Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • brugge iyi bir takim bunu hepimiz biliyoruz. ama besiktas daha kaliteli bir takim. besiktas pozisyon bulsaydi bana gore gol atardi fakat hucum olarak biraz daha calismali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-1'i bulacaktık olmadı yine de istanbulda turu geçen taraf brugge olacaktır, liverpool maçı gibi olmayacak bu ....
  • Maci izlemedim ama siz besiktas taraftari olamazsiniz. Demba ba'ya olcay'a serdar'a sallayanlar liverpool macindan sonra her yerinden opmek istiyorum diyorlardi.
    Kardeslerim 1 mac ile kupayi alamayacaginiz gibi 1 mac ile tum takimi itin g*tune sokmayin

• Yediğimiz bal beraberlik golü bizi bozdu, rakip berabere olunca havaya girdi. Beşiktaş bu turu İstanbul'da öyle veya böyle kanser ederek de olsa geçer.
    Cenk'in gollerde suçu yok. Şu an Tolga'dan daha formda bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: betcity2

3-1'i bulacaktık olmadı yine de istanbulda turu geçen taraf brugge olacaktır, liverpool maçı gibi olmayacak bu ....

Derhal burayi terk et

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    pedro kart cezalısıydı biliyorsun ligde falan, arka arkaya birkaç maça çıkmadı diye riske girmedi heralde. necip'e sövenler olmuş ama kötü oynamadı bence, zaten duran toplar dışında pek pozisyon da vermedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

pedro kart cezalısıydı biliyorsun ligde falan, arka arkaya birkaç maça çıkmadı diye riske girmedi heralde. necip'e sövenler olmuş ama kötü oynamadı bence, zaten duran toplar dışında pek pozisyon da vermedik.

Necipten cok ersan sakat oynuyor ustelik kendi mevkisi Allah sabir versin bize

• quote:

3-1'i bulacaktık olmadı yine de istanbulda turu geçen taraf brugge olacaktır, liverpool maçı gibi olmayacak bu ....

Beklentilerini kustuğun için teşekkürler madem beklentilerini yazacaktın 5-6 yer Beşiktaş falan yaz bari.

• Demba ba yerinecenk oynasada etkisiz olurdu adamlarin defans fok sert ve fizikli

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    ersan'ın ne hatasını gördünüz demeye hazırlanıyorum ama eksi şov olacak heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmed the conqueror

Maci izlemedim ama siz besiktas taraftari olamazsiniz. Demba ba'ya olcay'a serdar'a sallayanlar liverpool macindan sonra her yerinden opmek istiyorum diyorlardi.
    Kardeslerim 1 mac ile kupayi alamayacaginiz gibi 1 mac ile tum takimi itin g*tune sokmayin

1 maç 2,3 maç değil ki...
  • quote:

3-1 öğretiriz sana olimpiyatta,sen kafanı yorma
  • Rahmetli Liverpoo'da maçı penaltı ile kazanmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorye Ge Ton

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

quote:

İlk maçdan baya bi yersiniz buraya yazıyorum.

Neyse kendi evinizde yersiniz. Aaa kendi eviniz mi dedim?BEŞİKTAŞ TURU GEÇEMEZ UEFA KUPASINI GALATASARAYDAN BAŞKA TAKIM ALAMAZ

Lan defol git şuradan velet.Türk takımı diye üzüleceğine gelmiş bi de dalga geçiyorsun.Siz zamanında UEFA kupasını alırken biz de sevindik meraklanma.

Ben Galatasaray dan başka takım tutmam

Iyi siktir git şimdi buradan.

Şikayet edildi banned

Senin takımın daha bu sene bu brugge denen takımdan zayıf anderlechtten kaç tane yedi? Birine laf söyleyeceksen elin güçlü olsun.Senin gibi cahil ergenleri bozmaktan bıktık burada.

• Bu oyunla turu geçemeyiz, iyi oyun şart.

• hangi kanalda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaş bu ne biçim bir oyundur kanser oldum yeminle.Ulan ilk yarı sonu set hücumu yapamıyoruz dedik golü bulduk hatta golden sonra ilk 10 dk da o hücumları bulmadık değil.Ama sonra ne olduysa takım çekilmeye başladı.Gedoz mudur nedir oyuna ağırlığını koydu şut vuracakken eleman geldi topa ayağını soktu oldu 1-1 sonra takım daha da cozuttu anasını satayım gel 2-1 yap dediler resmen bize 1 gol yeter.Ne diyeyim Opare'den de şüphe etmeye başladım tamam 2 maç iyi oynadı ama son maçlarda o bölgede zorlanıyor Motta tekrar düşünülebilir.Ba desen çok lakayıt Cenk'in dönmesi onu kendine getirecektir diye düşünüyorum.Bu iş 70 bin kişinin önünde Olimpiyatta bitirilir eleyeceğiz elemeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

ersan'ın ne hatasını gördünüz demeye hazırlanıyorum ama eksi şov olacak heralde

Hata yapmasa bile her an hata yapacakmis gibi oynuyor

• skor taraftarı tinerciler eksilemeye başlamış hemen, kendimizi kandırmayalım karşınızdaki takım liverpool'un yedek kadrosu değil, beşiktaş tur için saldıracakken brugge cezayı kesecektir.
  • Kucuk maclarin buyuk topcusu Demba ba

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.