Sarı-Lacivertliler La Liga’nın geçen yılki kralı Güiza’nın yanına bu sezonki kral Diego Forlan’ı alabilmek için kesenin ağzını açtı. Atletico Madrid’in 18 milyon euro istediği Uruguaylı futbolcu için pazarlıklar başladı. Yıldız oyuncunun şartı da dört yıllık sözleşme
Fenerbahçe Cumhuriyeti değil, Fenerbahçe Krallığı!.. Sanırız bu benzetme çok da haksız sayılmaz. İki sezon önce Semih Şentürk’ün, geçen sezon Alex’in gol kralı olmasından sonra Sarı-Lacivertli yönetim, 60 milyon liralık maliyetle Real Mallorca’da İspanya Gol Kralı olan Daniel Güiza’yı transfer edip, 3. Kral’ı Türkiye’ye getirmişti. Ancak yönetime bu yetmedi ve dördüncü kralın peşine düştü.
FORLAN’DA YEŞİL IŞIK GÖRÜNDÜ
Güiza’nın yanına Semih’e alternatif olarak iyi bir golcü almak isteyen Sarı-Lacivertliler, Atletico Madrid’te attığı 32 golle bu sezon hem krallığı; hem de Avrupa’da Altın Ayakkabı ödülünü kazanan Diego Forlan’a göz dikti. Uruguaylı oyuncunun menajerlik şirketi olan KBM’den Dusan Bukovac ve Gustavo Mascardi ile görüşen yöneticiler, tünelin ucundaki ışığı gördü.
milliyet
Bana birini hatırlattı
semih ne olucak bu adam gelirse semih yedekte kalır kesin
Bu adam gelsin , lugano'da kalsın.brezilyalı hegomonyası biraz azalsın..mümkünse poulsen'ide alsınlar..takım muhteşem olur
Hayal değil hayal ötesi.
quote:
Orjinalden alıntı: guguk
semih ne olucak bu adam gelirse semih yedekte kalır kesin
bence guiza ile değişirler bol bol..ya da 4-3-3 oynayacak..solda forlan sağda guiza ortada semih
atl.madrid cl'ye gidecek bu sezon imkansız gibi, ama eğer takım istemiyorsa lugano faktörüylede gelebilir
Semih yedek kalsın arkadaş, bu yıl hiç ama hiç formda değil Euro 08'den beri
haberin yazılış tarzı bile yeterince haberin amacını yansıtıyor.. halen gazete alıp spor sayfalarını takip eden var mı ? ( mecburi haller dışında )
Barça alacak adamı...
Attığı goller boş kaleye yuvarlanan basit gollerden değil 25-30 metreden çok iyi,isabetli şutları var çoğunu ceza sahası dışından atmış.Kariyerinin en büyük patlamasını yaptı 32 golle.. Arkadaşın dediği gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: coolfire
Hayal değil hayal ötesi.
ispanya gol kıralı bize yaramıyor. forlanı bize yedirmezler
quote:
Uruguaylı oyuncunun menajerlik şirketi olan KBM’den Dusan Bukovac ve Gustavo Mascardi ile görüşen yöneticiler, tünelin ucundaki ışığı gördü.
tabirlerinizi yesinler sizin
Adama Barçaya gidiyo lan Hem La Liga gol kralı bize yaramıyo
fb forlan ı alsın dişimi kırarım
Diyecek sözüm yok
Forlan kim lan, her tarafı transfer olsa ne yazar
18 milyon dolar çok değil mi yav ? Onun yerine ortasahaya 2-3 tane müthiş adam alırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: pape
fb forlan ı alsın dişimi kırarım
kırık dişli fake olurum diyorsun ketçap metçap lazım mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Chevher
Bana birini hatırlattı
Kimi çok merak ettim...
semih 60tan sonra taze kan olarak devreye girer ;)