Arkadaslar ipoduma avplayer yükledim itunestan filmi ipoduma atıyorum ama altyaziyi yapamıyorum olmuyo atıyorum ipoda altyaziyi avplayerdada gösteriyo ama filmde altyazi yok yardımlarınızı bekliyorum
Filmin adı ile altyapının adı aynı olacak.
Orn : 1.avi. 1.srt
usta iphonedan felan giriyon heralde alyazı yazıcagına altyapi yazmisin banada oyle oldu :D her neyse bende oyle yaptım 2side aynı ama soyle itunesa atmadan once altyazının ismini kopyaladım filmin adını sildim altyazınnı ismini koydum sonra attım itunesa . avplayerdada seciyorum altyazıyı turkish auto ve ya herneyse ama altyazıyı bulamıyorum :S
Evet ipoddan giriyorum kendi yazmış o kelimeyi otomatik ;)
Oplayer kullan o daha iyidir. Ayrıca altyapının uzantısı nedir?? .srt ise kesin görmesi lazim. Dediğim gibi ismi uzun olmuş olabilir veya büyük küçük harf sorunu olmuştur.
Sen en iyisi filmin adını 1 altyazinin adını 1 koy. Bunu pc üzerinden yapmana gerek yok. Program içerisinden yaparsın.
usta altyazı srt hatta avplayerdada srt yazıyor :S senin dedigin gibi ikisininde isimlerini 1 veya black felan yapmaya calıstım biri oluyo biri olmuyor kafayı yicem yav :S