|
Avrupa'daki en büyük JAECOO 7 teslimatı Türkiye'de yapılacak
-
-
Haber mi reklam mı belli değil? "en büyük teslimat Türkiye'ye yapılacak" denmiş detaylarda öyle bir bilgi yok. hatta tüm altyazı adeta advertorial formatında yapılmış, iyi güzel de en azından başlığa " advertorial " yazabilirdiniz?
-
Araç çok güzel görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet kaç adet yapılacak teslimatın boyutu ne ? Hangi motor ile geliyor ? Başlığın içinde bu bilgiler varmış gibi yazmışsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ulkeye giren çıkan belli değilki tamam gelsin iyi hoşta servisi ustası varmı bizim ustalar daha karbüratörlü araba tamirini yeni öğrendiler
-
Türkiye’de arabalarda Türkçe dil zorunlu. Çince yada İngilizce olamaz arabanın menü dili, arayüzü, açıklamaları, klavuzu vs.
Ready meady yazmayın şu elektrikli arabaların gösterge paneline de.
Ready’nin Türkçe’si ‘Hazır’ demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chery premium markası. Chery bünyesinde geliyor. Uygun gelirse çok satılır.
sorunda orada chery çok büyük hüsran yaşadı çinde satış adetleri çok düştü. Bunun nedenlerini araştırmak lazım. Misal geely çok sattı onlar türkiyeye gelmiyor ama chery tüm eldeki araçlarını tr ye yığmaya başladı. Dediğin gibi gumruk vergisinden kurtulursa bi nebze şansı var ama satış sonrası servis olayı beceremeyebilir zira çindeki satış adetlerine bkz
-
-
Çindeki 2023 yılı tüm satışlara bakarsan türkiyede sattıkları tüm araçlar 2023 yılı eski kasa elde kalan araçlardı. 2024 de tüm modellerinin yeni kasaları çıktı ve 2023 teki hezimet sebebiyle büyük indirime gittiler o nedenle pazar payları 2024 de arttı ancak şu anda web sitesine gir tr de sattıkları 1 tane eski kasa araçları göremezsin. Zaten o nedenle türkiyede ucuza sattılar eski kasa ellerinde kalan arabaları. Bu arada o verdiğin istatistiklerde yanlış başka sitelerde farklı rakamlar var. Ben eski kasa araçlarını tr de sattıkları için 2023 yılı verilerine dayanarak konuştum ilk 10 da değiller çinde büyük düşüş yaşadılar.
-
Çinden getirdikleri tek kapılı 40kw bataryalı 50 beygir gücünde kutu gibi motosikletten bozma araba!ları 750 bin liradan, 22 bin küsür dolardan satışa koyan tüccarların ülkesidir Türkiye.
ucuza mı gelirse
tesla parası isterler.
-
2024 ilk 6 aylık verileri bu şekilde. Adamlar ucuza piyasaya araç sürdü ama bunun sebebi eski kasa olması değildi. Makyajlı kasa olmasıydı. Adamlar yeni kasa çıkacak beklentisiyle 2023 modellere pek yanaşmadı ama 2023 yılında yine çok sattı sadece istediği satış rakamlarını elde edemedi. Zaten son 3-4 yıl içinde Çin markaları atağa geçti. Ucuz fiyat politikası da bir nevi reklam çalışması gibi bir şeydi. Çünkü Çin elektronikte adından söz ettirse de otomotivde dünya piyasasında pek bilinen ve güven duyulan bir marka değildi. Bu şekilde Avrupa dışındaki ülkelere yapılan araç satışlarıyla bilinirliğini artırdı. Sosyal medya mecralarında da farklı modellerin reklamını yaptı. Herkes Çin araçlarını konuşmaya başladı. Ülkemizde bile şuan birçok kişi kullanmadığı halde Çin malı diye küçümsüyor ya da kötülüyor. Adamlar bu algıyı yıkmak için Jaguar, Landrover, Ford gibi markalarla işbirliği bile yaptı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Umarım kırılır bu zincir. Üretenden çok satan kazanıyor ülkemizde
2023 satış adetlerine bakınca işte anlarsın onu kastediyorum. 2024 İlk 6 ayda çinde satılan araçların hiçbiri tr ye sattıkları araçlar değil zaten
-
Biliyorum, ben genel satış rakamları üzerinden konuşuyorum zaten 👍
çinliler size iyi reklam vermiş gibi duruyor. haber başlığı ile içerik uyumsuz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Haber mi reklam mı belli değil? "en büyük teslimat Türkiye'ye yapılacak" denmiş detaylarda öyle bir bilgi yok. hatta tüm altyazı adeta advertorial formatında yapılmış, iyi güzel de en azından başlığa " advertorial " yazabilirdiniz?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X