Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
9
Favori
34.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kura çekimi bugun 14.00 deymis.

Hangi kanal veriyor acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecrübe_53

Kura çekimi bugun 14.00 deymis.

Hangi kanal veriyor acaba bilen var mı?

NTV Spor ve Smart Spor veriyor.
  • Tebrikler BEŞİKTAŞ...Bir Fenerbahçeli olarak çok mutlu ve gururluyum..

Bu arada (genelde çoluk çombalak) İngilizleri destekleyenlere bir çift lafım var..

Unutmayın ki, Milli Takım olarak henüz İngiltere'ye resmi bir golümüz dahi yok
  • Fenerbahçeliyim gözlerim doldu dün akşam. Helal sana Beşiktaş!
  • Valla kardeşim o kadar doğru konuşmuşsun ki diyecek kelime bulamıyorum helal sana.

Ama bunlar hep Bilic'in vizyonsuzluğundan neymiş avrupa ligiymiş peh daha ilk turda elenmesi gerekirdi.

Keşke bizde elenseydik de liverpool gibi dandik takımlarla oynayıp prestij kaybedeceğimize Türkiye kupasında Mersin İdman Yurdu gibi takımlarla maç yapsaydık çok şanslısınız.

Umarım Türkiye kupasını alıp dünya basınında yankı yaratırsınız başarılar.
  • Sıradaki gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoxoz

Valla kardeşim o kadar doğru konuşmuşsun ki diyecek kelime bulamıyorum helal sana.

Ama bunlar hep Bilic'in vizyonsuzluğundan neymiş avrupa ligiymiş peh daha ilk turda elenmesi gerekirdi.

Keşke bizde elenseydik de liverpool gibi dandik takımlarla oynayıp prestij kaybedeceğimize Türkiye kupasında Mersin İdman Yurdu gibi takımlarla maç yapsaydık çok şanslısınız.

Umarım Türkiye kupasını alıp dünya basınında yankı yaratırsınız başarılar.

Fenerbahçe'nin cezası bitiyor. Sezon sonunda en kötü üçüncü oluruz bu ihtimalle bile UEFA kupası'na katılmak garanti. O zaman göreceğiz Fenerbahçe'nin zevk veren oyunla, bol gollü galibiyetler ile Avrupa'yı sallayacağını. Beşiktaş gibi rakibi oynatmama üzerine değil atak futbol oynayacağız. Aramızdaki fark bu.

Ayrıca Türkiye Kupası'nı almayı çok isterim. Büyük takımlar katıldığı her kupayı kazanma parolası ile çıkar yola. Biz de taraftarı olarak buna alışığız. Elendiniz diye küçümsemeyin.

Avrupa basını için önemli olan Beşiktaş'ın elemesi değil, Liverpool'un elenmesi. Yani siz burada sürpriz yapmış oluyorsunuz. Böyle konuşulmaktan mutluysanız, devam edin

Ayrıca bundan sonraki turlar için de başarılar.

• helal beşiktaşa hepimizi gururlandırdı
  • tebrikler. gurur duydum bir gs.li olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Heyecanınız geçtiyse kendinize itiraf edin. Bu Liverpool iyi takım mıydı? Kadrosunda City'de, Chelsea'de, United'da hatta Arsenal'da oynayacak kaç adam var?

Liverpool, İngiltere'nin Trabzonspor'udur. Hatta belki de Bursaspor'udur.

Sana tek cümle..

Bir insanin nicKiyle tuttuğu takım bu kadar paralel olur pes dogrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Fenerbahçeli olarak Benfica maçında ne yaşadıysam Beşiktaşda dün aynısını yaşattı çıkıp aslanlar gibi oynadılar ayrıca bu galibiyetin ayrı bir önemi de var yunanistan bizim önümüze geçip samp ligine 2 takim gondermemizi engelleyecekti Beşiktaş bununda onunu kesmiş oldu.
    Yolun sonu St.Jakob-Park olsun

• Avrupa kupalarında başka oynuyoruz arkadaş. Stoperler hatasız oynadı. Opare harikaydı. Tolgay kendini bu maç da çok iyi pazarladı. Devre arasında çok nokta transferler yapıldığının bşr gostergesiydi bu maç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

yıllar sonra böyle milli duyguları tekrardan yaşattığın için teşekkürler beşiktaş ama dün stara çok tav oldum yayın sonu ufacık birşey göstermedi reklam verdi 2saniye görüntü reklam 2 saniye görüntü reklam sonra başka bir program başlattı ayıptır ya

Maç öncesinde ve sonrasında NTV Spor'dan seyredeceksiniz maalesef ki. Star'ın yayın anlayışı böyle...

Starla Ntv ayni kurulus :)

Dogus Group yani 2 sininde yayin anlayisi bu oluyor :)

Biliyorum hocam aynı olduklarını ama Eurosport'un 1'den 2'ye geçirmesinden çok daha beter bir şey bunların yaptıkları.

Eurosport ayrı beter ya yarışın tam ortasında 2 ye geçiriyorlar paket yoksa 2 açık değil yarış gitti :D

Kaç defa bisiklet yarışını öyle kaçırdım :D

• İsmail Kartal gibi avrupada hiç bir deneyimi olmayan adam mı sıze avrupa kupasını kaldırtacak hohoho
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Helal beyler hak ettiniz. Lovren penaltıyı kaçırınca televizyona doğru depar attım adalem çekmiş olabilir.

Hocam sizin icinizde Beşiktaşlilik var.Adeleniz falan cekilmis bakin, sakatlanmissiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DanBilzerian

tolgayin icine messi kacmies

bende iniestas diye düşündüm macı izlerken adam helal olsun özgüvenli oynadı.
  • Beşiktaşın bir Avrupa kupası maçı sonucunda bu kadar sevinmesini eleştirenler oluyor. Yıllardır içimizde kanayan bir yaraydı bu liverpool. Liverpool dışında hangi takımı elemiş olursak olalım bu sevinci bu derece yaşamayacaktık. Bundan sonra ancak bu kupayı kaldırırsak bu derece seviniriz, ama liverpool u elemiş olmanın tadı bambaşka. Kupayı alsak bile o başarının bizi bu derece tatmin edeceğini sanmıyorum. Anlayın işte sizlere abartılı gelen sevincimizin asıl sebebini.
  • Aziz, Avrupa'ya gidemeyeceği sezonda bir seneliğine teknik direktör almadı. Futbolcular kendi kendine bile şampiyon olur dedi. Baktığımızda bu Ersun Yanal'a da, İK'ya da saygısızlık. Ancak bir diktatörden ne beklersiniz ki..

Sezon sonunda İK gidecek, Löw gibi kariyerli bir hoca gelecek. Yoksa İK ve bu kadro ile Avrupa'ya çıkarsak UEFA'da bile hüsran yaşanır. Diktatör bunları biliyordur. İK'yı şampiyon yapsa bile gönderir.
  • tabi alışıksınız hersene türkiye kupasından elenip sonra burda bjk taraftarına laf atıyorsunuz ya ne olur şu güzel birlik gününde haset fesat kıskançlık yapmayın tüm takımlar kardeşçe kutlarken sen niye çomak sokuyosun yapma böyle ne olur.Bari bugün için yorum yazma susta şu kötü günlerde iki gramlık sevincimizi milletçe tadını çıkaralım.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.