Şimdi Ara

Avrupa Ligi Çeyrek Final 1.Maç | Lyon - Beşiktaş | 13 Nisan| 22.05 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
3
Favori
25.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Walter White

1-0 bjk geçer

0-1 lyon

1-1 lyon

2-1 penaltı sanırsam

2-2 lyon

3-2 bjk

3-3 lyon diye gider

2-1 olursa uzatmaya gider gol olmazsa penaltılara kalır.

3-2 biterse Lyon çıkar.
  • Burada Beşiktaş ile dalga geçenler yarın tuttuğunuz takımla dalga geçileceğini unutmasın. Beşiktaş Avrupada oynayan tek Türk takımdır.
  • Tebrikler beşiktaş ilk yarı güzel bir maç çıkarttın. İkinci yarı biraz daha ağır oynadı ancak savunması güzeldi. Fabrininde canı sağolsun hep kurtarıcak değil ya. Haftaya yarı final gelecek!
  • 2-1 e aldanmayın en az 5 olabilirdi maç.Yine ucuz kurtuldu bjk.İstanbulda ilk golü atan turu geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Aynen öyle neymiş beşiktaşın kazanmasını istemeyenler fransızmış ne alakası var arkadaş ben şahsen hiç hazetmem beşiktaştan desteklemek mecburiyetinde de değilim.

İzleme ozaman ümraniyespor maçınız izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lyon fizik olarak cok ustun geldi bjk ye karsi kaldiki cok tempolu bi takim istanbuldaki macta hic kolay olmaz ..

• - Özellikle 2.yarıdaki inanılmaz kötü futbolu ve hataları, oyundan düşüşü Şenol hoca iyi analiz etmeli sorgulamalı.

- Rakibin 2.yarıda yaptıkları 2 değişiklik çok etkili oldu ondan sonra çöktük.

- Quaresma ve Aboubakar'ın maçıydı onların olmayışı yüzünden son bölümde topu hiç tutamadık. Oğuzhan'da Tolgay da çok etkisizdi.

- Marcelo'nun yokluğu büyük dezavantaj olacak.

- 1-1 bitseydi şansımız olacaktı ama Lyon İstanbul'da kesin gol bulur. Tur şansı Lyon'dan yana.
  • beşiktaşın süperlig maçlarını da bu hakem yönetseydi acaba ligi kaçıncı sırada bitirirlerdi merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Bi kaleci alamadık.

Bu hataya kadar öyle demiyordunuz. Fabri kendisini muslera sandı bir an.

• beşiktaş puan kaybedince arkadaşlar geliyor ve sabaha kadar güzel bi dalga geçiyorlar. fakat onlar kaybedince biz konularına gidiyoruz ve tinerci oluyoruz, troll oluyoruz. neyse yeteri kadar fabri beye sinirliyim.

• Gs nin iyi olduğu dönemde Drogba vardı snijder formundaydi. Bu adamlar tecrübeleriyle takımı yönlendiriyordu. Bjk da bu yok. Bu olmayınca da saçma sapan hatalar oluyor. Bjk yeni sezonda takımda böyle en az 2 adam bulundurmalı. Zaten şampiyon olunmuş. Paraya kiysin artık Fiko....

• Bjk ve Türk takımları 90 dk Avrupa'da tempolu maç yapamaz.Ligimizde hiç böyle tempolu,topun oyunda olduğu maç izlemedim.bunun en büyük sebebi hakemler ve özellikle yerli oyuncular.Bu günün en iyisi marcelonun ikinci maçta olmaması çok kötü oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

Arenada yıkıp geçeceğiz inşallah...taraftarla birlikte basit hatalar olmaz.

Benin ümidim kalmadı artık, bu kadar oyna sen son dakikada saçmala yenil. Tolga Zengin de Fabri de Avrupa'da ilerleyeceksek yeterli değil seneye alsınlar artık Ospina'yı da kurtulalım.
  • Beşiktaşa yazık oldu. ilk yarı net pozisyonları vardı beşiktaşın atsa farklı olabilirdi. Lyon pres yaptı ama kendi varyasyonlarıyla pozisyona giremedi. Duran top ve bireysel hatalardan faydalandı. İstanbulda Beşiktaş turu rahat geçer.
    Bu arada uzun zamandır avrupa kupalarında türk takımlarının maclarında bu kadar adil maç yöneten hakem görmedim. Helal olsun gerçekten yürekli hakemmiş hic baskı altında kalmadı.
  • böyle bir apttallık olamaz. hiçbir açıklaması yok o hareketin. tur gitti tur sen çeyrek finalde avrupa ligindesin. halı saha kalecisi değilsin milyonlar alıyorsun sen zevkine hareket edemezsin. yazıklar olsun yaa çıldırdım kemirdim heryerimi lanet olsun sana bir sevvincimiz vardı zıçtın batırdın fabri
  • Beşiktaş, Türkiye' ye Avrupa kupası getirebilecek bir camia değil, umarım yanılırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yazık oldu. Bjk İstanbul'da​ turu gecicektir.

• c-ronaldo42 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayin da Fabri > Muslera derseniz, her mactan sonra fabriye methiyeler düzerseniz adamda gelir dalga geçer, sonuna kadar da haklıdır. Empati.

• Bir Galatasaray'lı olarak o kadar direnip son dakikalarda maçın gitmesine gerçekten üzüldüm yine de helal olsun Beşiktaş'a. Şuan ki Gs çıksa Lyon'un karşısına maç +7 olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.