Şimdi Ara

Avrupa Birliği'nin USB-C kuralı yürürlüğe girdi: iPhone 14 satıştan kaldırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet bende de o tam kablolardan var. Ama telefon ve macbook şarjı için kabloyu şarj + usb 2.0 olandan aldım. Çünkü sadece şarj için kullanacağımdan hem gereksiz para vermek istemedim hem de daha ince ve hafif olması bir artı. Diğer kalın ve tam olan monitörde takılı. Macbook'u bağladığımda tek kablo ile hem şarj olup hem görüntü çıkışı veriyor.
    En azından benim için yine kullanım amacına göre farklı kablolarım olmaya devam edecek. Ama ortak konnektör ile şarj konusu çözülmüş durumda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt

Sarj aleto orjinal olmayabilir, ya da sen oyun falan oynarken tam yuk altinda sarj etmis olabilirsin. Bin turlu varyasyon var hocam. 25 wattlik Samsung sarj cihazi ile 1 saatten once doldurmasi lazim iphone'u. Samsung S23'u 35 dakikada dolduruyor 15%'ten 80%'e

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

O zaman da hocam su gecirmezlik ozelligi olmayacak muhtemelen. Batarya cikarilabilirse, su da girebilir, ama gerci kim telefonu alip da denize daliyor ki, millet leke olmasin diye kirli eliyle dokunmuyor yani :D

• sensaura kullanıcısına yanıt
    10 yıl öncesinden Galaxy S5'de hem çıkarabilir batarya var hem de koruma contası var hocam arka kapakta suya karşı. O tasarıma geri dönülebilir sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt
    inşallah bize de faydası olur. Böyle şeylerde Türkiye hep dışarıda tutulur

• Bu standatlaşma hamlesinin faydasını 2030'larda görücez. Bir seyahata çıktığımızda ülkenin en üçra köyünde bile type c kablo bulup telefon şarj edebiliriz. Apple taraftarları kızdı ama aslında kendileri kazandı.

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    Lightining hem tasarımsal hemde şarj hızı konusunda çöp ve sınıfta kaldı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.