Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilic ya rakibi küçümsedi ya da bu işi bilmiyor. Yav pektemek 80 de girermi? Frei neden oynamıyor? Bu kadar olmaz yahu. Hele şu demba ba asla büyük maçların adamı değil. Liverpool maçınada hiçbir katkısı olmadı. İstanbul'da en az 3 tane atar besiktas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ba niye böyle anlamıyorum (: Böyle rezil bir hakem de görmedim. Ne bize çaldı ne onlara. İbretlik. Türkiye liginde hakemleri arar oldum vallahi (:

İçeride geçeriz
  • Dembabayi dinlerdirmeden oynayinca adamin balatalari yandi herhalde

• Aferin Biliç,

Olcay'ı böyle 90 dak. tut takımı 10 kişi oynat...
  • Biliçin korkak şablon futbol taktiği ve engin sabrı (oğuzhan, demba ba) yani rotasyon özürlülüğü bize maçı kaybettirmiştir. Serdar' ın artık imanı gevredi koşamadı adam gökhan son dakikalarda kendini yerlere attı. Demba ba zaten üç haftadır birinci dakikadan itibaren depara bile kalkamıyor. Bir gol atsam daha rahat yatarım diye bencillikler yapıyor ve biliç kenarda elleri cebinde sabırla onları izliyor PES. oynamak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istiyosanAL

Rövans nolur mıllet

Beşiktaş'ın turu vereceğini sanmıyorum; fakat bu maçtan çok ders çıkarmalı.

Rövanşta 2-0 diyorum ben.
  • Ayrıca Ersan ve Serdar'ı mahalle kadrosuna almam

• deplasman golü candır beyler. takıma yüklenmeyin..rovansta olimpiyatta bunları patates ederiz sıkmayın canınızı...
  • Neden herkes halı saha maçı gibi şut çekiyor neden pas yapılmıyor kahraman olma peşindeler ya şaka gibi ya. Beşiktaş resmen eliyle adama maç verdi
  • Demba ba maci satti baska soze gerek yok olcay bombosdu ne yapmaya calisti anlamadim

• istanbuldaki maçta stadı fullemek lazım cehennemi yaşatan bu sırıklara , çok pis ayar oldum seyircisine de oyuncularınada.
  • ba ile ne alakası var macı izlemiyormusunuz siz yahu gormuyormsunuz OGUZHAN - OLCAY - NECIP bunlar vasat oyuncular tanrı aşkına yapmayın
  • Adamlar ev sahibi avantajını sonuna kadar kullandılar yani inanılmaz baskı inanılmaz tempo çok iyilerdi hakemin kararlarına da etki ettiler ama genel anlamda hakem de çok bir şey yoktu

Neyse tur İstanbul'a kaldı biz ne yapsak da ne etsek de o statta bu baskıyı kuramayız ama tur hala ortada herhangi olumsuz bir durum yok şu an tabii böyle oynamayacağımızı varsayıyorum.
  • Maçı izleyemedim, ancak bence iyi bir sonuç aldı BJK.
  • 1-0 yetmezmı?

• bence dambaba tam sakatlığı atlatmadan geri döndü üst üste maçlar yıprattı sanırım eskisi kadar pres filanda yapmıyor milli takım arasında düzelir diye tahmin ediyorum
  • demba ba fernandes vakası yaşayıp en sonunda yuhlanacak bır ınsanı şımartırsanız böyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: istiyosanAL

Rövans nolur mıllet

Belli olmaz ama galiba brugge kazanacak gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size Almeida layık. Yazık Ba'ya laf atanlar var.

• 1-0 dan 2-1 çok kötü skor aga.adamları resmen havaya soktun.ikinci maç için.

1-0 dan sonra lakayıd hücum yapmayacan aga.1-0 iken beşiktaşın o ciddiyetsiz hücumundan sonra olay tamamen döndü.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.