Bildirim
Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (130. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zor olsa ne olur hocam alırız biz dembaba koyar 1-0 töre koyar 2-0 tolgay koyar 3-0 aldık sayın. -
Brugge güzel kura ama rehavete kapılmamak gerek ne olursa olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Brugge'u hafife almamak lazım ama benim umudum var.
Güzel kura güzel. Çıkıp mücadele etsinler yine bize yeter. -
başkan erorr verdi demin,uefa kupası bu ülkeye hiç gelmemesi ayıp dedi galiba -
Dun akşamki macın performansını gösterdiği taktirde Beşiktaş zorlanmayacaktir hayurlisiyla çeyrek finale gider ins.
Cok guzel gelebilecek en dengeli kura geldi bizim adimiza. Hem daha guclu rakiplerin birbiri ile eslesmesi hemde bizim ilerleyebilmemiz adina hayirli bir kura oldu. Brugge deplasmaninda guzel bir zeminleri var besiktas cok etkili oynayacaktir zeminle de alakali olarak. Brugge un isini belcikada bitirebiliriz ben inaniyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: suÇ
başkan erorr verdi demin,uefa kupası bu ülkeye hiç gelmemesi ayıp dedi galiba
2000'den beri demek istedi. haklı da. -
Club brugge karşısında da zafer bekliyoruz,kartaldan.Allah yolunu açık etsin.
bu sene avrupa liginde hiç yenilmemişler.rakibi ciddiye alırlarsa Beşiktaş turu geçebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: remiles01
quote:
Orijinalden alıntı: suÇ
başkan erorr verdi demin,uefa kupası bu ülkeye hiç gelmemesi ayıp dedi galiba
2000'den beri demek istedi. haklı da.
2000 dediğini duymamıştım ben, o zaman haklı -
Onlarda Liverpool'u elediğimiz için ister istemez bir korku olacak. Ve de 1-2 forumlarına baktım kuradan pek memnun değiller.
İkinci maçın evimizde olmasından hiç memnun değiller -
grubun en güçlüsünün çıkmasını isterdim güçlü rakiplere karşı kartal çok daha iyi oynuyor -
inşallah okyanusu geçip derede boğulmayız. -
iyi kura çektik bu sefer ama bruge kötü takım değil iyi oynamazsan cezayı keser, unutmayın bu takım kendi liginde GS yi dağıtan Anderlecht'in önünde lider ve ligte pek yenilmiyorlar. -
Fenerbahçeli olduğumuz halde penaltılara gecildiginde tüm aile üyelerinin duasını alan kartalı canıgönülden kutluyorum. Sıra Brugge da. Aynı desteği maçın son anlarına kadar göstericez. Inşallah kartal türkiyeyi en iyi şekilde temsil edecek
Brugge iyi takip beşiktaş için çok zor bir üst tur. -
Bjk 2-0 alacak at fava bekle -
brugge eler beyler, anderlechtin ne yaptığını biliyosunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: nightdrive
Brugge iyi takip beşiktaş için çok zor bir üst tur.
Senin ana dil ne :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X