Şimdi Ara

Avrasya Maratonu Ulaşım Hele bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu yakasından başlangıç noktasına nasıl gidebilirim? E-5'e yakınım uzunçayırda inip yola dalarak mı yurumem gerek. yoksa başka bir yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

O değilde bu halk yürüyüşüne kayıt yaptırmadım, kaynak yapabilir miyim? Sorun olur mu Avrupadayım, Taksimden otobüs kalkacakmış.

Ben kaynak yapmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

O değilde bu halk yürüyüşüne kayıt yaptırmadım, kaynak yapabilir miyim? Sorun olur mu Avrupadayım, Taksimden otobüs kalkacakmış.

bildiğim kadarıyla o harbi harbi koşacakları için. biz bir arkadaşa bakıp çıkıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjack -- 17 Kasım 2013; 0:56:43 >
  • bilgili, yetkili, konuya hakim bir abimiz yok mudur. up
  • Ben de arıyorum bunun cevabını. Altunizade Köprüsü denen alakasız ötesi yerden başlıyoruz ki, metrobüs çalışmıyor iett'nin sitesinde yazana göre. Bostancı'dan 129T var ordan geçen sadece, başka otobüs yok.

Yok mudur bu işin bir alternatifi.
  • Gençler bende geliyorum buluşak mı köprüde kahvaltı yapalım simit ısmarlarım size

• quote:

Orijinalden alıntı: Sünepe

Gençler bende geliyorum buluşak mı köprüde kahvaltı yapalım simit ısmarlarım size

Nasil gitmeyi planliyosun (Andoludan)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • warmshoues e uyeyim, ordan avrasya maratonu için yabanci biri (arap) yardım istedi benden ama, daha ben bilmiyorum maratonun nerede oldugunu birde daha öncesinden planlarım oldugu için adama yardımcı olamadım

not: hatun olsaydı kosa kosa giderdim tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjack

quote:

Orijinalden alıntı: Sünepe

Gençler bende geliyorum buluşak mı köprüde kahvaltı yapalım simit ısmarlarım size

Nasil gitmeyi planliyosun (Andoludan)

Sabah 5'te halkalıdan yola çıkıcaz karşıya marmaray veya vapur ile geçicez bizim plan şimdilik bu

• Kopruye yakin bir yere ulasip tabanvay yapicaz artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.