Bildirim
avrupa en ıyı buıld skıllerı tartısma konusu
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç bir char en iyi degildir en iyi diye bir kavram yoktur kullanmasını bilmek önemlidir -
hangisi hangi durumda iyidir acıklarsanız sevinirim
-
item ve kullananın klavye kullanış hızına bağlıdır... -
Wizard:Çok güçlü damagelere sahiptir.Ama Damagelerine nazaran defansı cok düsüktür.Pvp lerde ya tek atar yada tek yer(büyük ihtimal)
Rogue:Xbow/dagger xbow mvp de cok seridir.Silahının critical i iyi ise cok güzel damageler verir./Dagger ise xbowdan kat kat iyi critical vurur.
üşendim.Diger arkadaslar devamını getirsin -
hadı beyler bu bır tartısma konusu
bastırın
-
bu herkese gore degişebilir ben wizard+bard ve crossbow+bard ı beyeniyorum crossbow biraz daha agır basıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: fatih2399
hadı beyler bu bır tartısma konusu
bastırın
her buildin kendine özgü + ve - yönleri wardır, açık ve net.
tartılışması gereken başka konu; are u 0-6? -
herkez zevk aldığı charla oynasın bence ve zevler tertışılmaz derler bencede en iyiysi 2 h warrior nedenini sorma zevk meselesi -
en iyi die bi char yok kimi build pvpde kimi build uniqte daha iyidir -
rogue:str olmasına rağmen çok fazla hasar verir fakat bu hasar için defansını feda eder:)
wizzard:gzl hasarlar verir fakat hp si düşüktür ve def azdır.
warrior:def ı yüksektir 2h kullanırsan atk ta düşük olmaz -
şunu söylicem oyunn en gçlü buildi warrior+clerdir bunu herkez blr bless we blessden gçlü defansını kndine basrsa warriora wizard bile 1k çok zor wurr ama bundan sora warlock warrior tercih ederim warlock snki bu oyundan olmayan bi builddir vampire skilliyle hpsini artırır stun wurr sleep wurr damage dşürücü wurr toxic atar kmse warlock durduramaz warlock biraz geç öldürr ilk toxicleri we damage reduce atar sora bi stun wurr 2h olp ölmcl darbeyi wurr buildim budr ilk söylediim build ölümsüzdür tankdır aksini iddia edn wrsa buyursun konuşalım
rogue konusuna glelim tüm herkez rogue buildini bişe sanırlar nukerlere tek atabildii içn i idmg wurduu içn xbow olcana nuker olursun xbow daki o buff basınca ztn nukerden az hp klıo wede rogue 2vs1 lerde hiç bişe ypamaz çnk alan wuruşu yoktur ndn herkez rogue dio anlamııorum -
aynen 2H en sağlamı ama magical def. çok düşük bence yan skill olarak wizard verildi mi ve Robe giyildi mi 4x4 bi char olur kaşşaklı :P -
En iyi diye birşey olmadığına bende katılıyorum.
Ama ben en çok Warlock/Wizard buildini seviyorum -
Warrior/Cleric 60 lvden sonra gerçektende güzel oluyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: son_gooku
aynen 2H en sağlamı ama magical def. çok düşük bence yan skill olarak wizard verildi mi ve Robe giyildi mi 4x4 bi char olur kaşşaklı :P
2h wariora hangi zihniyet yan buildi wizard ac diyebilir? -
quote:
Orjinalden alıntı: son_gooku
aynen 2H en sağlamı ama magical def. çok düşük bence yan skill olarak wizard verildi mi ve Robe giyildi mi 4x4 bi char olur kaşşaklı :P
amaç robe giymekse eğer...
yan skill e bard verip moving march(hızlı koşma) ve noise den yararlanmak daha mantıklı değil mi? -
Ya şu en iyi build tartışması hala bitmedi. Bu tip oyunların hepsinde en iyi build kavramı yoktur. En rahat ve En seri kullandığın build senin için en iyi olanıdır. Bu tip oyunların tümünde seçilen charların avantajı kadar dezavantajı da olur. Pvp de ve PvE de asıl başarıyı charı kullanan kişinin klavye ve mause becerisi belirler. Nerde neyin kullanılacağını bildikten sonra hiçbir charla kolay beri yatmazsın. Yeter ki kullandığın charın özelliklerini en iyi şekilde kullanmayı bil. Gerisi safsata ve boş..
SAYGILARIMLA -
quote:
Orjinalden alıntı: gececi26
item ve kullananın klavye kullanış hızına bağlıdır...
ya bırak allah aşkına ya ko mu oynuyosunda klavye hızı diyosun
bence bütün charlar aynıdır fakat charın sahibine göre değişir ! yapılandırma çok önemli ve ıtemde tabiki -
quote:
Orjinalden alıntı: SpongeBob_
quote:
Orjinalden alıntı: gececi26
item ve kullananın klavye kullanış hızına bağlıdır...
ya bırak allah aşkına ya ko mu oynuyosunda klavye hızı diyosun
bence bütün charlar aynıdır fakat charın sahibine göre değişir ! yapılandırma çok önemli ve ıtemde tabiki
bende klavye yı ıyı kullananın en ıyı oldugu ınancındayım cunku bellı bı lvlden sonra cok sayıda buyun oluo ama bız genelde 1234 gıbı bı kacını kullanıyoruz ama klavyeyı ıyı kullanan bırı nerde kıme hangı skille saldıracagını ıyı bılır tabı bunun ıcınde oyun tecrubesı lazım
Benzer içerikler
- pk atmak ne demek
- joy sro
- silkroad thief olma
- teamspeak sesli konuşma
- sorry failed to execute silkroad error code 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X