Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bi takıma karşı deplasmanda böyle bi skor aslında fena sayılmaz.
    Gerçek taraftarıda olimpiyatta görürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: betcity2

skor taraftarı tinerciler eksilemeye başlamış hemen, kendimizi kandırmayalım karşınızdaki takım liverpool'un yedek kadrosu değil, beşiktaş tur için saldıracakken brugge cezayı kesecektir.

Yazık len sana.Çok ezik ve asosyal hayatın var herhalde.Trabzona karşı napoli, beşiktaşa karşı liverpoolu desteklemişsin.Bu maçta da aynısı olmuş.
    Sosyal hayatta bir yere tutunamayıp forumlarda milleti kızdırarak ilgi çekmeye çalışan bir ergensin sadece.
  • Bi uzaktan şuta dokunarak biri dandik penaltı.bu kadar basit gol yemek kötü. İstanbulda 3-1alırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bu formayla Galatasarayin uefa zaferini televizyondan izledik !

• Demba ba yi sezon sonunda satmazlarsa ellerinde patlar ya veteran kontratını alır yada bedelsiz gider benden demesi. Çok isteksiz yaşlı ve çok popüler. Yani 20 milyon eurolardan bahsediyorlar sezon sonu düşünmemeleri bile lazım.

Bjk inanılmaz genç oyuncu bulma yeteneği kazandı geçen sezon. Akılları varsa ki bence iyi bi yönetim var şuan maliyeti düşük tecrübeli bi pivot forvetle beraber 2 genç santrafor alırlar seneye. Yada maliyete bakmadan adı olan genç bi forvet.

• Yazik oldu bee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

skor taraftarı tinerciler eksilemeye başlamış hemen, kendimizi kandırmayalım karşınızdaki takım liverpool'un yedek kadrosu değil, beşiktaş tur için saldıracakken brugge cezayı kesecektir.

Yazık len sana.Çok ezik ve asosyal hayatın var herhalde.Trabzona karşı napoli, beşiktaşa karşı liverpoolu desteklemişsin.Bu maçta da aynısı olmuş.
    Sosyal hayatta bir yere tutunamayıp forumlarda milleti kızdırarak ilgi çekmeye çalışan bir ergensin sadece.

maddi durumum gayet iyi kafanı yorma abisi sen.
  • abi tamam da cenkle mustafa sürekli sakat, demba ba haftalardır tek başına götürmeye çalışıyor takımı. bu adam 24-25 yaşında da değil enerjisi bitiyor, tabi haftalardır etkisiz olacak. iki tane kötü tercih yaptı diye şunların yazılması mantıklı mı sence
  • Gsliler forumun trolleri diye konu aciyor gelip baksinlar. Trollerin alayı burda nedense hepsi gsli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorye Ge Ton

quote:

İlk maçdan baya bi yersiniz buraya yazıyorum.

Neyse kendi evinizde yersiniz. Aaa kendi eviniz mi dedim?BEŞİKTAŞ TURU GEÇEMEZ UEFA KUPASINI GALATASARAYDAN BAŞKA TAKIM ALAMAZ

iyi hadi aferim sana Bak saat kaç oldu hadi yat yarın okulun yokmu senin hadi bakalım koş yatağa şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

quote:

Neyse kendi evinizde yersiniz. Aaa kendi eviniz mi dedim?BEŞİKTAŞ TURU GEÇEMEZ UEFA KUPASINI GALATASARAYDAN BAŞKA TAKIM ALAMAZ

iyi hadi aferim sana Bak saat kaç oldu hadi yat yarın okulun yokmu senin hadi bakalım koş yatağa şimdi

Ağlama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

quote:

quote:

quote:

Lan defol git şuradan velet.Türk takımı diye üzüleceğine gelmiş bi de dalga geçiyorsun.Siz zamanında UEFA kupasını alırken biz de sevindik meraklanma.

Ben Galatasaray dan başka takım tutmam

Iyi siktir git şimdi buradan.

Şikayet edildi banned

Senin takımın daha bu sene bu brugge denen takımdan zayıf anderlechtten kaç tane yedi? Birine laf söyleyeceksen elin güçlü olsun.Senin gibi cahil ergenleri bozmaktan bıktık burada.

1 tane yedik heralde tam hatırlamıyorum ama liverpoolu yenen size 2-0 koyduğumuzu hatırlıyorum? Ayrıca şlde çeyrek final ve sonraki yıl son16 ya kalmış bir takımdan bahsediyoruz o değilde beşiktaş 3. Yıldızı ne zaman alıyor? Biz 4.cüye koşuyoruzda?

Daha bu sene anderlecht seni ezdi mi ezmedi mi? Adamlar aslan terbiyecisi çıktı.Anderlecht brugeye göre de pek zayıf iyi olsaydı birinci olurdu.Hem senin stadında varmış niye yenildin bunlara?

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Gsliler forumun trolleri diye konu aciyor gelip baksinlar. Trollerin alayı burda nedense hepsi gsli.

fb liyim
    troll değilim
    beşiktaşı sevmiyorum (oynadığı futbolu ve taraftarının yaptıkları)
  • -zed- kullanıcısına yanıt
    Tamamda bunu ortalama futbol bilgisine sahip, ortalama zekaya sahip biz görebiliyorken takımı sahaya süren, sahada izleyen kimse neden görmüyor?
    5-6 maçtır maçı bırakıp ba yı izliyorum. Ya adamın sahada olmasının mantıklı bir açıklaması yok cidden.. Bu 5-6 maçta şu maçtakinden gram farkı yoktu..

Yani artık kasıt aramaya başladım..

Bu maçta adama 2 kez topa değdi.. biri cenkin çıkardığı topun çarptığı an.. Az daha gol yiyorduk.. Diğeride müthiş bi pozisyonu (h)iç edip dönüşünde gol yediğimiz poziyon..

Özet ba 'nın acilen bizden en uzak yere gitmesi lazım.. Olan garibim Gökhan'a oluyor. Adam her maç ölüyor tek başına.. Oynama isteği kaçıyor adamın..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lan defol git şuradan velet.Türk takımı diye üzüleceğine gelmiş bi de dalga geçiyorsun.Siz zamanında UEFA kupasını alırken biz de sevindik meraklanma.

Ben Galatasaray dan başka takım tutmam

Iyi siktir git şimdi buradan.

Şikayet edildi banned

Senin takımın daha bu sene bu brugge denen takımdan zayıf anderlechtten kaç tane yedi? Birine laf söyleyeceksen elin güçlü olsun.Senin gibi cahil ergenleri bozmaktan bıktık burada.

1 tane yedik heralde tam hatırlamıyorum ama liverpoolu yenen size 2-0 koyduğumuzu hatırlıyorum? Ayrıca şlde çeyrek final ve sonraki yıl son16 ya kalmış bir takımdan bahsediyoruz o değilde beşiktaş 3. Yıldızı ne zaman alıyor? Biz 4.cüye koşuyoruzda?

Daha bu sene anderlecht seni ezdi mi ezmedi mi? Adamlar aslan terbiyecisi çıktı.Anderlecht brugeye göre de pek zayıf iyi olsaydı birinci olurdu.Hem senin stadında varmış niye yenildin bunlara?

Ama sorarlar adama Gs Bjkye napti diye

• quote:

quote:

quote:

maddi durumum gayet iyi kafanı yorma abisi sen.

Maddi demedim abisi.Sosyal olarak eziksin.Allah tip vermemiştir, boy vermemiştir birşey vermemiştir.Kimse sevmez yanında istemez.Kızı erkeği yanında istemediği birisindir bu forumlar ancak kendini tatmin etmeye çalışırsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Gsliler forumun trolleri diye konu aciyor gelip baksinlar. Trollerin alayı burda nedense hepsi gsli.

fb liyim
    troll değilim
    beşiktaşı sevmiyorum (oynadığı futbolu ve taraftarının yaptıkları)

Banane yahu kimi seversen sev

• Anlamadığımız bi olay var şimdi...
    Biz yeniliyoruz. Avrupada olmayan takımın ''troll'' taraftarı gelmiş burda kendini tatmin ediyor.

Ne diyelim kolay gelsin o zaman...
  • Beyler bos yorum yapmayin.Anladik yenilmemize sevindiniz ama ikinci mac biz onlari eledigimizde gurur duyuyoruz falan ayaklari yapmayin.Renginizi belli edin acikca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

Bilic teknik direktör değil dedim savundunuz Olcay topcu değil dedim eksilediniz demba ba yi abartıyosunuz bu lige drogba geldi ba nin yollandığı yere 37 yaşında transfer yaptı dedim yine fanatiklik yaptınız . Alın bilic inizi olcayinizi başınıza çalın .

Iyi gun taraftarı hos geldin. Insallah Besiktas kupayi alir da senin gibi "ben biliyordum"cular uzun bir sure susarlar.

Not: Fenerbahceliyim.

Beni bilen biliyor ben kötü olduğumuzda da hataları söyledim iyi olduğumuzda da . Not Fenerbahçe liyim yazıyor birde + larlar merak etme .

Artilanmak icin Fenerbahceliyim mi yazmak gerekiyormus? Bir yasima daha girdim, daha baska taktikler varsa ogrenmek isterim. Baya tecrubelisin anlasilan.

Ayrica teknik direktorun goremedigini gordugunu sanip Olcan'a, Ba'ya balon demen komik sadece, bunu belirttim. Ha, pardon, Bilic de balondu sana gore degil mi? Oldu tum kadroyu teknik heyeti degistirsinler o zaman kestirmeden en mantikli olani sen dusunuyorsun sonucta...

Avrupa maci, deplasman, her sey olabilir kardesim. En iyi oyuncunun en kotu gunu de olur, 2-0 ondeki takim teknik direktor hatasiyla 2-3 yenilgi de alir. Sadece 1-2 maca bakip da yorum yapman komik oluyor yani. Bilic bu takima geldiginden beri Besiktas her 10 mactan 7sini kazanmis, 1 tanesinde maglup olmus, Ba'nin istatistigi ortada, Olcay'in performansi da mevkiisine gore gayet iyi ne yani Robben falan mi bekliyordunuz siz? Besiktas ligde de kupada da gayet basarili bir grafik ciziyor su anda, sezon sonunda ikinci tamamlar tahminen, kupada da en azindan Ceyrek'e cikar. Siz de burada Bilic'i, Ba'yi yermekle yetinmis olursunuz.

Rastgele...

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.