Şimdi Ara

Avrupa'da (Viyana) Araç Kiralamak... [Kiraladım. İzlenimlerim + Bol resim] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
36
Favori
41.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı:

quote:

Orijinalden alıntı:

selam
    teşekkür ederim arkadaşlar
    bizleri de gezdirdiniz
    duyardım hep te bi nasip değil gitmek
    adamlar yaşıyo bu dünyayı ya biz ne pis ve hilekar insanlarız

pis hilekar ? neden böyle dedin ki?

İşleri bizim dinimiz gibi sağlam da ondan. Dönüp bir de bize baksana,resmen için karardı değil mi?
  • sabah sabah içimin yağları eridi desem... Hocam çok tşk böyle bir paylaşım için bi an kendimi oralarda gördüm (aç tavuk buğday ambarı meselesi ) emeğinize sağlık
  • ellerinize sağlık, süper bir konu olmuş.

kendim gezmiş gibi oldum.

harcadığınız para da çok makul, biraz kafa yormak lazım sadece.
  • Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler,gitmiş kadar olduk Ayrıca espirilerde havada uçuşuyo ayrı bi tat katmış.

Buca'nın trafiğinden sonra İsviçre felan iyi gelmiştir ,valla benimde en çok gitmek istediğim yerlerden birisi İsviçre
  • çok güzel yazı olmuş ellerinize saglık ayrıca fiyat olarakta gayet uygun :))
  • Bende bi an başka birisi gitmiş zannettim sevindim yine güzel bi gezi konusu okucam diye. Meğer eski konu canlanmış :D
  • çok güzel konu olmuş teşekkürler
  • çok güzel bir konu ve anlatım. balkan turu için de aynısını bekleriz.
  • Mükemmel yahu.. Keşke paramız olsa da.
  • çok zevkle okudum ellerine sağlık ülkeleri gezmek benimde bir hayalim ben 2009 da Almanyaya gittiğimde havalara uçmuştum siz olayı bitirmişsiniz son nokta inşallah nice yazılara...
  • Hocam öncelikle çok güzel bir konu olmuş kafamdakini gerçekleştirmişsin,
    bende daha yeni viyana'dan geldim fakat dar zaman olduğu için kiralama olayını yapmadım
    en kısa zamanda bende karayolu ile bir tur düşünüyorum yeşil in avantajı ile,
    viyana izlenimlerine katılıyorum, (bisiklet olayınca 1 saati bedava ondan sonra her saat için +1 € düzelteyim orayı :) )
    ben gittiğim gün 7 si idi christmas kutlamaları başlamıştı bir iki foto da ben paylaşayım katkımız olsun;

Avrupa'da (Viyana) Araç Kiralamak... [Kiraladım. İzlenimlerim + Bol resim]

Viyana sokaklarında da ansızın R8 görmek mümkün bende arkadaş gibi arabalarla ilgiliyim ;)

Karlsplatz Kilisesi isa senin içinde doğdu sloganlı bir pankart asılı, her yerde noel ağaçları var
    çocuklar için çok fazla şey yapılmış, çocuklara özel şarap bile satılıyor bir nevi
    sultanahmetteki ramazan şenlikleri tarzı hediyelik eşyalar çeşit çeşit icatlar var...

Viyana'nın sembolü olan Stefan Kilisesi, içerde 5€ mumlar satılıyor alıp dilek tutuyorlar
    kutsal kabul ettikleri suya herkes parmaklarını daldırıyor, ışıklandırma muhteşem
    stefan kilisesinin bulunduğu yer aynı zaman çok pahalı mağazaların bulunduğu bir yer
    bizim istiklal caddemize benzetebiliriz... Turist kaynıyor bu soğuk havaya rağmen,
    Binalar hep tarihi viyananın arkadaşında dediği gibi ruhu var sanki şehir tarih kokuyor normal evler bile tarihi görünümdeler...

son olarak arkadaşın da koyduğu bir resmin gece ve noel kutlamaları olan günkü fotoğrafı buranın etrafıda küçük dükkancıklarla dolmuş durumda
    hava soğuk olmasına rağmen çok kalabalıktı avrupanın en yaşanılabilir şehri seçilmiş viyana gerçekten hak veriyorsunuz bu duruma
    insanları iyi metro sistemi inanılmaz uygulanan kuralları tarihi binaları ile tam yaşanılacak yer
    almanca zor olmasa ve daha fazla güneş gören bir ülke olsa tası tarağı toplayıp taşınacaktım neredeyse... ;)

sürçü lisan ettiysek affola arkadaşa teşekkür babında katkı yapmak istedim konuyu değiştirmek gibi bir amacım yoktur saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntonioMontana -- 27 Aralık 2011; 3:56:16 >

• Bu yaz rehberlik yaptım biraz. Bana gelen ve etrafımda başkasının grupları genellikle Avrupa'dan geliyorlardı. Herneyse, çeşitlilik her zaman güzeldir, nasıl ki biz onların bisiklet yollarına, yaya saygısına vs özeniyorsak onlar da bizim -genellikle- maneviyatımıza özeniyorlar. Sonuç olarak insan kendini ne kadar geliştirirse o kadar uygar olur o yüzden kafamızın uyuşmadığı pek konu olmadı genellikle. Lafımı ilginç bir olay ile bitireyim. Macar grubunun şöförü Türk değildi, kendilerinin şöförüydü ve ilk İstanbul trafiğine çıktığında yayaya yol verdiği için önümüzdeki konvoyu kaçırdık, 2dkda değişen İstanbul trafiği yüzünden gideceğimiz yere geç gitmiştik ama adam buna rağmen biz ne kadar ısrar edersek edelim asla yayayı yolda gördüğü zaman hareket etmiyordu.
  • Sayende bizde gezdik resmen :))
    eline saglık....
  • mizah güzel
    Evet evet resmen gezdik çok güzel böyle paylaşımlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcalik2011 -- 27 Aralık 2011; 13:26:39 >
  • Yeni okudum bende şimdi çok güzel gezmişsiniz düşük bir bütçe ile tebrikler.

Bende Martta 1 aylığına HOllandaya gideceğim orada araba kiralamayı düşünüyorum. Oradan Almanya yapıp gelmeyi düşünüyorum haftasonu için. Araba kiralama olayı biraz karşık pek çözemedim Europcar var Zwollede.
  • Eline sağlık gerçekten çok güzel ve akıcı anlatmışsın gezmiş kadar oldum şahsen teşekkürler
  • Valla bravo 21 yaşında bu geziyi yapmak büyük cesaret hepinizde dil var sanırım ??? Bizde gitmiş kadar olduk bende bir gün yapmak istiyorum almanyadaki akrabaların yanına gidip yaz başında izne dönerken onlara Münih-italya-brindisi oradan feribotla çeşmeye gelmek istiyorum ama zor
  • Çok faydalı bir konu olmuş sonuna kadar okudum , Teşekkürler.
  • konu güzel anlatım güzel biraz daha resim istiyoruz desek :)
  • güzel konu olmuş hepsini okumadım müsait bir zamanda bakarım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.