Şimdi Ara

Avni Aker’e Saraçoğlu Modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Akyazı projesine karşı olmadıklarını ancak Avni Aker’i Şükrü Saraçoğlu modeliyle kısa zamanda yapmak istediklerini açıkladı.

Trabzon Meclisi

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, stat projesiyle ilgili yaptığı açıklamada Avni Aker’i tribün tribün yeniden yapmak istediklerini söyledi. Akyazı projesini sahiplendiklerini de kaydeden Yener, ilk olarak Avni Aker’i modernleştireceklerini belirtti. Kale arkalarını 1 YTL yapacaklarını söyleyen Yener: “Maraton ve kapalı tribünlerini kombine olarak satacağız, bunu kale arkaları için de düşünebiliriz. Tepki olursa ‘Trabzon Meclisi’ diye adlandırdığımız medya, STK ve Meslek odalarıyla buluşup bu ve benzer sorunlara çare ararız” dedi.

kaynak: Taka Gazetesi

AKyazı güzel bir kompleks devletin bunu zaten yapması gerek 2011 genclık olimpiyatları için ama olimpik bir stad ne kadar işimize yarar hiç bu düşünceyi destekliyorum
    ama akyızı projesi trabzonspora uzun süreli gelir kaynagı getireektir bu sebepten akyazıda yapılmalıdır
    tesisler oteleler futbol akademisi daha bir çok şey var bu projede ak yazı yapılmalıdır yapılışı 3-4 yıl sürebilir onunun için ve stadın olimpiyat stadı olaagından avni aker yenilenmelidir

• Gemi şeklinde bir model var. Bu eski proje mi ? yeni mi?
  • bu yeni proje yapılması büyük ihtimal ve izinler alındı fakat işte bu projedeki stad az kapasiteli ve olimpiyat stadı olacagından trabzonsporun işine yaramayacak onun için bu proje yapılsın aynı zmaanda avni akeride yenileyelim diyorlar bu projenin getiri çok vazgeçmek olmaz tesisler herşe ama stad işi ayramaz ha şu almanyadaki stad gibi yapılırsa neden olmasın ama oda yuksek maliyet
    bakalım nelr olacak görecegiz

ve bu projenin tamamalnması 4 seneyi bulacaından cok zmana alacak
  • Evet, olimpiyat stadı pek işine yaramaz. Bu proje gerçekleşirse süper olur.
  • Hayırlı Olsun Tüm Trabzonsporlulara Ben Galaasaraylı Olmama Rağmen Trabzonspor u Seviyorum

Eski Stad

Yeni Stad

• Olimpik stad yapmasınlar bence.Yapıcaklarsa Futbol stadyumu yapsınlar.
  • olımpıyat statı yapılmasın dıyorsunuzda pekı geleneksellestırılmeye calısılan karadenız oyunları ıcın hangı stadyumu kullanıcaz?
    ızmır ımı yoksa ıstanbulumu?

gercı faroz ve o muhıtın trabzon taraftarı uzerındekı manevıyatı anlıyamam ama bana kalsa ben su gemı planına benzeyen kompleksın yapılmasını ısterım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trabzonspor ya bir yerden bir define buldular ya da yine komik bir projeye imza atacaklar.Resmi dergilerinde yayınladiklari projeye bakilirsa stad ve yanina yapacaklari bir çok bina ve tesisin tamamini denizi doldurarak yapacaklar. Boyle bir proje yuzlerce milyon dolardan asağı olmaz.

Iste proje

• Peki denizi doldurmak ne kadar mantıklı?
  • Önce o stadı dolduracak taraftarı küstürmesinler yoksa stat ne işe yarayacak.Kadro mu kaldı kimi izlemeye gidicez stattan denizi mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.