Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
9
Favori
34.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrik ederim hakettiler bu galibiyeti. Eze eze yenmek dedikleri şey oldu sanırım intikam filmi izler gibi izledim.
  • Dun mactaydim bati tribünü inanılmaz bir atmosfer vardi ya hala elim ayagim titriyor hatirladikca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kura ne zaman ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Heyecanınız geçtiyse kendinize itiraf edin. Bu Liverpool iyi takım mıydı? Kadrosunda City'de, Chelsea'de, United'da hatta Arsenal'da oynayacak kaç adam var?

Liverpool, İngiltere'nin Trabzonspor'udur. Hatta belki de Bursaspor'udur.

kardeş kaç yaşındasın sen bilmiyorum ama,ingiltere liginde kümede kalma mücadelesi veren takımlar,bizim ligde şampiyonluğa oynar unutma bunu yavrucak
  • bende mactaydım dogu trıbununde gol olunca kıme sarılcagımı şaşırdım dogrusu. sadede gelıyım bu saatten sonra besıktasıma hangı takım cıksa sadece deplasmanda lıveyı tuttugumuz gıbı , 1 gol veya 1 gol atıp olımpıyatta bu taraftarla yıne gecerız her halukarde ınsallah ta boyle olur
  • Çok gururlandım yürü be beşiktaş helal olsun sana
  • inBir Fenerbahceli olarak Liverpoolin son penaltiyi kacirmasiya Allahu Akbar diye bagirdigim dogrudur. En son bu kadar sevindigimde deivid chelseanin catala 81. dkda takmisti.

• Dün stadyuma maça giden arkadaşlarım da hayatları boyunca unutmayacakları bir gece yaşadılar. Onların yerinde olmak isterdim
  • Hayırlı bi kura çeksekte çeyrek finali görürüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler arkadaşlar.
  • Öncelikle Beşiktaşı canı gönülden kutlarım. Ülke futbolu oolarak, ülke olarak bu zafere ihtiyacımız vardır. Maçtaki izlenimlerime göre Beşiktaş sol bekini buldu diyebiliriz. Opare çok iyi oynadı o bölgede. Açıkçası en çokrtuğum bölge orasıydı. Orta sahada üstün oynayacağımız çok belliydi. Gerard ve Hendo Liverpolun beyni onlar olmayınca oyun kuramıyorlar.

Forvet hattı bence çok iyi değil Liverpool gibi bir takımın ama o Skertel bizde olsa bu takım çok rahat kupayı alır ve lig şampiyonu olur. Tolgay ve Gökhan Töre inanılmaz piyasa yaptılar.

Bakalım rakibimiz kim olacak...... Gönlümden geçen takım Club Brugge- Ama Roma da çıkabilir.
  • quote:

Heyecanınız geçtiyse kendinize itiraf edin. Bu Liverpool iyi takım mıydı? Kadrosunda City'de, Chelsea'de, United'da hatta Arsenal'da oynayacak kaç adam var?

Liverpool takımının kötü olması yada iyi oynamaması bizim sorunumuzmu peki ?? koydukmu evlerine gönderikmi intikamımızı aldıkmı bittiiii gerisi teferruat bu kadar detaylara takılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Dün stadyuma maça giden arkadaşlarım da hayatları boyunca unutmayacakları bir gece yaşadılar. Onların yerinde olmak isterdim

Kulaklarim hala cinliyor desem abartmam muhtesemdi...

• Kura 15 dk sonra başlayacak . Hayırlı bir kura çeker kendimizi çeyrek finalde görürüz 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: taygıraparkat

quote:

kardeş kaç yaşındasın sen bilmiyorum ama,ingiltere liginde kümede kalma mücadelesi veren takımlar,bizim ligde şampiyonluğa oynar unutma bunu yavrucak

crystal palace'ı fener beşiktaş galatasaray trabzonspor bursaspor yenemez mi?
  • Liverpool'u öyle veya böyle -mesela penaltılarla- eledik. İş penaltılara kaldıysa elenebilirdik de. Bu işin doğasında var. Asıl önemli olan EPL liginin en önemli takımlarından birine karşı mücadeleyi ve disiplini hiç bırakmayan, oyun üstünlüğünü hep elinde tutan bir Beşiktaş'ın sahada olmasıydı. Oyunun her anında -zaman zaman yapılan bireysel hatalara karşın- her oyuncu kapasitesini sonuna kadar kullandı. Takımın yaş ortalamasını göz önüne alınca bunun o kadar da kolay olmadığını düşünüyorum. Belirleyici olan da bu oldu.

Deep : Liverpool İngiltere Liginin kareaslarından biridir. Bu sadece futbolda elde ettikleri başarı olarak değil taraftar-oyuncu-yönetim ilişkilerinden dolayı böyledir.
  • bir GS'li olarak gurur duydum beşiktaştan ama biraz da şansıyla geçti bence bu turu gerrard henderson countinho markovic glen johson gibi adamlar olsa bu kadar rahat oynayamazdı
  • d.kiev varsa öncelik onundur
    olmadı roma gibi geliyor bana
  • Cekiyolar inşallah Everton gelir

• Haydi Hayırlısı...
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.