Şimdi Ara

Avrupa için referanduma gidiyoruz. Evet mi Hayır mı diyeceksin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa ile artık yolun sonuna geldik. Referandum geliyor.

İşte o video :https://youtu.be/i79DBmIeDlk

• Evde tutulan %51 lutfen evde kalsin, Avrupa'ya gelmesinler. Onlar gitsin portakal kessinler, kredi ile kola alip doksunler ama Avrupa'ya gelmesinler. Suriyeli onun bunun cocuklari, pardon ummetci kardesleriyle mutlu mesut yasasinlar. Hem musluman adamin ne isi var elin yahudi / hristiyan / ateist Avrupa'da?
  • Gurbetçiler kesin hayır der. Ama Alman vatandaşlığından da çıkmazlar. Neden Avrupa Birliğine hayır diyorsun dediğin zaman da " Onlar Hristiyan onlarla iş yapılmaz" derler.

E öyleyse sen de Almanya vatandaşlığını iptal edip Türkiye'ye dön deyince asla dönmezler. Euro yaz tatiline kadar 10 tl olunca da bir güzel tatil yapıp "sizin ülke harika

yaa Almanya bu kadar gelişmiş değil" derler.
  • ben artık oy kullanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Ekim 2018; 1:51:44 >
  • kanalın hayırlı olsun reis
  • şangay 5 lisine girelim ordan çıkıp arap birliğine girelim ordan danaya 7. ortak olarak girelim.ordan viyana filarmoni orkestrasına zurnacı olarak girelim.ordan da okeye 4. olup dünya kıraathaneler birliğine girelim....

başımızdakiler durdukça ne farkeder?
  • Hayır derim. Ülkenin rezilliğini dünyaya göstermeye gerek yok bari burda kalsın.
  • Avrupadakilere referandum yapsınlar sonuç belli gerçi
  • akp hangisi isterse tam tersini dicem
  • Evde tutulan %51 lutfen evde kalsin, Avrupa'ya gelmesinler. Onlar gitsin portakal kessinler, kredi ile kola alip doksunler ama Avrupa'ya gelmesinler. Suriyeli onun bunun cocuklari, pardon ummetci kardesleriyle mutlu mesut yasasinlar. Hem musluman adamin ne isi var elin yahudi / hristiyan / ateist Avrupa'da?
  • Türkiye de %60 evet cikar Avrupada %99 hayir cikar Almancilar AB ye girmemizi istemez Euroya falan geçeriz birden fakirlesirler
  • Avrupa'nin geleceginin bir kez daha bizim elimizde. Sanli tarihimizin bize gorev bictigi uzere, mazluma, darda kalana, bizden yardim isteyene kosmak boynumuzun borcu. Yine bu borcun altinda kalmayacak, avrupa'ya yardim elini uzatacagiz.

Avrupali kardeslerimizin gelecegi icin; #hayir

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

şangay 5 lisine girelim ordan çıkıp arap birliğine girelim ordan danaya 7. ortak olarak girelim.ordan viyana filarmoni orkestrasına zurnacı olarak girelim.ordan da okeye 4. olup dünya kıraathaneler birliğine girelim....

başımızdakiler durdukça ne farkeder?

aynen... baştakiler varken böyle referanduma ne gerek var?.. Ha Erdoğan ne demek istiyor, ben size karşı değilim bana kredi verin ( acil para lazım ) evet çıkarsa tekrar şartları görüşelim

diye zaman kazanmaya çalışıyor
  • Erdogan neci olursa olsun evet çıkar sacmalamanin luzumu yok yuzde 60in alti imkansiz yuzde 80 bile mümkün

Ben de evet veririm abye uyum sureci Türkiyeye cok sey katıyor halkin bundan haberi yok doguya donersek 3.sinif bir ulke oluruz halkın kopek kadar degeri olmaz sadece devlet güçlü olur ki o da kendi halkina karsi zira baskici rejimler uzun vadede asla demokrasiye karsi kazanamaz
  • Öyle evet deyip Avrupadan burs istemek yok

Biraz da kredi isteyin ya hu
  • Hayır derim,biz yandık Avrupa yanmasın, Bu kadar cahilin avrupa da ne işi var.
  • Sıkıysa suriyeliler için referandum yapsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.