quote:Orjinalden alıntı: LostNdumb Çerçevelet duvara as o derece quote:Orjinalden alıntı: trigger440 BU kızın adı neydi yaw unuttum şimdi acil söyleyin valla lazım
quote:Orjinalden alıntı: Turkish Samurai quote:Orjinalden alıntı: LostNdumb Çerçevelet duvara as o derece quote:Orjinalden alıntı: trigger440 BU kızın adı neydi yaw unuttum şimdi acil söyleyin valla lazım ADRİANA LİMA BREZİLYALI BAK BEN BUNU UNUTMUŞUM
quote:Orjinalden alıntı: ***Respect*** İLK 3 BUDUR Rachel Hurd-Wood bu amerikan büyüsüyle koku da oynaya kız değilmi kaşarlanmış avril mavril hikaye bunun yanında bi 7-8 sene sonra ablaları gibi olur buda
quote:Orjinalden alıntı: ***Respect*** İLK 3 BUDUR Rachel Hurd-Wood Hayden Panettiere Kristin Kreuk Rachel harbi güzel kızmış
quote:Orjinalden alıntı: Alpertunga herhaliyle çirkin bi kız. google grafikten JoJO diye aratın baham ŞİMDİ KARAR VERİN BAHALIM JOJO MU AVRİL Mİ
quote:Orjinalden alıntı: OfHell quote:Orjinalden alıntı: ***Respect*** İLK 3 BUDUR Rachel Hurd-Wood Hayden Panettiere Kristin Kreuk Rachel harbi güzel kızmış Hastayım şu kadına
Şu Fox'taki haber spikerinin adı neydi ? Sarışın ? O hatun da fena değil Ve tabiki Hayden Panettiere..
quote:Orjinalden alıntı: Alpertunga herhaliyle çirkin bi kız. google grafikten JoJO diye aratın baham ŞİMDİ KARAR VERİN BAHALIM JOJO MU AVRİL Mİ oo sen giderken ben dönüodum ama bu kızın bide makyajsız halini gör sen