konu gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık.. yalnız merak ettiğim bir şey var, benzinli araç dağlara çıkarken zorlandı mı? çekişi nasıldı? arabanın motor hacmi ve gücü neydi
gezmiş kadar olduk eline sağlık medeni cesaretinizden dolayıda tebrik ederim.
cok guzel valla soluk soluga okudum,bende u deneyimleri yasamak isterdim acıkcası.
Saol kardeşim.Bizide yanında götürmüş kadar oldun
Konuyu ilk kez bugün farkettim ve kendime çok kızdım nasıl kaçırırım böyle bir konuyu diye. Çok güzel ve akıcı hazırlamışsınız, fotoğraflar, videolar (Türk tır şoförü çok iyidi) harika 2006'da bende 7 haftalığına Almanya'ya gitmiştim, Freiburg'a bağlı bir dağ kasabasında staj yapmıştım. İsviçre o zamanlar Schengen'i geçerli saymıyordu giriş-çıkışlarda. Kendi vizesine bakıyordu. Sizin fotoğrafları görünce eski günleri hatırladım. Böyle bol SS'li-videolu konular çok güzel oluyor, gitmiş-görmüş kadar oluyoruz. 2012 turunuzu bekliyoruz.
Konuyu gec farkedenlerdenim. Bastan sona okudum. Fotograflar, videolar, anlatim cok guzel. Gitmek isteyenler icin guzel bir rehber konu
quote:
Orijinalden alıntı: 0nur!
Çok güzel bir gezi olmuş, yazı için de ellerinize sağlık :)
Kritik bir sorum var; 5 kişilik arabaya 6 kişi binersek ceza yeme olasılığımız ne kadar?
5 kişilik arabaya 6 kişi binersek ceza yeme olasılığınız bence yok SW focus ıle 7 kışı avrupa turu yapan erasmus öğrencısı arkadaşım var. sıkıntı olmamış.
quote:
Orijinalden alıntı: 1193
konu gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık.. yalnız merak ettiğim bir şey var, benzinli araç dağlara çıkarken zorlandı mı? çekişi nasıldı? arabanın motor hacmi ve gücü neydi
arabanın çekişi berbattı resmen
dağları yüksek devirle çıktık , çekiş kötüydü ama fazla sıkıntı olmadı.
1.2 opel corsaydı araç.
quote:
Orijinalden alıntı: lideramca
yani varya hakikaten güzel anlatım olmuş.elinize dilinize sağlık.başka ülkelerede gitmeyi planlıyormusunuz?
Selamlar,
sömestır tatılınde 8 gün balkanlar turu yapacağız bu sefer
günlük 24 euro oldu bu sefer rent a car. (Corsa,206 veya muadili )
Balkanlar turu ile yeni konu açacağım. (Gezinin asıl amacı bu sefer ; Balkanlarda ki TÜRK izi ve SARAYBOSNA'DA bir cuma kılmak )
Hepınızı beklıyorum yenı konuma da
HEPINIZE OKUDUĞUNUZ IÇIN TEŞEKKUR EDERIM...
hocam içim eridi resmen bu yaz wat düşünüyodum ama sizinki 10 numaraymıs benide alın balkanlaraaaaaaaaaaaa:D
eline sağlık keyifle okudum yazdıklarını.Kafa dengi 3 adam bulsam aynı geziye çıkmak isterdim.
Hocam çok güzeL bir yazı olmuş elinize sağlık, okumaya doyamadım desem yeridir. Bir daha ki yazınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağız.
Benim kafama takılan diğer ülkelerde özellikle İtalya'da paralı yollarda parayı nasıl verdiniz. Gişeden mi yoksa onu da mı o ogs tarzı bir şeyle hallettiniz? Gişeyse eğer oradaki elemanla nasıl anlaşabildiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: kkeita
Benim kafama takılan diğer ülkelerde özellikle İtalya'da paralı yollarda parayı nasıl verdiniz. Gişeden mi yoksa onu da mı o ogs tarzı bir şeyle hallettiniz? Gişeyse eğer oradaki elemanla nasıl anlaşabildiniz?
arac kiralama sirketleri onceden aliyor
quote:
Orijinalden alıntı: kkeita
Elden verdık. Euro olarak. Gişeden.
Zaten yazıyor ekranda 5 euro dıye. parayı verıyon adama ,geçiyorsun. konuşma olmuyor adamla.
Kıralama şırketı vermıyor yani. Kıralama şırketı sadece avusturya için yol parasını ödüyor. çünkü avusturyadan kıraladık arabayı.
(Vıgnette denıyor bu şeye. Isvıçre ıçın mesela bız kendımız satın aldık.)
harika bir konu olmuş teşekkürler paylaştığınız için
Çok güzeldi ya.
Mükemmel bir gezi yazısıydı.1200 TL fiyat bana oldukça uygun geldi.Hiç dışarı adım atmamış biri olarak özendim valla. Ellerinize sağlık.
selam teşekkür ederim arkadaşlar bizleri de gezdirdiniz duyardım hep te bi nasip değil gitmek adamlar yaşıyo bu dünyayı ya biz ne pis ve hilekar insanlarız
quote:
Orijinalden alıntı: turgut reis
selam teşekkür ederim arkadaşlar bizleri de gezdirdiniz duyardım hep te bi nasip değil gitmek adamlar yaşıyo bu dünyayı ya biz ne pis ve hilekar insanlarız