Bildirim
..AVR seçimi yardım..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bütçeniz nedir? -
ayırdığım bütçe 1250 ytl -
pioneer vsx-1016 olabilir ... -
Bulabilirseniz 1015....yoksa 1016 olabilir... -
quote:
Orjinalden alıntı: MysticuM
Bulabilirseniz 1015....yoksa 1016 olabilir...
Hocam sirketmisiniz siz? Sen 1015 satmak istiyorsun diye niye insanlari direk ona yonlendiriyorsun? Bu forumlar kurulus mantiginin disina cikmaya basladi bana kalirsa..
Nerede Yoneticiler? -
quote:
Orjinalden alıntı: gallardo101
quote:
Orjinalden alıntı: MysticuM
Bulabilirseniz 1015....yoksa 1016 olabilir...
Hocam sirketmisiniz siz? Sen 1015 satmak istiyorsun diye niye insanlari direk ona yonlendiriyorsun? Bu forumlar kurulus mantiginin disina cikmaya basladi bana kalirsa..
Nerede Yoneticiler?
Ne alakası var...?? Ne şirketi? Kim 1015 satmak istiyor?? Başkasıyla karıştırdınız herhalde? Sizde kimsiniz?Sİzin şirket olmadığınız ne malum? Lütfen konu içinde gereksiz yoruma girmeyin... Ben 1015 kullanıyorum..Arkadaşımız tavsiye istemiş kullanıcı olarak fiyatında çok iyi olduğu için tavsiye ediyorum.Başkalarınada tavsiye ederim..almak isteyen varsa alır zaten...Eğer yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız forumlardan tavsiye istemeyiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticuM -- 22 Şubat 2007; 15:45:05 >
-
Mysticum doğru söyler.
lakin dostum 1015'i taktın kafana.
iyi bir ampli.
çamur attıklarında o amfinin iyi olduğunu bil.dert etme.
her fırsatta önerebilirsin ama önerirsen dikkat çeker böyle. anlatabiliyor muyum? rahat ol. -
quote:
Orjinalden alıntı: the_cantan
Mysticum doğru söyler.
lakin dostum 1015'i taktın kafana.
iyi bir ampli.
çamur attıklarında o amfinin iyi olduğunu bil.dert etme.
her fırsatta önerebilirsin ama önerirsen dikkat çeker böyle. anlatabiliyor muyum? rahat ol.
Eywallah dostum... Sende olmazsan Neyse hata bende....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticuM -- 22 Şubat 2007; 15:50:19 > -
Pm den mesaj atmissiniz arkadasim sifir 1015 var satayim diye. Hoparlor tavsiyesi istedigimde de benzer durumlar olmustu. Ticari bir menfaatiniz varsa bunu acikca belirtin. Ben sahsen bir isten ticari menfaati olanlarin tavsiyelerine supheci yaklasiyorum baskalari da boyle dusunebilir. -
quote:
Pm den mesaj atmissiniz arkadasim sifir 1015 var satayim diye. Hoparlor tavsiyesi istedigimde de benzer durumlar olmustu. Ticari bir menfaatiniz varsa bunu acikca belirtin. Ben sahsen bir isten ticari menfaati olanlarin tavsiyelerine supheci yaklasiyorum baskalari da boyle dusunebilir.
Bak arkadaşım..evet pm atmış olabilirim fakat ifadeniz yanlış..ben satmak istediğimi belirtmedim..1015 piyasada bulunmuyor..ve bir mağazada var sıfır çok iyi fiyata 1250 ytl gibi var dedimm.şahsımla alakası yoktur bu işyerinin...
Aynen yazdığımifade şudur " eğer isterseniz sıfır hiç kullanılmamış kutusunda 2 yıl digicom garantili pioneer 1015 var.1250 ytlye..ADANA da faturalı satan yer bir işyeri ...gerekirse yardımcı olurum iyi günler..."
burada amaç sadece yardımcı olmak istememdir..keşke olmasaydım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticuM -- 22 Şubat 2007; 16:12:21 >
-
Madem bu kadar buyuttunuz, beni yardimdan anlamaz pozisyonuna sokuyorsunuz.. iste attiginiz mesaj yorumsuz.
Pioneer 1015 isterseniz 1016dan daha iyi olduğu herkes tarafından söylenir...sıfır kutusunda hiç kullanılmamış digicom garantili var bir adet 1300 ytl..bu fiyata inanın hiç bir yerde bulunmaz bilginize...ben donanım haberde yeniyim..turkeyforum.com forum bölümünde MYTICUM rumuzu ile baya eskiyimdir...oradan kontrol edebilirsiniz...güven söz konusu ise...iyi günler... -
quote:
Madem bu kadar buyuttunuz, beni yardimdan anlamaz pozisyonuna sokuyorsunuz.. iste attiginiz mesaj yorumsuz.
Pioneer 1015 isterseniz 1016dan daha iyi olduğu herkes tarafından söylenir...sıfır kutusunda hiç kullanılmamış digicom garantili var bir adet 1300 ytl..bu fiyata inanın hiç bir yerde bulunmaz bilginize...ben donanım haberde yeniyim..turkeyforum.com forum bölümünde MYTICUM rumuzu ile baya eskiyimdir...oradan kontrol edebilirsiniz...güven söz konusu ise...iyi günler...
evet bahsettiğiniz pm daha eski.. son fiyat sorduğumda 1250 ytlye çekmişlerdi...farkındaysanız yine ben satarım size dememişim...ve diğer forumda eski olduğumu belirtmemin sebebide uyduruyor veya kandırıyor denmesini istemediğim için söylenmiştir...Amaç yine aynı yardımcı olmak...Keşke olmasaydım.. Zaten satış gibi bir niyetim olsa bir çok satış sitesi var aynı zamanda satış bölümünde de ilan verebilirdim düşüncem bu yönde olsaydı...zaten bir daha ne tavsiye nede yardımım olur böyle sorun olacaksa... Ayrıca olayı büyüten ben değilim...yapmadığım bir şeyle suçlayan sizsiniz...Bence bu olayı daha fazla uzatmamanın anlamıda yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticuM -- 22 Şubat 2007; 17:01:53 >
-
arkadaşın,istediği bilgileri tartışarak kapatmayalım arkadaşlar konu üzerinde yoğunlaşalım.
çoğunluklu olarak müzik dinliyosan arkadaşım,müzik konusunda iyi bir amfi almalısın aynı zamanda da cinemada seni tatmin etmeli arkadaşın dediği gibi pioneer 1015 iyi bir amfi.ama marantz ın diğer amfilerine de bir bak derim.sr 3001,sr4001 e bir bak derim.
saygılarımla -
gerçekten arkadaşlar yani burada sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ama yeni sistem toplamak adına tavsiyelerinizi isterken bazı kişiler burada balık avına çıkıyor ki bu çok hoş değil.ben yinede açtığım her konuya verilen cevapların içtenlikle olduğunu düşünüyorum ve cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum .saygılarımla. -
Arkadaşlar lütfen tartışmayın AVR seçeneğini ve hop bileşenleri yorumlarınızı bekliyorum.
sony str-da 1200 nasıldır 100x10 ytl buldum özelliklerine bakınca yok yok i gibi ..
hoparlör acaba diamond 8.4 serisi yada qudral 500 serisi nasıl olurki + subw ? oda ayrı ne mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromTheInaside -- 23 Şubat 2007; 1:17:39 > -
DA1200ES önemsiz bir iki eksiği özelliği dışında sağlam alet.
gallardo az sakin ol.zorla kimseye bir şey empoze edilmiyor ya en azından bizler buradayız kim ne halt etmeye çalışıyor buluruz. -
the ..c.. ok tşkler de Hop. bileşenlerine gelirsek ?? -
quote:
Orjinalden alıntı: FromTheInaside
the ..c.. ok tşkler de Hop. bileşenlerine gelirsek ??
durum ne acaba? hatırlayamadım. amfi, hoparlör?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X