Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötü skor değil brugge bizim taraftarımız karşısında oynayamaz tur gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcay,oguzhan,cenk,ersan islak odunla dovuceksin

• 2. mac taraftarin iteklemesiyle geceriz umarim turu ayrica Demba Ba'nin ciddiyetsiz oyununda ben dahil herkes suclu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma goller yedik yine
  • Bilicin oyunu okuyamadığını birkez daha gördük takımı 60 dan sonra geri çekersen o takım 2 de yer 3 de

• 1-0 dan sonra oyunu tutacagimiza rakibe verdik. Ben izliyorum takım izliyor. Atiba ' yi aradık. Oğuzhan a artık güvenmez hoca

• Tek kale top oynadı Brugge.Fark olmadı en azından.
  • Adamlar dansöz herif kendini havada çevirdi yere attı amacı zaten o neden saçma salak tekmelerle girersin o karaktersizlerin ayağına. Bu kadar basit hatalar yapılırmı ya bedavadan penaltıyla kazandılar
  • Cenk çok amator

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takımdan bir bok olmaz.
  • Adam Carew'den sonraki en etkili, en iyi yabancı forvetiniz, sezonun bitmesine aylar var adam şimdiden 23 gol atmış. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Size armut toplayan Almeida lazım aslında. Ağzı olan konuşuyor resmen, şöyle kafanızda 10 kere geçirin bir şey demeden önce.
  • Demba Ba bencil değil ama ayağında top tutamıyor yanındaki adama pas bile veremiyor.

Sosa gitti her şey bitti sanki 3 4 haftadır Sosa yok hiç bir şey yok.
  • Rövans nolur mıllet

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Tahrik etme amacım yok. Ne yazdım yalan çıktı hocam ? Söyler misiniz? Hangi yazdığım tutmadı?

Azıcık adam ol da dediğinin arkasında ol. Daha yazmam deyip neden gelip yazıyorsun. İnsanlar zaten sinirli. Küfür yemek hoşuna mı gidiyor?
    Beşiktaş ile uğraşacağına taraftarı olduğun klüp neden Avrupa kupalarından men edilmiş onu sorgula.

Beşiktaş bu güne kadar Avrupa kupalarında aslanlar gibi oynayıp istediği skoru aldı. Bu sezon her Avrupa maçında iyi ki Beşiktaş var lan dedim. Bu gün de diyorum. Bence sen Beşiktaş ile dalga geçeceğine git kendi başkanına sor biz neden burada değiliz diye.

• Maçın en kötüleri cenk,serdar, demba na ve olcay

• Raat beyler, istanbul da bunları çiğ çiğ yer beşiktaş.

Herkes ba ba ya kızıyor da onun golleri ile buralara kadar geldiğimizi unutuyor.

• Yazk valla göz göre göre verdik maci ama yine sansimiz var burda aliriz inş.

• Demba Ba yı çıkarıp Cenk Tosun u alacağına...

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Dedim size dem ba ba emenike nin kafasini yaşıyor rakibin üzerine vurmalar falan. Birde eksiliyorlar enteresan.

Bu zenci sevdası başımızı yakıyor hep.

Başka zenciler çıkar maç çevirir bize gelenler boş kaleye atamaz yada gider olmadik yere şut atar.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Demba Ba ciddi hayal kırıklığı oldu bu akşam.

Neyse, 2-1 çok da kötü bir skor değil. İstanbul'da en az 1-0'la rahat yenebilirsiniz.

Demba Ba 2 haftadir boyle

Taraftar destek verdikce biyerleri kalkti adamin

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.