Şimdi Ara

Avplayer'ı sildim ama içindeki filmler silinmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5.01 Jb li 4S kullanıyorum. Yanlışlıkla Avplayer programını sildim.Ancak programı silmeme rağmen programın içindeki filmlerim hala yer kaplıyor onlar silinmedi.İtunes dan bakıyorum ''DİĞER'' kısmında 10gb yazıyor. Ve eminimki bu 10gb ın 9.8 lik kısmı filmler.Daha önce onları tek klasörde bilgisayarda yedeklemiştim.Programı tekrar kurup film klasörüme ifunbox dan baktım ancak orda gözükmedi.Cydia dan iwipe uygulamasını indirdim ondan da bir sonuç alamadım. ios 5.1 için Jb çıkmadığı için ona da geçemiyorum.Restoreye gerek kalmadan bunu halletmenin bir yolu var mı nasıl temizleyebilirim bu kısmı
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• iFile kurup /var/mobile/Applications/AVPlayer/Documents klasörüne bakın. avplayer filmleri bu klasör altında saklıyor.
  • işte ordan da baktım yok gözükmüyor hani sanki bilgisayarda masaüstündeki bir dosyayı sağ tıklayıp gizle demişim gibi. cihazın içinde bi yerde duruyor ama bulamıyorum nerde
  • genel/kullanım/saklama alanı kısmında da gözükmüyor ise tekrar kur programı. belki o zaman gözükür avplayer içinde. oradan silersin.
  • Ayarlar>Genel>Kullanım kısmına gel orda AVplayer cıkıcaktır.Ordan AVPlayer'a dokun ve verileri sil yap işini görecektir %90 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVILBOY

Ayarlar>Genel>Kullanım kısmına gel orda AVplayer cıkıcaktır.Ordan AVPlayer'a dokun ve verileri sil yap işini görecektir %90 :)

onuda denedim olmamıştı.Respring de yaptım olmadı.En sonunda son çare olarak cihazı kapatıp açmayı denedim düzeldi
    cevaplar için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.