Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk yarıda rakibi seyredince beşiktaş bunları tokatlar dedim
    2.yarı neolduda bu brıugge sahayı dar etti beşiktaşa
    neyseki 2.yarı başında gol attıkta 2.maça ümitli gidiyoruz
    ama şu 2.yarıdaki hırsları ile oynarlarsa olimpiyatdada yenerler beşiktaşı
    bonus kafayla sırık zenci var adamlar daha üst düzey topcular serdarla merdarla olucak iş değil bu hele kalecimizi saymıyorum bile evlere şenlik...
  • Yav arkadas daha nekadar oynaatacaksin bu olcayi.futbolla ilgisi yok adamin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum mac tek umudumuzun Gokhan Tore olmasi herseyi ortaya koyuyor. Ba dokunulmaz degil elestirilebilir, onu elestirme bunu elestirme onu putlastir bunu putlastir anca kendi kendimizi yeriz, Turk futbolu neden bu halde diye aglariz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda ligin en iyi takımıyız.galatsaray olsa 1-0 dan sonra bu takımı 3lük yapardı.

bakma fener maçına.hamza hoca ideal kadro ile çıkmadı o maça.yasin ve olcan lı kanatlar ile oynayasaydık o maçıda alırdık.
  • Tur bizim ama artik bende sıkıldım boyle oyun vermelerden.

• CENK KENDİNİ STOPER SANDI HERALDE O NEY LA ÖYLE. KUPONUMUDA YATIRDIN BEŞİKTAŞ
  • Bu kadar kötü oyuna 2-1 lik yenilgi iyi sayılabilecek bir sonuç. Oyuncular diğer maça daha iyi hazırlanmalı belliki bu maça hazırlık yapılmamış pek
  • atibanın yoklugu bu kadar mı belli olur, adam gidecek halen yerini dolduracak bir adma yok
  • beşiktaş adeta buyur turu sen geç dedi.kötü oynayarak 1-0 öne geçmişsin.tam istediğin şekle gelmiş maç.ciddi ataklar yapsa işi çok rahat bitirebilirdi.
  • Bu senede elde sifir olucak bari türkiye kupasindan elenmeseydik teselli olurdu

• Yıldırım Demirören'in 3 yıl aradan sonra bir Beşiktaş maçını tribünden izlediği maçta BJK, Avrupa kupalarında Belçika takımlarına ilk kez yenildi.
  • 1-0'dan sonra böyle olduysak, maçı önde bitirseydik Istanbul'da ne olurduk kim bilir.Ben böyle oyun görmedim.Hepsini geçtim Cenk'in yaptıkları nedir ? Çok istiyorsa buyursun forvete geçsin.Zaten böyle saçma sapan oynayacaksak hiç turu geçmeyelim daha iyi.

• gitsek nolcak, gruptan çıksa bile biri tokatlayacak elenecek, şampiyonluğa tesir edecekse gitmeyelim hacı.razıyım ben ok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Demba Ba ciddi hayal kırıklığı oldu bu akşam.

Neyse, 2-1 çok da kötü bir skor değil. İstanbul'da en az 1-0'la rahat yenebilirsiniz.

dembaba zaten hayal kırıklığı en önde oynayıp free toptan başka bir şekilde gol atamaz . İsmi bile geçmedi azıcık ün salmış takımların karşısında dembaba oynıyamıyor çünkü oynatmıyorlar .

Güzel şut çekiyor mu ? Hayır
    Çalım atıyor mu ? Hayır
    Koşabiliyor mu ? Hayır
    Koşu yollarına atılan toplardaki mücadeleyi kazanabiliyor mu ? Hayır

Sağdan soldan emekleriyle gelen oyuncuların paslarında tek vuruşla gol atabiliyor mu ? EVET

Ancak bu sistem büyük maçlarda çalışmaz liverpool maçıda bunu gösterdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Adam Carew'den sonraki en etkili, en iyi yabancı forvetiniz, sezonun bitmesine aylar var adam şimdiden 23 gol atmış. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Size armut toplayan Almeida lazım aslında. Ağzı olan konuşuyor resmen, şöyle kafanızda 10 kere geçirin bir şey demeden önce.

burakta 40 gol atmıştı ama hala benim için çöp. forvet dediğin wayne rooney gibi olmalı tek işi top beklemek olmamalı.

john carew değilde bobo iyiydi. her 2 maçta 1 gol atıyordu hemde cam görevi görüyordu top dağıtıyordu falan demba ba ayakta duramıyor yanına pas veremiyor.

Hocam Burak Yılmaz'ın hakkı yenilemez, şimdi yiğidi öldür hakkını yeme. Adam sonuçta süper lig de iki kere iki ayri takimda gol krallığı yaşamış. Sampiyonlar liginde gol krallığına oynamış. Hani bizim lig de öyle 35 tane gol atacak kadar kolay bi lig değil 29 macta başarmış bunu. Hadi onu geçtim sampiyonlar liginde 8 gol atip dünya starlariyla gol krallığı yarışına girmiş. Tamam bu sene pek formunda değil ama yine de atiyor adam.

• Bu zencilerin geneli mi böyle yüz verince tepene mi biniyorlar anlamadım bir de demba ba gibi bir adam hiç yakıştıramadım 3-4 haftadır bu kadar kalitesinin altında oynuyor garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Seyirci baskısıyla oynadılar çok baskı yedik ayni baskıyı 70000 taraftarın önünde gorecek onlar burada farklı kazanır eleriz

KatılıyoruM

Seyirci önemli

• iyi oyunumuzun sebebi Mottaydı bence.

Takım sıkıştığında ona pas veriyorlardı oda oyun kuruyordu sol taraftan. Şimdi dikkat ediyorum oyun kuramıyor takım hep uzun kullanıyor.
  • Hala Atiba yok diyenler var yav atıba olsa ne olur demba ba şişmış yüruyecek halı yok olcay bır yıldır yok oğuzhan futbolu bırakmış sankı. Ersan kungfu oynuyor necıp bomba serdar alaha emanet bılıc ya ışını yapacak yada gıtmelı artık
  • Baba da formsuzluk var bu aralar ayrıca herkesin dediği gibi olcay bu takıma yakışmıyor. Bence maç rahat 1-1 biterdi ama oyun disiplininden çok koptuk haliyle hataların sonucu gol oldu. Neyse artık hayırlısı Brugge istanbuldan 70.000 kişinin önünde çıkamaz gibi geliyor bana. 2-0 gibi bir sonuçla bitecektir maç.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.