Şimdi Ara

AVM Otoparklarındaki Teker Kilidi ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
10.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otoparkını ücretli yapacak avm varsın buyursun

sonucu belli olur. bknz atakule ve malltepe
    ilginçtir karum hala direniyor.
  • avm otoparkı belli saatten sonra ücretli olmalı yoksa işin şeyi çıkıyo
  • bu ne bencillik.. kimsenin kimseye saygısı kalmamış.. beleşten faydalanacam derken insanlıktan çıkıyoruz nedense.. yer bulamayan "gerçek müşterler" kimsenin umurunda değil..

gece gündüz park etmekle kalmayın, AVMnin sahibini de dövün bari.. aksine bir kanun yoksa AVMyi de yakabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle birşey olsun direk demir makasını aldığım gibi (aracımda tutarım) keser,işime bakarım.Ancak,öyle birşey olacağını sanmıyorım ben pek bırakmam.
  • Aslında teker kilidini bilerek takan insanlarda var mesela teker kilidi olan bir aracı çekiciyle çekemezler.Diyicekler üsten mıknatıslılar var araç oturma yerine oturmadan götüremezler.Birde lüks aracım olsa teker kilidi takarım bir yere bırakır ken neden derseniz yeni lüks araçlarda kontan olayı yok içine binmeden aracı çalıtırabiliyorsun bile önlem için uzun süre bırakanlar yapabilir.MEsela eskiden otbüs ya da uçakla tatile gidince aracımızı ya annemin evinin önüne ya da teyzemlerin apartmanın garajına bırakırdık.
  • Konuyu hortlatmis olucam ama suan büyük bir avm de çalışmaktayım ve konu hakkinda birkaç şey yazmak istiyorum. .Öncelikle avm lerde tekerleği kitlenin araçlar gece avm de birakilan ağaçlardır. Gün icerisinde siz aracınızı 5-6 saat biraktiniz dıye lastiginiz kitlenmez...Bazı arkadaşlar ücretli olsun belli saatten sonra vs demis;bu konuda karar merci sadece avm yonetimi değil, bağlı olduğu belediyeden izin alabilmesi lazım bu konuda..ki o da o kadar kolay bişi degil.2 yıldır avm de calisiyorum ve neler gormedimki otoparkta. .engelli yerine parkedip sorduğumuzda bende zihinsel engelliyim diyip hem engelli vatandaslarimizla dalga geçip hem onlara ayrilan yerleri işgal edenden, 4 araçlık yeri ortalamayi becerip tek araç koyandan, düzgün parketmis birinin aracinin arkasina parkedip onun çıkmasına engel olandan...İnanın bu oran çok çok fazla.uzerine ben musteriyim hakliyim diyip hoşuna gitmeyen her konuda çalışana hakaret eden,yukarıda bahsettigim konulara sebep olanlarinda keşke kilitlense ama tekerleği değil o küçük beyni...

• 5 yıldır avmlere gitmiyorum
    gördüğüm kadarıyla halkımız avmleri şehir merkezinde ucuz otopark olarak kullanıyorlar
    haksız sayılmazlar
    marmaray faaliyete geçtiğinden beri bedava olan nautilusta ücretli oldu çünkü insanlar nautilusa parkedip marmaray ile ulaşımlarına rahatça devam ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliTR3

Konuyu hortlatmis olucam ama suan büyük bir avm de çalışmaktayım ve konu hakkinda birkaç şey yazmak istiyorum. .Öncelikle avm lerde tekerleği kitlenin araçlar gece avm de birakilan ağaçlardır. Gün icerisinde siz aracınızı 5-6 saat biraktiniz dıye lastiginiz kitlenmez...Bazı arkadaşlar ücretli olsun belli saatten sonra vs demis;bu konuda karar merci sadece avm yonetimi değil, bağlı olduğu belediyeden izin alabilmesi lazım bu konuda..ki o da o kadar kolay bişi degil.2 yıldır avm de calisiyorum ve neler gormedimki otoparkta. .engelli yerine parkedip sorduğumuzda bende zihinsel engelliyim diyip hem engelli vatandaslarimizla dalga geçip hem onlara ayrilan yerleri işgal edenden, 4 araçlık yeri ortalamayi becerip tek araç koyandan, düzgün parketmis birinin aracinin arkasina parkedip onun çıkmasına engel olandan...İnanın bu oran çok çok fazla.uzerine ben musteriyim hakliyim diyip hoşuna gitmeyen her konuda çalışana hakaret eden,yukarıda bahsettigim konulara sebep olanlarinda keşke kilitlense ama tekerleği değil o küçük beyni...

• çeşitli kalemler altında bunun vergisi insanlardan kesiliyor ama hakkını aramayı bilmeyen bir toplumda yöneticilerinin sorumluluklarını yapmamaları çok normal, bedava olması gereken kararlaştırılan açıklanan köprülerin bile bugün işletme hakları satılıyor, bunlar tabi ayrı konu

ama bu ülkede özellikle istanbul da yapılması gereken yer üstü mü olur altı mı olur bilmem sürekli kaldırım duvar pano açılışı gibi komik şeyler yapılana kadar toplu taşıma merkezlerine ve şehrin kilit noktalarına devasa otoparklardır, aslında olması gereken de bunların ücretsiz olmasıdır ama hadi o da olmasın abartı bir rakam olmadan merkezi bir yapıdan kayıt olmalı her seferinde girdi çıktı ödeme şu bu yapılmamalı, artık kameralı sistemler var plakayı okuyor nasılsa, böylece ne sokaklarda arabalar üst üste koyar ne avm ler ne sürücüler ne de kaldırımlarda sokak aralarında yürümeye çalışan insanlar mağdur olur

ayrıca bu teker kilidi falan medeni adama söker, standart yurdum insanı teker kilidi falan dinlemez, o kilidi kırar en olmadı oradaki suçsuz emir kulu güvenliklerin canını yakar ama yine çıkarır o arabayı

• AVM'ye girerken kullanıcı sözleşmesi imzalamıyorsam istediğim gibi bırakırım.

Çünkü hiçbir otoparkta gece bırakmak yasaktır diye bir şey görmedim/duymadım.

Girişte kullanımla ilgili bir ibare yoksa isterse 100 yıl kalsın mantıkken oraya şart koyması lazım.

Oraya yazsın gece konulamaz.Onu yazmazsa ben 1000 yıl bırakırım aracımı,kilit takarsa da orada tabela ya da uyarıcı yazı

olmadığı için haklı çıkarım bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

5 yıldır avmlere gitmiyorum
    gördüğüm kadarıyla halkımız avmleri şehir merkezinde ucuz otopark olarak kullanıyorlar
    haksız sayılmazlar
    marmaray faaliyete geçtiğinden beri bedava olan nautilusta ücretli oldu çünkü insanlar nautilusa parkedip marmaray ile ulaşımlarına rahatça devam ediyorlar

insanlar derken, natilliusa sa bırakıp gidiyorum bedava diyen kimdi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

AVM'ye girerken kullanıcı sözleşmesi imzalamıyorsam istediğim gibi bırakırım.

Çünkü hiçbir otoparkta gece bırakmak yasaktır diye bir şey görmedim/duymadım.

Girişte kullanımla ilgili bir ibare yoksa isterse 100 yıl kalsın mantıkken oraya şart koyması lazım.

Oraya yazsın gece konulamaz.Onu yazmazsa ben 1000 yıl bırakırım aracımı,kilit takarsa da orada tabela ya da uyarıcı yazı

olmadığı için haklı çıkarım bu kadar basit.

Bursa Koruparkta var hocam bu sistem.
    Gece 12ye kadar izin veriyorlar 12 geçtikten sonra tekerleri kitleyip araçları cektiriyorlar üzerine de tüm masrafı aracı bırakana ödetiyorlar.

Ama çoğu duvarda da bilgilendirme mevcut. Façan yerse yap diyorlar bir nevi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende gördüm, şüpheliyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet mantıklı birşey.Gereksiz yere hem yer kaplanıyor hemde beleş otopark muamelesi görüyor.
    Zaten gece araç bırakanı anlamam acil işin vs. olsa napıcan?
    Zorlu center otoparkı buyüzden paralı olucaktı diye hatırlıyorum haberi vardı forumda.
  • Belirtmekte fayda var;calistigim avm için söylüyorum,6 kat otoparkimiz var ve her katta onlarca kapanistan sonra otoparkta araç bırakmak yasaktir dıye yaziyor. Birde gecelerce otoparkta araç birakanlari normal görenlere bişi sormak istiyorum; araciniza gece çıkış yapan bi araç carpsa vs kiminle muhattap olucaksiniz ve nasıl hak savunacaksiniz?

• bizim millet ücretsiz bişey görünce illa bokunu çıkarana kadar sömürmeye meyilli o yuzden bence az bile yapıyorlar.

Lan işte adam ücretsiz yapmış işini gör basgit.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Kaç tane geldi?

• Hahah ince gördünüz hoş.Sizinkinden fazla olacağı kesin duster istedim ama babam yokmuş dedi dükkanda bende Lambo ile yetindim.

Arada bunaltmadıkça güzel oluyor,gülümsetiyor.

Siz beni güldürdünüz,Allah'ta sizi güldürsün.
  • 1 saat sonrası ücretli olmalı ama fahiş değil, ama bizim belediyelerimiz AVM otoparkları ücretsiz olmalı diye dayatıyor adamların eli kolu bağlanıyor kendilerince böyle yasal dayanağı olmayan saçma uygulama yapmaya çalışıyorlar.
    Ve buna sebep olan belediyeler kendi eşkiyalıklarını yaptıkları yol üstü otoparklarında 1 Saate 7-8 TL alıyorlar
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Biraz gülelim istedim alinmiyorsun degil mi :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.