Şimdi Ara

Avrupa'da (Viyana) Araç Kiralamak... [Kiraladım. İzlenimlerim + Bol resim] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
36
Favori
41.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zevkle okudum, güzel bir gezi yazısı olmuş. Teşekkürler...
  • Affiniza siginarak birsey sormak istiyorum ve konuyu hortlatiyorum.

Ne zamandan beri Türk ehliyetiyle Almanyada araba sürmek serbest ? Burda Alman ehliyeti yapilmasi zorunlu, türkiyeden gelen ehliyetler burda gecmiyor.
  • takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taghdir

Affiniza siginarak birsey sormak istiyorum ve konuyu hortlatiyorum.

Ne zamandan beri Türk ehliyetiyle Almanyada araba sürmek serbest ? Burda Alman ehliyeti yapilmasi zorunlu, türkiyeden gelen ehliyetler burda gecmiyor.

giris yaptiktan sonra 6 ay
  • İyi güzel olmuş konu.Lakin böyle bir şey bizde yapalım kendi aramızda.Misal 3 kişi değil de 4 kişi olur :) Hem daha uygun.

Siz arabayla gezmizsiniz ,TR'den bisikletle japonya'ya gidenler var

http://binbayrakbinboncuk.blogspot.com/

Edit:Bi ara takip ediyordum.Şimdi kitap haline getirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaycafer -- 24 Kasım 2011; 5:31:49 >
  • Güzel bir gezi olmuş sorunsuz tamamlamışınız.
  • gayet güzel bir gezi olmuş herkes okusun bence

bende bu yaz bunun bir benzerini yapıcam bilgi için pm attım
  • Çok güzel bir gezi olmuş, yazı için de ellerinize sağlık :)

Kritik bir sorum var; 5 kişilik arabaya 6 kişi binersek ceza yeme olasılığımız ne kadar? Haftaya Amsterdam'da kiralayıp Brüksel'de bırakmak üzere bir araç kiralamayı düşünüyoruz ama ya 5 kişilik normal araba ya da 9 kişilik Transporter almak durumundayız Çok aptal bir durum.
  • Başkan Süpersin Keyifle Okudum Bu Gezi İçin Bi Kaç Gece Arabada Uyumaya Ve 1200 Tl'ye Değer Bence.
  • Harika bir konu olmuş gerçekten eline sağlık . Bir gezi daha yapmayı düşünürseniz , benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim . Yurt dışına çıkmayı düşünüyoruz arkadaşlarla , sizde giderseniz topluca iyi vakit geçiririz
  • Çoook güzel bir konu hocam teşekkürler elinize sağlık....
  • Fotograflar ve ulkere ait detaylar cok guzel emegıne saglık . herhalde bu seyehatın en kotu yanı sun expres'tır dıye tahmın dıyorum :):)

bende 6 ay once hollanda, almanya , cek , slovakya , macarıstan yapmıstım asagıdakı ulkelerıde merak edıyordum gıtmıs kadar olduk sayende .

kendı aracınızla gıtmenız ıcın green card (yesıl sıgorta ) yaptırmanız yeterlı ve arac sızın ustunuze degılse arac sahıbınden aracın yurt dısına cıkabılecegıne daır vekaletname almanız yeterlı olacaktır.
  • Gerçekten çok güzel bir konu olmuş, sıkıcı olmadan ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi diye düşünüyorum.Yaklaşık 1 yıl önce bende macaristanda erasmus öğrencisiydim avrupada 5 ay boyunca yaya geçitlerine ve insanların her zaman yayaları kollamalarına o kadar alışmısım ki türkiyeye döndüğüm ilk gün araba altında kalıyordum son anda attım kendimi kaldırıma üstüne bana çarpacak olan adam korna çalıyordu ne işin var yaya geçidinde der gibi
  • yani varya hakikaten güzel anlatım olmuş.elinize dilinize sağlık.başka ülkelerede gitmeyi planlıyormusunuz?
  • kıskanmadım dersem yalan söylemiş olucam. gerçekten çok kıskandım maddi durumlarım düzelirse arkadaşlarımla yapıcağım bir iş bu :)
  • güzel konu
  • gezmis gıbı oldum....tesekkurler dostum...
  • yaşadım resmen çok teşekkürler.
  • 4 sene önce İsviçre ye gittim bence biraz abartmışsın o kadarda güzel değil ayrıca yolda çukur görene passat ffalan çok abartı mahallelerde TR den bile daha bozuk yollar mevcut
  • süper gezi olmuş ayrıca bana çok ucuz geldi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.