Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
9
Favori
34.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rakip Brugge, umarim Besiktas zorlanmadan gecer.
  • Ceyrek final garanti.olypiyakos da elendi.bundan guzeli samda kayisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşım
  • brokenwings kullanıcısına yanıt
    Aynen bu fener - gs dede var yener dediğimiz takımlara yeniliyorlar.
  • belçikada gollü beraberlik bizim için istanbulda tur atmalamak için şans sağlıyacaktır.
  • Kura iyi fakat belçika futbolu çok iyidir kendilerini çok güzel geliştirdiler. Çok dikkatli olmak lazım umarım bizim çocuklar en az Liverpool kadar ciddiye alırlar almalılar
  • Brugge iyi takimda Bjk eler her turlu ust turdada insallah ajax dnipronun galiplerinden biri gelir

• Besiktasin biraz daha iyi oynayip isini kolaylastirmasi lazim...

• Uefa'nın favori takımını eledikten sonra kimsenin Beşiktaş'a atıp tutmamasını kanıtlayan maçtır. Yok şu kolay, bundan sonrası olmaz vb. Ulan hıyar herif! Uefa Kupasının favori takımını eledik, daha ne diyorsun sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Beşiktaş'ın fikstür Pert gibi fakat federasyon ayar çekecektir.

Eskişehir maçı içinde erteleme istedi beşiktaş ama vermediler. Adamlar ingiltereden gece geldi sabah antremana çıktı. Böyle federasyona yuh olsun vermezler vermeyeceklerde. Ülke beşiktaşla gurur duyuyor ama adamlar ne şartlarda oynuyorlar bilen gören yok destek zaten yok.

Erman toroğlu sezon başında lig için şampiyonluğa oynayan takım beşiktaş ama şampiyon ederler mi bilemem demişti. Adamı şimdi daha iyi anlıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

Uefa'nın favori takımını eledikten sonra kimsenin Beşiktaş'a atıp tutmamasını kanıtlayan maçtır. Yok şu kolay, bundan sonrası olmaz vb. Ulan hıyar herif! Uefa Kupasının favori takımını eledik, daha ne diyorsun sen?

Maçtan çıktım geldim sokağa gece 12 göreüm bi atkadaş dedim nasıldık aynen şöyle; liverpool oynamadı ki. La onlar yenerken biz oynamadık olmuyor onlar yenilince oynamadılar oluyor. Nasıl iş? Teknik direktörleri şampiyonluğa oynuyorduk böyle oldu diyor daha ne olsun? Şampiyonluğa oynayan takıma sahayı dar ettik be. Atılan onca b.ka rağmen helal olsun beşiktaşa...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla söze gerek yok

• Sanırım çekememezlik bizim kanımızda var..bi gurur duyun bi sevinin tebrik edin..ben galatasaraylıyım ama heyecandan yerimde duramadım..daha futbolda bile birleşemiyoruz artık gerisini siz düşünün..

• Çeyrek final bu çömez kadro ile başarı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • budur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer bin hattab

Sanırım çekememezlik bizim kanımızda var..bi gurur duyun bi sevinin tebrik edin..ben galatasaraylıyım ama heyecandan yerimde duramadım..daha futbolda bile birleşemiyoruz artık gerisini siz düşünün..

Heycanla maç izlemeyi özlemişiz miili takım olsun kulüp takımları olsun son senelerde hep yenilmek için sahaya çıkıyor gibiydi beşiktaş dün uzun zaman sonra o heycanı getirdi bu hava devam ederse birazda şans olursa finali görür bence.
  • helal bu takıma #gururLAN
  • Arkadaşlar Club Brugge kolay bir takım değildir. Sonuç olarak son 16 ya kalmış bir takımdır. Ayrıca Belçika futbolu'da Türkiye'den daha iyi durumdadır son yıllarda. Beşiktaş ilk maçı deplasmanda oynaması avantajdır. Liverpool maçında olduğu gibi topun arkasına geçip 2'ye 1 defansif anlayışını uygularsa bu sefer Liverpool maçından daha çok pozisyon bulur . Gol ve goller de olursa deplasmanda burada bu atmosferde Zenit haricinde kimse favori olmaz Beşiktaş karşısında. Liverpoolu elemiş bir Beşiktaş psikolojik olarak karşı tarafa korku verecektir.
  • Tek başıma eskişerden geldim maça ama değdi..

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    ahahah
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.