Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
9
Favori
34.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler Beşiktaş ülke puanı için böyle maçların kazanılması önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

quote:

Orijinalden alıntı: kanoxoz

Valla kardeşim o kadar doğru konuşmuşsun ki diyecek kelime bulamıyorum helal sana.

Ama bunlar hep Bilic'in vizyonsuzluğundan neymiş avrupa ligiymiş peh daha ilk turda elenmesi gerekirdi.

Keşke bizde elenseydik de liverpool gibi dandik takımlarla oynayıp prestij kaybedeceğimize Türkiye kupasında Mersin İdman Yurdu gibi takımlarla maç yapsaydık çok şanslısınız.

Umarım Türkiye kupasını alıp dünya basınında yankı yaratırsınız başarılar.

Fenerbahçe'nin cezası bitiyor. Sezon sonunda en kötü üçüncü oluruz bu ihtimalle bile UEFA kupası'na katılmak garanti. O zaman göreceğiz Fenerbahçe'nin zevk veren oyunla, bol gollü galibiyetler ile Avrupa'yı sallayacağını. Beşiktaş gibi rakibi oynatmama üzerine değil atak futbol oynayacağız. Aramızdaki fark bu.

Ayrıca Türkiye Kupası'nı almayı çok isterim. Büyük takımlar katıldığı her kupayı kazanma parolası ile çıkar yola. Biz de taraftarı olarak buna alışığız. Elendiniz diye küçümsemeyin.

Avrupa basını için önemli olan Beşiktaş'ın elemesi değil, Liverpool'un elenmesi. Yani siz burada sürpriz yapmış oluyorsunuz. Böyle konuşulmaktan mutluysanız, devam edin

Ayrıca bundan sonraki turlar için de başarılar.

Beşiktaş'ın oyunu oynatmamak üzerine diye düşünüyorsan futboldan zerre kadar anlamadığın anlaşılır. Arsenal maçı 4-1 falan bitmeliydi. Deplasmanda zaten oynanması gerektiği gbii oynadık. Totenham maçında yine evimizde yendik ve atak olan takım yine bizdik. Deplasmanda yine oynanması gerektiği gibi oynadık. Liverpool deplasmanında yine oynanması gerektiği gibi oynadık ve hatta demba ba ile en net pozisyonu da biz bulduk. Kendi sahamızda da gerek eksikler olmasından gerekse rakibin hızlı hücumcuları olduğu için kontrollü oynamak zorundaydık ve öyle de oynayıp bulduğumuz bir pozisyonda da atarak yendik. Ne bekliyorsun karşında vasat bir anadolu takımı yok öyle haldır haldır gidip gol atmayı düşüneceğin. Bak trabzon yaptı o dediğini, noldu? Beşlik simit yaptılar hemen. Bizden bir gün önce atletico oynadı leverkusen ile. İzledin mi nasıl oynadılar diye. Üstelik ikinci yarının on dakikalık bir kısmında atletico oyunu rakip sahaya yıkmak istediğinde neler olduğunu da gördün mü? Adamları dağıtacaktı neredeyse leverkusen. Öyle bir hızla hücuma çıktılar ki kıl payı yırttılar. Avrupada futbol daha farklı oynanıyor. Ayrıca fener en son katıldığında neler olduğunu da gördük. Bunu feneri yermek için söylemiyorum sadece yanlış anlayışla oynandığında neler olduğunu göstermek açısından yazıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrikler beşiktaş bize bu gururu yaşattığın için.
  • Çok iyiydi maç teşekkürler Beşiktaş

• Maçın taktik analizi. Gururlan okuyun!http://www.yarisaha.com/analiz-besiktas-liverpool/
  • Maçı izleyemedim onun için bir şey diyemem ama önemli olan BJK'nin tur atlaması bir GS'li olarak sevindim sizin adınıza umarım gidebildiği yere kadar gidersiniz.
  • Tebrikler Beşiktaş inşallah iyi bir rakip gelir wolfsburg sevilla çok zor rakipler gelmez umarım
  • zor rakipler gelince daha iyi oynuyor Beşiktaş

bence zor olan gelsin, hatta everton gelsin gene ingiliz

kolay takımlarla oynayınca Türk takımlarının genelde motivasyonu düşüyor
  • Beşiktaşımı gönülden tebrik ediyorum. Oynanan futbol kalitesi ve rakibin özellikle hücum hattındaki güçlü kadrosu dikkate alındığında Türk takımlarının Avrupa'da kazandığı en önemli galibiyetlerden biri oldu.

Şimdi gelecek rakipler kim olursa olsun, bu kadrosuyla Liverpool'u ezen bir takıma karşı temkinli olacaklardır ki bu çok önemli. Özellikle İtalyan takımları dışında hiçbir ekibin kadrosunun Liverpool kadar etkili oyunculardan oluşmadığının altını çizmek gerekir. Aynı heyecanı, aynı kaliteli futbolu sergileyebildiği sürece final yolu çok kolay. Sanmıyorum ki bu maçtan sonra bir Beşiktaşlı (futbolcu da taraftar da), gelecek rakiplerden çekinsin. Hep diyoruz ya kuraya gerek yok en zorunu bize verin diye, gelsin Napoli gelsin yense de yenilse de bizim için psikolojik değeri çok yüksek olan maç zaten geride kaldı. Tabi inşallah orta sınıf bir rakip gelir diye temenni ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Taylor Swift.

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: .Taylor Swift.

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri şöyle;

Dinamo Moskova (Rusya)
    Zenit St. Petersburg (Rusya)
    Dinamo Kiev (Ukrayna)
    Ajax (Hollanda)
    Inter (İtalya)
    Sevilla (İspanya)
    Fiorentina (İtalya)
    Villarreal (İspanya)
    Vfl Wolfsburg (Almanya)
    AS Roma (İtalya)
    Club Brugge (Belçika)
    Torino (İtalya)
    Napoli (İtalya)
    Dnipro Dnipropetrovsk (Ukrayna)
    Everton (İngiltere)

Everton

Kolay i gelse bu sefer ya napoli falan gelmesin

Icimden bir his zenit diyor

Zenit cikarsa gecemez ruslar sıkıntı Everton gelsin daha iyi zenitten

• Kurada hangi takım gelirse gelsin farketmez yeter ki ilk maçı orada oynayalım. Son maç bizim stadımızda olsun ki müthiş taraftar baskısı yaparak her şeyin belli olduğu son maçta oyuncularımızı maç boyunca canlı tutalım, ateşleyelim. Taraftar coşkusu çok önemli, futbolcuları pisikolojik olarak çok motive ediyor, biz bağırdıkça onlar pres yapıp topu alıyor.

Ama benim içimde kurada Torino geçiyor.

• Wolfsburg cikicak garanti

• Tebrikler arkadaşlar...

Bir sonra ki turda Roma - Wolfsburg ve Sevilla dışında ki tüm takımları eleyebilir Beşiktaş. Ayrıca bu saydıklarımıda eleyebilir sadece daha zor bu takımlar. Umarım güzel bi kura çekersiniz..
  • Sunu izler misiniz ne alaka kurada boyle birsey mumkun mu ?

Vodafone evet ingiliz ama reklama ihtiyaci olmayan bir sirket sonucta Dunyanin her yerinde varlar ve dunyanin ya 1. Yada 2. Degerli oparotoru Verizon AT@A ve T Mobile bunlarib sponsora ihtiyaci yoktur bence lutfen bi bakarsnaiz merak ettim :)

http://youtu.be/ZIY7dsiBtco

• quote:

Orijinalden alıntı: fertorres

İsmail Kartal gibi avrupada hiç bir deneyimi olmayan adam mı sıze avrupa kupasını kaldırtacak hohoho

Bilic inde avrupa kupalarında kulüpler bazında tecrübesi olmadığını biliyorum yanılmıyorsam.
  • Uchiha-İtachi kullanıcısına yanıt
    Avrupa kupasında demedım, kendısı ülke takımı yönetmiştir.
  • #Gururlan
    Maç bizim hakkımızdı zaten 90+2 de Demba Ba nın ceza sahası içindeki vurulunda top direkte patlayınca hepimiz üzüldük. Umarım UEFA kupasını kaldırırız bence UEFA kupasını kaldırmak 3. yıldızı takmaktan daha önemli.

• Sevilla çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: fertorres

Avrupa kupasında demedım, kendısı ülke takımı yönetmiştir.

Kulüp takımı ve ülke takımı farklıdır orda herkes onun diliyle konuşuyordu milli duygular vardı kulüp takımında öyle birşey pek yoktur
  • 80 aldikalri biletler dun 300 tl sattildi karaborsacilar bittirdi
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.