Şimdi Ara

mkv videoda altyazı senkronizasyonu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler gossip girl indirdim 1. sezon torrentle.tabi torrent'ten türkçe altyazı çıkmıyor.bende divxplanet,türkçealtyazı sitelerinden 8 tane farklı altyazı paketleri indirdim ama ilk 10 dk falan çok iyi gidiyor altyazı ondan sonra sapıtıyor hele 30.dk sonrası rahat 2-3 cümle konuşmadan önce geliyor.30.dk da bıraktım izlemeyi biri yardım etsin banasubtitle workshop diye bir prog. varmış onu kurdum ama mkv desteklemiyormuş o da.daha önce hiç böyle bir sorun olmamıştı hep alternatiflerden bana uygun olananını bulurdum.

• fps tutmuyordur...onu bi kontrol et
  • fps'yi nereden anlayabilirim ? gom player kullanıyorum
  • media info isimli programcıkla öğrenebilirsin
  • gom playerda altyazı ileri yada geri alabiliyorsun.
  • KM player kullan. Ğ VE Ü harfi ile altyazıyı video oynarken ileri-geri sarabilirsin.
  • subtitle workshop bende mkv açıyor codec eksikse yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçma sapan işlerle uğraşma boşuna.

Hangi render ise ona göre alt yazıyı Google'da arat bul onu indir.

Örnek:
    house.2x15.clueless.dvdrip_xvid-fov.avi
    ise izlemekte olduğun şey

house.2x15.clueless.dvdrip_xvid-fov.srt yi bulmalısın.

Ayrıyetten Gossip Girl kadar ziyan, mal, aptal, geri, klişe, trend bitch bir dizi görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 7 Ağustos 2011; 1:13:42 >
  • usta km player kullan fps oranını yazar alt yazıyı actıgında
    25 23.5 yada daha fazlaysa o uymuyordur
    km player ıle alt yazı senkranızasyonu yapılabılıyor.
  • şimdi mesela fps yi öğrendim sağolsun arkadaşın yardımıyla.şimdi buna göre altyazı arayacağım anladığım kadarıyla.peki fps 'si farklı olan altyazıyı istediğimiz şekle çeviremez miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

şimdi mesela fps yi öğrendim sağolsun arkadaşın yardımıyla.şimdi buna göre altyazı arayacağım anladığım kadarıyla.peki fps 'si farklı olan altyazıyı istediğimiz şekle çeviremez miyiz?

Aynı FPS'de olsa ki çoğu 23 fps'dir senkron tutmaz o render için yapılmadıysa o altyazı bu kadar basit arkadaşım.
  • Aynısı bana himym 2.sezonda olmustu.bazi bölumler normal bazıları bozuktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

şimdi mesela fps yi öğrendim sağolsun arkadaşın yardımıyla.şimdi buna göre altyazı arayacağım anladığım kadarıyla.peki fps 'si farklı olan altyazıyı istediğimiz şekle çeviremez miyiz?

Aynı FPS'de olsa ki çoğu 23 fps'dir senkron tutmaz o render için yapılmadıysa o altyazı bu kadar basit arkadaşım.

tamam teşekkürler
  • Kardeşim bende uğraşır dururdum böyle şeylerle.. Bs player indir kur otomatık alt yazı arar turkçe dilinde aramasını sağla eng yazısını silip.. Dosyayla aynı isime uygun alt yazıyı işaretle olay tamamdır :)
  • bu arada belki ilk bölümde sıkıntı vardır dedim ikinci bölümde deneme yaptım (paket olarak altyazı inidiririm yoksa ilk bölümün altyazısı değil) hiç sıkıntı olmadı ilginç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.