilin ne amaçla çıkarılıp kontrol edidiğini bilmiyorsun o zaman
  • yok bilmiom valla :D , Restaurantlarda verirler ya tekli öyle vardı işte montumun cebinde , bisürü şey boşalttım o aklıma gelmedi ( baya tedbirli geziodum ıvır zıvır ) , Islak mendil varsa çıkarın o öter dediler harbi ıslak mendil ötüyormuş onuda çıkarıp koydum yan tarafa sonra aldım.
    Sebebini valla çözemedim hani içine yasadışı madde koy esrar falan yana koyup gene alıon anlamazlar ki aklıma en fesat olarak bu geldi başka bişi gelmio :D
  • o degilde ben Atatürk havalimanındaki uygulamadan nefret ediyorum arkadas. yok laptop u cantadan cıkaracan tobe ya deli oluyorum şu işe .

2de bir çantadan cıkar geri koy
  • quote:

quote:

Herseye otuyor melet
    İlllam mecburmuyuz zz?

Abi güzel bilgi oldu benim için , nereden ögrendin bu kadar. Güvenlikler genelde kimseyle konusmazda. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MeLiHBeY59

yok bilmiom valla :D , Restaurantlarda verirler ya tekli öyle vardı işte montumun cebinde , bisürü şey boşalttım o aklıma gelmedi ( baya tedbirli geziodum ıvır zıvır ) , Islak mendil varsa çıkarın o öter dediler harbi ıslak mendil ötüyormuş onuda çıkarıp koydum yan tarafa sonra aldım.
    Sebebini valla çözemedim hani içine yasadışı madde koy esrar falan yana koyup gene alıon anlamazlar ki aklıma en fesat olarak bu geldi başka bişi gelmio :D

Islak mendillerin iç kısmına yerleştirilen parlak metal jelatin kağıt içindeki mendilin güneş ya da sıcaktan koruyarak kurumasını engeller. X-ray cihazlarında bu mendilin içi görünmez. İçine Bistüri, bıçak ya da jilet, uyuşturucu herşey koyabilirsin.
  • @Atessiz Adam

Gate kapilari nedir ya . Gate, kapi demek zaten.

Havaalanina girerken hic soylenmeyin sunu cikariyorum bunu cikariyorum diye. Kisin yolculuk yapin botu da cikarttiriyorlar. Amerikaya giderseniz gorursunuz yara bandini bile cikarttiracaklar neredeyse.

1 kisinin keyfini bozmayalim diye binlerce kisinin hayatini tehlikeye atacak kadar sorumsuz ve aptal degil havayolu sirketleri. Ozellikle de 11 Eylul saldirilarindan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

quote:

Herseye otuyor melet
    İlllam mecburmuyuz zz?

Abi güzel bilgi oldu benim için , nereden ögrendin bu kadar. Güvenlikler genelde kimseyle konusmazda. :)

5188 i ezbere bilirim. Benim şirkette 6 tane güvenlik görevlisi var onların özlük işleri de bana bağlı onlarında evrak işlerinle uğraştığım için tüm ayrıntıyı bilmem gerekiyor.

• Guvenlık guvenlık dıye yırtınıyorlarda benım anlamadıgım adam gelse oraya sarsa vucuduna bombaları sonra gırse ıcerı o dalga'da otse kım dıyebılırkı beyfendı bombaları x-ray'a bırakın.
    Yemın edıyorum bu olay olsun oradakı guvenlıklerın hepsı altlarına mıcarlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.