Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taner1903BJK

Aferin Biliç,

Olcay'ı böyle 90 dak. tut takımı 10 kişi oynat...

Sadece olcay değil ki demba Ba, oğuzhan da yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi çıkmasın Beşiktaş ya istemiyorum ben, berabere kalıp,İstanbul'da yenilmeden elenelim. Wolfsburg,Villarreal felan ile eşleşecez şimdi rezil rüsva edecekler. Ayrıca hala şampiyonluk yarışında varız, şu Avrupa'dan ne kadar çabuk elenirsek, lige o kadar çok konsantre oluruz. Avrupa maçlarından sonra ligte yapamıyor bizim takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

ba ile ne alakası var macı izlemiyormusunuz siz yahu gormuyormsunuz OGUZHAN - OLCAY - NECIP bunlar vasat oyuncular tanrı aşkına yapmayın

üzerine konusmayın daha
  • Beşiktaş eğer ilk maçtaki gibi takımı küçümsemez ise 1-0 alır maçı. Gerek Bjk taraftarı gerek futbol takımı rakibi küçümsemiş belli ki taraftar çok küçümsemişti. Daha ciddi ve daha diri futbol turu getirir.

• Seyirci baskısıyla oynadılar çok baskı yedik ayni baskıyı 70000 taraftarın önünde gorecek onlar burada farklı kazanır eleriz

• bence tur bjk nin. kendi sahasında 1-0 alır turu alır gibime geliyor.
  • bu izlediğim brugge istanbulda da gol atar aga.beşiktaşa istanbulda 1-0 yetmez.
  • Ucuz kurtulduk takim 2 aydir berbat oynuyor brugge a da ayar oldum taraftariyla oyuncusuyla cok itici bir takim elim ayagim titriyor sinirden

• Yemeden bi on dakka daha duraydik adamlar atamayacakti zaten iyice duseceklerdi oyundan, ne yazik ki saçma bir gol yedik. Üstüne bir de boş beleş penalti oldu. Hani bu kadar kötü oynadığımız maçta golü attik az dayanamadan gol yiyoruz ya, o zaman insanin agrina gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: istiyosanAL

1-0 yetmezmı?

Yeter o da.

Ben maç sonucunu söyledim. :)
  • Demba ba pas verme özürlümü yoksa bi taraflarımı kalmış komik saçma hareketler
  • rakip teknik adam resmen oyunun akışını değiştirdi.teknik adamlık budur aga.
  • Pedro Franco yok muydu kadro da bugün? Neden oynamadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Beşiktaş'ımıza başarılar.

Konu süper olmuş. Ne hangi kanalda olduğu yazıyor ne kadro bilgisi var.

Beşiktaş'a başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Adam Carew'den sonraki en etkili, en iyi yabancı forvetiniz, sezonun bitmesine aylar var adam şimdiden 23 gol atmış. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Size armut toplayan Almeida lazım aslında. Ağzı olan konuşuyor resmen, şöyle kafanızda 10 kere geçirin bir şey demeden önce.

burakta 40 gol atmıştı ama hala benim için çöp. forvet dediğin wayne rooney gibi olmalı tek işi top beklemek olmamalı.

john carew değilde bobo iyiydi. her 2 maçta 1 gol atıyordu hemde cam görevi görüyordu top dağıtıyordu falan demba ba ayakta duramıyor yanına pas veremiyor.
  • Asmodian kullanıcısına yanıt
    Sene sonunda da sampiyonlar ligine gitmeyin o zaman.

• Seyırcı cok ıyıydı.burda fazlasını yasatmak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylardır berbat bi futbol oynuyoruz..ayrıca sene başından beri hem hücum hem savunma duran toplarında berbat ötesiyiz ve hala en ufak bi gelişme yok bunun en büyük sorumlusu bilic
  • Demba Ba, Oğuzhan ve Olcay gününde değildi. Kesinlikle fazla havaya girmiş bizim futbolcular. Hele hele golden sonra iyice saçmaladılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stad'da Martin Garrix'in AMF2014 seti çalıyor galiba
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.