Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brugge olaylar nedeniyle tribünü bile dolduramadı. Hakemi etkiledi diyorsunuz necip'in ikinci sarıdan kırmızıyı vermedi. Bana göre ilk golde faulde yok.

Brugge kötü takım beşiktaş takım oyunundan kopup bireysel bir şeyler yapmaya çalıştı. İkinci maçta duran toptan falan süpriz bir gol yemezse eler diye düşünüyorum.
  • Kurada Beşiktaş karşısına çıktığında ilk maçta turu alırız diyener bile vardı, çok hafife aldılar rakibi. 2. yarı neredeyse top göremedi Beşiktaş, Necip'in kırmızı kartını verseydi hakem durum daha da kötü olabilirdi. 2. maç çok sıkıntılı geçecek, Liverpool gibi olmaz kesinlikle. Bu adamlarda aç çünkü.
  • Yazık sana Beşiktaş. Bu takıma karşı bu kadar korkak oynamak akıl alır gibi değil. Serdar ve Cenk hiçbir zaman iyi birer oyuncu olarak hatirlanmayacak. Demba ba da fiss kaç haftadır.
  • Yediğimiz 2 golde aptalca. Biri zaten acemice yapilan penalti diğeri ersanin beceriksizliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorye Ge Ton

İlk maçdan baya bi yersiniz buraya yazıyorum.

Neyse kendi evinizde yersiniz. Aaa kendi eviniz mi dedim?BEŞİKTAŞ TURU GEÇEMEZ UEFA KUPASINI GALATASARAYDAN BAŞKA TAKIM ALAMAZ

• Bilic takıma bir mantalite kazandıramadı...

Liverpool deplasmanında da dk70 durum 0-0, üstüne yat artık bu skorun ama saçma sapan bir kurguyla oynadı ve gol yedi beşiktaş. 0-0 bitecek maçı 1-0 bitirdi nerdeyse eleniyordu Liverpool'a...

Bugün de aynısı oldu dk 70'ten sonra Beşiktaş'ın pili bitiyor... Deplasmanda avantajlı skor buldun mu maç 70 oldu mu artık bu skoru koruyacaksın...

İnşallah İstanbul'da yenip tur atlar Beşiktaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

benim anlamadığım
    ilk yarıda rakibi seyredince beşiktaş bunları tokatlar dedim
    2.yarı neolduda bu brıugge sahayı dar etti beşiktaşa
    neyseki 2.yarı başında gol attıkta 2.maça ümitli gidiyoruz
    ama şu 2.yarıdaki hırsları ile oynarlarsa olimpiyatdada yenerler beşiktaşı
    bonus kafayla sırık zenci var adamlar daha üst düzey topcular serdarla merdarla olucak iş değil bu hele kalecimizi saymıyorum bile evlere şenlik...

Çünkü 1-0 oldu dedik bu bize yeter.Ama adamlar affeder mi etmez tabi.Türk takımımı bu.2 tane attılar geçtiler.

• Demba Ba da fiziksel bir çöküş var. Kondisyonu artik pek dayanamiyor. Ilk maçlarda ki performansinin olmamasini fiziksel bir çöküşte olmasına bağlıyorum. Sonuçta adam Chelsea de pek fazla forma şansı bulamadi. Bu da onu formdan düşürdü. En kisa zamanda tekrar eski haline dönmesi için dua edelim

• Bilić niye bu kadar sakindi anlamıyorum arkadaş golü yedin takım saçmalamaya başladı müdahele etsene değişiklikleri acil yapnasa. Bu kadronun yarısına terim gibi soyunma odasında ayar çekip sövücek biri lazım 3-5 kişi var koşan geri kalan hikaye
  • Abi öndesin tamam şans golü yiyorsun ama sonra Oğuzhan-Kerim değişikliğini bana birisi açıklasın allah için... Bilic çok formsuz çok... Everton'a yolcu heralde
  • Beşiktaş dün akşamki chealse nin düştüğü hataya düştü,öne geçtikten sonra herşey kontrolundeyken bir havalara,karşı takımı küçümser mahiyette top oynamaların sonucu, o bizden çekinen brugge gitti yerine hırs küpü bir takım geldi,bunu gördük bu gece.
    Herzaman söylüyorum atiba'sız bir Beşiktaş yalan oluyor kim ne derse desin.
  • BJK golü attıktan sonra skoru koruyamadı. Tecrübe eksikliği var oyunu bir türlü soğutamadılar
    Goller gelmeden önce resmen bas bas bağırdılar. Rövanşta geçeriz inşallah.. Hayaller Paris Hayatlar Muş hesabı :)
  • Çok dengesiz pas hatalarımız var onları düzeltmemiz lazım.

• Müstahak bu takıma.
  • Beşiktaş, Atiba'nın eksikliğini hissetti. Defanstan ileriye top taşıyamadı. Hele ki golü attıktan sonra Bruggenin presinden sonra bir hayli aradılar Atibayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Tur bizim ama artik bende sıkıldım boyle oyun vermelerden.

tur bizim derken ezile ezile yenildik maçı izlemedin heralde..sanırım futbolcular da maçtan önce senin gibi düşündüler ve sonuç ortada
  • quote:

quote:

İlk maçdan baya bi yersiniz buraya yazıyorum.

Neyse kendi evinizde yersiniz. Aaa kendi eviniz mi dedim?BEŞİKTAŞ TURU GEÇEMEZ UEFA KUPASINI GALATASARAYDAN BAŞKA TAKIM ALAMAZ

Lan defol git şuradan velet.Türk takımı diye üzüleceğine gelmiş bi de dalga geçiyorsun.Siz zamanında UEFA kupasını alırken biz de sevindik meraklanma.

• Birinci golde adam hızla giden topa vuruyor, bana göre bu gol binde bir rastlanan bir gol o da beşiktaş a vurdu.

En son ben bu şekilde oktay ın golünü hatırlıyorum, yetenek mi dersiniz bal mı dersiniz ne derseniz deyin.

• 1 0 burda yeterde ben gol yemeden maci tamamlayacagimizi dusunmuyorum yine uzatmalar ve penaltılara uzayabilir hafta sonu da fener maci var

• Seyırcı macı kazandırdı rakıp adına
    Bız de ıse sezon bası ıle farkımız seon basında ba yanında formda bır pektemek ıle cenk ' in olmaması...ba yalnız kalıyor

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.