Şimdi Ara

PC DEKİ HERŞEYİ SİLMEK?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC DEKİ HERŞEYİ GERİ GELMEMESİ İÇİN NASIL SİLEBİLRİİZ..

• Tabi ki format atarak.
  • Tabiki format atarak..Üstüne birde partition u silip yeniden oluşturursun..oooooohhh süper..
  • arkadaşım "geri gelme" den kastın nedir bilmiyorum ama -get data back- gibi programlar format atılsa bile veriyi geri getirebiliyorlar.bu yuzden tüm partitionları sil ve yani partitionlar oluşturduktan sonra format at.
  • Unlocker gibi dosya silme programları var hatta garanti bile veriyorlar sildikden sonra verinin kurtulamadığına dair geçenlerde böyle bir programı dergide görmüştüm dur bi göz atım bulursam yazarım hemen
  • Format atarak tabiiki ha nasıl atılacağını anlatmıyom topiği araştırırsan baya bir var nasıl yapıldığı
  • FORMAT ATARAK SİLEBİLİRSİNDE EĞER BAZI ŞEYLERİ DİREK SİLMEK İSTİYOSAN GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ATMADAN

SHİFT+DELETE+ ENTER ' A

BASTIĞINDA DA DİREK GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ATMADAN SİLER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enter yok dostum sadece shift delete okbunu dene bak entere gerek yok
  • dos ortamında daha köklü bir format için Format X:/U/S/V/C ,Enter ı komutlayın x=formatlıyacagınız disk bölümünün adı...
    Bill Gates gelse getiremez geri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewelfener -- 17 Haziran 2006; 19:28:00 >
  • o dediğini ben bi kere yaptım ama bi programla geri getirdim demekki bil gates halt etmiş benim yanımda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpsi1987

o dediğini ben bi kere yaptım ama bi programla geri getirdim demekki bil gates halt etmiş benim yanımda :)

kendisi emekli oluyormuş yerini alırsın artık
  • quote:

o dediğini ben bi kere yaptım ama bi programla geri getirdim demekki bil gates halt etmiş benim yanımda :)

demekki yapamamışsın...
  • kardeş en kısa ve tek kesin çözüm fdisk
  • Offff
  • 3-4 format atılmış hdd'deki bilgileri bile geri getirebiliyorlar... ama bazı programlar dosya silmek için sileceğin dosyanın olduğu sectore 7-8 kere değişik bilgiler kaydedip siliyor ve geri gelemediğini idda ediyorlar onları deneyeilbirsin...
  • format atarak....
  • low level format atarsan hiçbir kurtarma programı o bilgileri geri getiremez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewelfener

quote:

demekki yapamamışsın...

Öyle bi yaptımki Fdisk bile attım üstüne olmadı format olmadı bi daha fdisk Ama eloğlunun yapmış olduğu bi program buldu o dosyaları geri yükledim bi kaçtanesini programın adını unuttum. Demoydu üstüne düşmedim fazla crackını aradım bulamadım zamanal isminide unuttum tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.